ms_marshall Re: Cena sukienki na studniówkę 16.12.06, 02:25 500zl jakos, bo koronka byla droga. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Cena sukienki na studniówkę 16.12.06, 11:41 ja olałam system - nie poszłam na studniówkę. zamiast tego wybrałyśmy się z koleżanką na koncert wwo, gdzie miałam zapewne dżinsy za około 250,- i jakąś koszulkę za 50,- ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Cena sukienki na studniówkę 16.12.06, 11:56 150 złotych. I mam pewnośc, ze bede sie wyrozniac. Odpowiedz Link Zgłoś
perseidaa Re: Cena sukienki na studniówkę 16.12.06, 12:25 na studniówkę mojego chłopaka założyłam małą czarną za jakieś + biżuteryjną torebkę. Na moją studniówkę miałam krótką sukienkę Escada całą wyszywaną koralikami - cudownie odstawałam od taftowych kiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
perseidaa Re: Cena sukienki na studniówkę 16.12.06, 12:37 acha, ale pytanie było o cenę... pierwsza sukienka była dosyć tania (150 zł), a druga zdecydowanie za droga, mimo, że z poprzedniego sezonu i kupiona mocno okazyjnie za granicą. Dodam jeszcze, że naprawdę bardzo liczą się dobre i gustowne dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Cena sukienki na studniówkę 16.12.06, 20:44 hy,hy,a ja jak zawsze muszę być odmienna :P za sukienkę na studniówkę dałam 6 zł i nie znam nikogo,kto by dał mniej... prosta,czarna,z rozporkiem. zdecydowanie nie miałam ochoty robić się na wysolaryzowaną księżniczkę ani miss tortów bezowych,spryskiwać się brokatem oraz uważać,że impreza będzie Czymś Naprawdę Niesamowitym (bo też i była sympatyczna,ale w sumie zupełnie normalna:P)... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Cena sukienki na studniówkę 16.12.06, 21:43 malo.pozyczylam sukienke od siostry a pochodzila (sukienka nie siostra)z new yorkera z przeceny:)buty pozyczylam od mamy.dodalam chuste i doczepilam kwiatki do butow ibylo super:) Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: Cena sukienki na studniówkę 16.12.06, 21:54 okolo 250-300zl 6 lat temu nadal mi sie podoba nosilabym ale piersi mi urosly:) i w tym miejscu jest za mala... mialam sprzedac ale mam wielki sentyment do niej ..eh ci faceci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Cena sukienki na studniówkę 17.12.06, 12:32 W tym roku 120 zł., szyta u krawcowej koleżanka miała za 1200 i wyglądała potwornie, a gdy dostaliśmy płytkę to we wszystkich domach to mnie ponoć podziwiano:-) Odpowiedz Link Zgłoś
babka_herbaciana Re: Cena sukienki na studniówkę 17.12.06, 15:30 85zł tania i sliczna...studniówka styczen 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
martamwmw Re: Cena sukienki na studniówkę 17.12.06, 23:04 moja kosztowala tyle co material, bo mam mame krawcowa. sukienka byla wymarzona wysniona, bo sama zaprojektowalam i dlatego byla jedyna w swoim rdzaju. wisi w szafie, ale mam do niej nadal slabosc. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Cena sukienki na studniówkę/ kupiłam :))) 19.12.06, 14:29 całkiem niezaplanowanie; byłam w sobote w gc i kupiłam sliczną czarną sukienkę za 111zł:) ciesze sei ze mam juz to za sobą ale musze jeszcze kupic buty Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Cena sukienki na studniówkę 19.12.06, 18:21 Ja zaplacilam 80 zl, Bawilam sie dobrze, wygladalam ladnie i zakladam te sukienke od czasu do czasu w lecie.Jest ladna elegancka i praktyczna,na dodatek niedroga.Moje biedniejsze kolezanki wydawaly 250-400 i wcale nie byly piekniejsze.Tylko ja i moja przyjaciolka zaopatrzylysmy sie w praktyczniejszy zestaw i jako jedyne nie zastanawilysmy sie po studniowce co by tu zrobic z kreacja. Ale ja jestem bardzo praktyczna osoba i nie bogata. O mnie za mnie jak kogos stac to niech sobie nawet kupi suknie Chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamamba18 Re: Cena sukienki na studniówkę 19.12.06, 18:52 Moja sukienka kosztowała (jak na obecne ceny) mało, bo tylko 210zł. bez przesady. nie będę wydawać powyżej 400zł za kieckę, którą i tak ubiorę może jeszcze dwa razy w życiu. Za to kupiłam sobie śliczne szpilki i tu niestety zaszalałam z ceną;), ale wiem, że będę je często zakładać:)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Cena sukienki na studniówkę 19.12.06, 18:56 sukienka 400, buty 200. niestety nie miałam okazji żeby ja później założyć. Ciągle czeka.... Odpowiedz Link Zgłoś