natka.83 08.12.06, 08:48 Czy szerokie plastikowe opaski na włosy są modne? Chciałabym sobie taką sprawić, ale nie chce wyglądać tandetnie. Dzięki za inf. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indi2 Re: Plastikowe opaski 08.12.06, 10:12 Z tego co ja wiem to są bardzo modne! Opaski wogóle sa hitem sezonu, a te szerokie, z tego co widze w gazetach, sklepach i na ulicy, właśnie maja swoje 5 minut. Sama przymierzam się do zakupu takowej, ale jeszcze nie wiem w jakim kolorze... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Plastikowe opaski 08.12.06, 10:34 sa modne ;) ale wyglada to wlasnie tandetnie imho Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Plastikowe opaski 08.12.06, 19:31 Wcale nie wyglądają tandetnie. Mnie się bardzo podobają. Mam już jedną, fioletową:) Odpowiedz Link Zgłoś
atom1001 a gdzie w Sosnowcu?? Katowicach? 08.12.06, 19:38 Wlasnie jutro chce sobie kupic taka opaske, a potrzebuja ja na wieczorna impreze. Moze akurat ktos wie? A moze jakas sieciowka? Moim zdaniem taka opaska jesli jest dobrze dobrana do stroju, moze wygladac rewelacyjnie. Musi byc tez dobrana do twarzy. Moja instruktora ma taka, a buzie ma sliczna ja gwiazda filmowa, podnosi sobie troche wlosy z tylu glowy i wyglada jak marzenie!!! Nie moge jutro biegac po sklepach, bo jest u nas sped rodzinny. Moge wyjsc tylko na kilka minut, a wieczorem ma impreze na ktora chce sie wystylizowac i brakuje tylko szerokiej opaski. Pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: a gdzie w Sosnowcu?? Katowicach? 08.12.06, 21:13 spróbuj w H&Mie :) gdybys miała więcej czasu to są na allegro też :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atom1001 Re: a gdzie w Sosnowcu?? Katowicach? 08.12.06, 21:42 Dziekuje serdecznie, poszukam:) Allegro super sprawa, ale o imprezie zdecydowano dzis! Ach i jeszcze to moje spotkanie rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś