oliwkafortwilliam 12.10.06, 15:17 Galeria zdjec najrozniejszych wzorow na paznokcie twojnet.org/multi/viewtopic.php?t=40&mforum=naszedzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
houhou Re: Modne pazurki 12.10.06, 15:25 No pięęęękne. Jakby dolepić jeszcze dłuższe tipsy to i Panorama Racławicka by się zmieściła! BTW, obleśne:/ --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A może Bitwa pod Grunwaldem? 12.10.06, 17:38 houhou napisała: > > No pięęęękne. Jakby dolepić jeszcze dłuższe tipsy to i Panorama Racławicka by > się zmieściła! Pazurki patriotyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Modne pazurki 12.10.06, 15:32 Ze dwa mi się spodobały.Ale na pewno nie dla mnie.Nie uznaje takiej pstrokacizny. Co nie zmienia faktu, że na pewno pracochłonne Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Modne pazurki 12.10.06, 15:53 Gwoli ścisłości: pazurki to mają małe kotki. Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Modne pazurki 12.10.06, 18:28 Fuu! Jestem za klasyką, na paznokciach tylko czerwień. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkafortwilliam Re: Modne pazurki 13.10.06, 00:42 Ja preferuje franche manicure poniewaz pasuje do wszystkiego i wszedzie, choc nie do konca klasyczny, mam na mysli bardziej ozdobny, kwiatek, diamencik.Paznokcie tylko swoje moich chyba za bardzo szkoda mi na tipsy, mimo ze uwielbiam je robic na innych paznokciach Odpowiedz Link Zgłoś