iwikiwi1 20.11.06, 09:27 CZy ktoś wie, czy gdzieś w Krakowie jest sklep tej marki: VILA clothes ? A w ogóle w Polsce jest ? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llora Re: VILA clothes 20.11.06, 11:57 A ja zastanawiam sie,czy jest w Wawie. Fajne kiecki mają. Niestety chyba tylko allegro pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: VILA clothes 20.11.06, 12:00 Fasony calkiem niezle, ale bawelna czesto jest kiepskiej jakosci, dobrze jest pomacac przed zakupem. Lubie ich kolekcje "do biura"bo to sa wygodne spodnie, marynarki i koszule :)Vila jest czesto sprzedawana razem z Vero Moda i Only, poszukajcie w tych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: VILA clothes 20.11.06, 12:46 Naprawde??? Dosc często kupuje w Vero Moda ale Vili nigdy tam nie widziałam... Jeżeli to chyba jest to jakaś niepełna kolekcja.Na allegro widziałam kilkadziesiąt sukienek tej firmy a w VM można sukienki na palcach jednej ręki liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: VILA clothes 20.11.06, 12:49 poszukaj w niesieciowych sklepach z modą młodzieżową, ja czasem w takowych spotykam vile Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: VILA clothes 20.11.06, 18:14 poszukaj w outletach, i oczywiscie allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
k_m_m Re: VILA clothes 20.11.06, 19:11 widziałam ciuchy tej firmy w Clicku, a dokładniej w tym na Grodzkiej, więc może tam spróbujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona-oliwka Re: VILA clothes 20.11.06, 19:16 Salony Vero Moda prowadzą autoryzowaną sprzedaż ubrań Vila :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: VILA clothes 20.11.06, 19:34 Szukaj w sklepach z końcówkami kolekcji/odzieżą katalogową, a także w sklepach, gdzie są ubrania różnych firm. No i oczywiście sklepy Vero Moda, Allegro... Odpowiedz Link Zgłoś
iwikiwi1 Re: VILA clothes 21.11.06, 14:32 Bardzo dziękuję Wam!!!! Naprawdę. poszukam rzeczywiście w Vero Moda i Clicku i w Bosso:) Baaardzo dziękuję. A może wiecie jeszcze ile m.w. może kosztować tam sukienka elegancka , wyjściowa, nadająca się na studniówkę itd. Na allegro są i właśnie dlatego chciałąbym się zorientować czy to korzystny zakup (na allegro) czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś