Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    14.12.06, 22:43
    katarzyna-cichopek.us.pl/fotka/12
    Obserwuj wątek
      • ala1986 Re: cichopek 14.12.06, 22:45
        Moim zdaniem ona jest brzydka, zmieniła się i już nie wygląda tak koszmarnie
        jak na tym zdjęciu ale nadal jest brzydka. Bleh!
        • mef8 Re: cichopek 14.12.06, 22:49
          a ja mysle, ze rysy twarzy ma ladne ale pospolite. nic specjalnego.
        • cudak_bozy Re: cichopek 14.12.06, 22:50
          to moze Alu wrzucisz swoja fotke. Z checia ocenie i skonfruntuje z "brzydota"
          Kasi C.
          • ala1986 Re: cichopek 14.12.06, 23:04
            Jestem od niej ładniejsza, uwierz mi. A gdybym miała tyle kasy co ona to
            wyglądałabym lepiej niż cała załoga M jak Mydło razem wzięta, hahaha!

A poza tym nie rozumiem dlaczego chcesz konfrontować mój wizerunek z Kasią C. W
            ogóle zauważyłam, że ci, którym Kasia się podoba z wyglądu stawiają jakieś
            dziwne zarzuty tym, którym ona się nie podoba (i to nie jestem tylko ja), że
            niby są zazdrośni i pewnie sami chcieliby tak wyglądać... Nie rozumiem tego.
            Nie muszę być miss świata, żeby stwierdzić, że jej wygląd mi się nie podoba!
            • fafik-2005 Re: cichopek 14.12.06, 23:05
              a gdzie ta twoja fotka?
              • ala1986 Re: cichopek 14.12.06, 23:10
                fafik-2005 napisała:

> a gdzie ta twoja fotka?

To jest forum publiczne i nie mogę umieścić tutaj swojego zdjęcia. Poza tym po
                co miałabym to robić? Żeby ktoś mnie skonfrontował z Kasią, no proszę cię...
                • fafik-2005 Re: cichopek 14.12.06, 23:12
                  jakbys byla NAPRAWDE ladna, to nie milalabys zadnych oporow:-) skad wiesz, ze
                  tutaj np., nie szukaja nowej twarzy lancome czy elizabeth arden?
                  • ala1986 Re: cichopek 14.12.06, 23:21
                    A skąd wiesz, że ja nie jestem już twarzą Lancome, E. Arden i nie mam
                    zastrzeżonego w kontrakcie zakazu upubliczniania swojego wizerunku?
                    • fafik-2005 Re: cichopek 15.12.06, 14:16
                      Ty jestes glupsza niz ustawa przewiduje! Obecnie zadna Polka nie jest twarza
                      ani firmy Lancome ani firmy Elizabeth Arden.
                      Zaraz pewnie napiszesz fantastko, ze jestes Catherine Zeta Jones i zaczelas
                      uczyc sie polskiego hehe
                      • ala1986 Re: cichopek 16.12.06, 21:26
                        A czy ja napisałam, że jestem twarzą Lancome albo E. Arden? Przeczytaj jeszcze
                        raz moje posty, ze zrozumieniem!
                        • fafik-2005 Re: cichopek 17.12.06, 13:36
                          jak ty sobie na codzien rade dajesz. hehe
                          >A skąd wiesz, że ja nie jestem już twarzą Lancome, E. Arden?
                          skorupiaku, to twoj wpis!
                          • ala1986 Re: cichopek 17.12.06, 22:56
                            Jasne, że mój. A ty chyba sobie żartujesz! Albo masz kłopoty z czytaniem ze
                            zrozumieniem. Ten wpis nie znaczy, że jestem, to nie jest twierdzenie. Widzisz
                            znak zapytania? Jakie ty masz IQ?
        • cioccolato_bianco Re: cichopek 14.12.06, 22:52
          no wlasnie.
          • cudak_bozy Re: cichopek 14.12.06, 22:55
            nastepna Afrodyta od siedmiu bolesci sie odezwala
      • rzesa20 Re: cichopek 14.12.06, 23:00
        a mi się podoba jej dziewczęca uroda
      • fafik-2005 Re: cichopek 14.12.06, 23:01
        Kazdemu mozna zrobic tak niekorzystne zdjecie. Bez problemu moge wybrac dwa
        zdjecia, na ktorych nie wygladam na ta sama osobe.
        Jezeli chodzi o bohaterke postu, to bardzo atrakcyjna dziewczyna, troche ma
        moze za okragla twarz. Ale po 30 ten feler zanika (z wlasnego doswiadczenia :-)
      • alex_koz Re: cichopek 14.12.06, 23:06
        i co z ta cichopek?
        • giggles_giggles Re: cichopek 14.12.06, 23:08
          dziwne, ze tylko napisałam jej nazwisko wkleiłam zdjecie i od razu sie wszyscy
          zainteresowali
          • fafik-2005 Re: cichopek 14.12.06, 23:10
            Wiesz, ze nawet jak jestes ladna TERAZ, to ponoc przychodzi taki moment w zyciu
            (jak masz lat XX, zaleznie od genow i trybu zycia), ze uroda przemija i trzeba
            wykazac sie inteeligencja, blyskotliowscia.
            • giggles_giggles Re: cichopek 14.12.06, 23:12
              nie jestem taka znowu ładna, ale co to ma do rzeczy!?
              • fafik-2005 Re: cichopek 14.12.06, 23:12
                inteligentna, blyskotliwa tez raczej nie :-(
          • rzesa20 Re: cichopek 14.12.06, 23:12
            to po co wklejałaś jej zdjęcia??
            • giggles_giggles Re: cichopek 14.12.06, 23:14
              nudze sie i spedzam czas na forum \
              • rzesa20 Re: cichopek 14.12.06, 23:15
                nie pytam co robisz, tylko po co zakładałaś taki wątek?
          • ala1986 A po co zakładałaś taki temat? 14.12.06, 23:18
            Jak mam czas to wchodzę na wszystkie wątki z nazwiskami sławnych ludzi w
            tytule :] Myślałam, że będzie chodzić o jakieś buty czy ciuch, który np. Kasia
            miała kiedyś na sobie. A tu jej fotka. No to skomentowałam :]

Jak dla mnie ona naprawdę nie jest ładna. Nie mówię, że teraz jak ją zrobili
            wygląda jak potwór ale mnie podobają się całkowicie inne typy urody, więc taka
            Kasia do mnie zupełnie nie przemawia.
            • giggles_giggles Re: A po co zakładałaś taki temat? 14.12.06, 23:22
              już dwie godziny siedze na forum!zakładam rózne wątki ktore nikogo nie obchodza
              a tu prosze wystarczy wpisać cichopek wkleic zdjęcie i jakie ożywienie!

Na pomysł na wątek wpadłam kiedy któraś z koleżanek w wątku o Cieleckiej
              wypowiedziała sie o Cichopkowej
              • ala1986 Re: A po co zakładałaś taki temat? 14.12.06, 23:35
                > Na pomysł na wątek wpadłam kiedy któraś z koleżanek w wątku o Cieleckiej
                > wypowiedziała sie o Cichopkowej

Tak myślałam :]
      • tralalumpek Re: cichopek 14.12.06, 23:13
        co chcial poetas tym wpisem powiedziec?
        cichopek ale co...
        • nitulina Re: cichopek 15.12.06, 11:43
          Cichopek czyli dużo hałasu o nic, czyli to.
      • ja.jagna Re: cichopek 15.12.06, 09:52
        ja uwazam natomiast, ze ona wogole nie potrafi sie ubrac. zawsze mi wyglada na
        przebrana. na wszystkich zdjeciach oprocz sesji zdjeciowych do roznych
        magazynow wyglada koszmarnie
        • vanilla_taste Re: cichopek 15.12.06, 13:13
          a ja uważam że ona jest baaaaaaaaaaardzo przeciętna. ma niskie czoło i wogole
          jest jakaś taka okragła. taka ... trollowata.

a że wyrażam swoje zdanie to pewnie zaraz bedzie że jestem zazdrosna itd.
          nie jestem. mogłabym smiało wkleić tu swoje zdjęcie. nie obchodziłoby mnie że
          ktoś by mnie objechał. lubie siebie i już.

a panna C. jest przereklamowana.
          • stara.krupczatka Re: cichopek 15.12.06, 13:50
            vanilla_taste napisała:

>
            > a że wyrażam swoje zdanie to pewnie zaraz bedzie że jestem zazdrosna itd.
            > nie jestem. mogłabym smiało wkleić tu swoje zdjęcie. nie obchodziłoby mnie że
            > ktoś by mnie objechał. lubie siebie i już.
            >
            to wklej;)
            • vanilla_taste Re: cichopek 15.12.06, 14:31
              :)
              • shava Re: cichopek 15.12.06, 18:05
                Jest ładna i tyle,jak dla mnie o niebo piękniejsza do Cieleckiej(nie rozumiem
                fenomenu jej urody,jest zwyczajnie pospolita i brzydka)
                • kaasiaa4 Re: cichopek 15.12.06, 19:04
                  a widziałyście ją na żywo? ja widzialam ją rok temu na dniach otwartych tvp.
                  bardzo ładnie wygladala. i naprawde jest filigranową dziewczyną, na zdjęciach
                  zupełnie tego nie widać. i może nie jest ósmym cudem świata, to jednak ma ona
                  swój urok.
                  • anias34 Re: cichopek 16.12.06, 07:53
                    Cichopek w tych loczkach wygląda jak beza -okrągla,słodka..
                    Natomiast bardzo podobała mi się w tańcu z gwiazdami gdy miała wyprostowane
                    włosy.Na tej fotce wyglada b nieciekawie,ale służy jej bardzo makijaz i właśnie
                    wyprostowane włosy.Wtedy wyglada super.
                    Natomiast Cielecka...wielka karą nyłoby dla mnie wygladać tak jak ona.Włosy
                    ok...ale twarz...tragedia.
      • bouble_bouble Re: cichopek 16.12.06, 18:05
        do autorki postu: nikt nie odpowiadal na twoje posty wiec w zemscie wkleilas
        zdjecie cichopkowej zeby sie toba zainteresowali? gratuluje
      • ala1986 Re: cichopek 16.12.06, 21:30
        szczesliwamiz napisała:

> o tak! ta afrodyta dysponuje stopa rozmiaru 40, 5 wlosami na glowie, niestety
        > nie dysponuje biustem oraz wcieciem w talii. oto cala cioccolato bianco:DDD

Masz coś do bez-biuściastych? Rozumiem, że dla ciebie "afodyta" musi mieć
        stópkę 36, biust D i szopę jak Wioletta W.?
        LOL
      • khaki3 Re: cichopek 17.12.06, 16:40
        a dla mnie to ona jest nijaka,szara, nieciekawa. ma kupe kasy,moglaby isc do
        jakiegos fajnego stylisty, nadrobic ciuchami a tu takie nic ciekawego. przejadla
        sie juz, wszedzie cichopkowna, jej facet i ich szkola:/ wszystko z umiarem
        smakuje,cichopek juz dawno przestala smakowac i juz dawno wzbudza odruch wymiotny:/

i nie nie jestem zazdrosna, nie mam czego jej zazdroscic, nie kazdy chce zyc
        takim zyciem jak ona. i nie nie mam zamiaru udowadniac, ze jestem ladniejsza czy
        brzydsza od niej. mam prawo do wlasnego zdania i nie musi mi cichopkowa pasowac
        swoim wygladem. ilu ludzi tyle gustow. ona pod moje gusta nie podpada.
        • ala1986 Re: cichopek 17.12.06, 22:57
          khaki 3 popieram!!!
      • kamisiunia Re: cichopek 19.12.06, 00:26
        Jasne, Marcin, teraz wszyscy lubimy Cichopkowne i jej zazdroscimy, dlatego sie
        odzywamy na forum, a te, ktore sie nie ozdywaja, pewnie jej nie zazdroszczą. No
        bo jakby wyraziły swoje zdanie, to od razu oznaczałoby to, że zazdroszczą.
        Głupia ta teoria i jej nie znosze :/
        A jak jakas babka jedna z druga wstawia zdjecia jakichs tam pantofli, jedna
        powie, ze jej sie podobaja, a druga ze nie, to od razu zazdrosci?! Boże, widzisz
        i nie grzmisz! To jest FORUM, wypowiadamy swoje zdanie, a nie na hura wszyscy
        zazdrościmy co rusz wlepianym nowym gwiazdom!
        Ja jej NIE zazdroszcze, gwoli scislosci, no, moze kasy. Ale nie twarzy. Z taką
        twarzą mój mąż by mnie nie pokochał :D [zaraz powiesz pewnie, ze mojemu facetowi
        tez sie ta kobieta podoba, ehehehehehehehe].
        Swojego zdjecia nie wkleje ze wzgledow bezpieczeństwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka