chlupek 01.11.06, 16:14 chce jechac w sobote na zakupy ubraniowe do katowic, nie znam jednak dobrze miasta i centrow handlowych. w ktorym cenrum handlowym jest nawieksza ilosc sklepow z ciuchami? w silesii? czy jest tam h&m? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejziej Re: centra handlowe w katowicach 01.11.06, 16:26 wszystko jest w silesi:) Czasami zaglądam na ul 3go maja tam tez jest sporo sklepów (h&m też) Odpowiedz Link Zgłoś
saheli Re: centra handlowe w katowicach 01.11.06, 16:36 W scc nie ma h&m. H&m znajdziesz w centrum na ul. stawowej lub w CH King Cross (tam gdzie Geant). Jednak jesli chodzi o ilosc sklepow to wybierz scc. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: centra handlowe w katowicach 01.11.06, 17:00 i w centrum katowic też jest h&m no i w geancie, też polecam ssc Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: centra handlowe w katowicach 01.11.06, 18:16 a ja polecam geanta- jeszcze nigdy stamtąd nie wyszłam bez nowego ubranka :) a scc jak dla mnie za duże, byłam raz i nie powaliło mnie na kolana Odpowiedz Link Zgłoś