janeavril 21.11.06, 14:25 Czy ktoras z Was ma moze te torbe, lub widziala ja "na wlasne oczy"? Mam problem, bo starsznie mi sie podoba, ale nie znam wymiarow, a nie lubie malych torebek. Wiecie cos na ten temat? www.mangooutlet.com/index.jsp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janeavril Re: Torba Mango 21.11.06, 14:26 oj, nie wiem dlaczego sie nie wkleila torba...nie umiem tego zrobic:( Odpowiedz Link Zgłoś
janeavril Re: Torba Mango 21.11.06, 14:38 ok, wchodzisz w Poland, pozniej w "garment" wybierasz "handbags and accessories", torba jest na 9 stronie, pierwsza z lewej za 19.95 Marc C. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Torba Mango 21.11.06, 16:49 a jezlei o mng te laciata z metalowym zapieciem to widzialam i jest mala nie wspomne ze daleka od wizerunku ogladanym na foto Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Torba Mango 21.11.06, 14:37 torby w katalogo sa przedtstawione na modelkach czyli zdjecie daje jakotakie pojecie o rozmiarze Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: Torba Mango 21.11.06, 15:32 Chodzi o tą ciemnozieloną za 7.95 euro ? Jeśli tak to nie okaże się pewnie bardzo pomocna,ale widziałam rok temu w Hiszpanii tę wczęsniejszą za 19.95. Prezentowała się rewelacyjnie i nie była mała, raczej średnia ale pojemna. Ale wyglądała naprawdę efektownie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: Torba Mango 21.11.06, 15:34 Jednak ta o, którą Ci chodzi może być raczej mała. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Torba Mango 21.11.06, 16:44 granatowa lakierowana? nie wyglada na mala chocnie wiedzialam jej w sklepie wnosze po zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Torba Mango 21.11.06, 18:13 Dziewczyny, a jakie są koszty wysyłki do Polski? Może mam jakieś zaćmienie, ale nie potrafię się doszukać takiej informacji na stronie:( Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Torba Mango 21.11.06, 18:31 mialam te torbe w reku... rozmiarwo taka w sam raz,no chyba ze ktos potrzebuje małej walizki, nadaje sie tylko do noszenia w reku,na ramieniu nie da rady, bo ma za rotkie uchwyty...torba nie powala na kolana,kolor w rzeczywistosci zupełnie inny niz na zdjeciu,jasniejszy,mało ciekawy odcien zieleni... Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa ktos cos zamawial? 22.11.06, 01:43 bo ja tam widze pare rzeczy dla siebie ;)))))))))))))))) wiec jakby ktos mial jakies info,to pisac nic sie nie bac:) Odpowiedz Link Zgłoś