kate-gun Re: co sobie odtatni kupiłyście 16.12.06, 15:39 sniadanie w Szpilce, o 1 am Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: co sobie odtatni kupiłyście 20.12.06, 18:26 brazowe szorty garniturowe czarne, zamszowe kozaki na koturnie bluzka a la gorset z vero mody Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: co sobie odtatni kupiłyście 20.12.06, 19:25 czarny bawełniany top wiązany na szyję; bordowe welurowe bolerko z bufkami, super do sukienek-na Sylwestra itp i na Wigilię do białej bluzki:))wełniana - cienka wełenka, kamizelkę cos jak męska garniturowa, tylko bardziej wycięta, taka sexy podkreślająca biust; aaaaaa i jeszcze biały sweterek w serek z warkoczem z przodu do wełnianej kraciastej spódnicy, którą kupiłam ciut wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co sobie odtatni kupiłyście 20.12.06, 19:33 grafitowe szorty z mankietem w kant(takie garniturowe) w camaieu mini zakladaną kopertowo na 3 guziki z plisem na dole szarą - tez camaieu brązowo-czarne kozaki skórzane wysokie do samego kolana z migdałowym noskiem masę kosmetyków rajstopy grube grafitowe i czekoladowe(czarne juz mam) granatową plisowaną mini szarą spódnicę ołówkową 2 swetry dopasowane długie za pupę - czarny i ciemny brąz z dekoltem w serek Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: co sobie odtatni kupiłyście 20.12.06, 23:40 dwie maleńkie pozłacane spinki z cyrkoniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
karin.dsi ostatnio-dużo 20.12.06, 23:46 1. oficerki czarne 2. kozuszek w Orsay- biały 3. sweterek brazowy w Orsey 4. bluzkę w kolorze złota 5. sukienkę princeskę-wełnianą (kratka różowa) Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: ostatnio-dużo 20.12.06, 23:47 biały kozuszek z Orsay jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karin.dsi Re: ostatnio-dużo 20.12.06, 23:47 prawda? Polowałam na niego miesiąc!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: ostatnio-dużo 20.12.06, 23:51 ja też chciałam go mieć ale w końcu kupiłam elegancki beżowy płaszczyk z ładnym paskiem... też fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 09:39 szarą bluzkę nietoperza, pensjonarski brązowy sweterek i 2 książki, to nabytek z tego tygodnia. oby ostatni w tym roku, bo nie chciałabym zacząć noweho z minusem na koncie :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 17:24 chyba nie z trolla ta szara bluzka nietoperz?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 18:03 z trolla a co ?? też taką masz? Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 18:45 no dokładnie mam taką samą:))))) nawet kolor ten sam;) to już drugi nasz ten sam ciuch;P Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 18:52 nooo :))) kiedyś przyszłam na impreze w szarej bawełnianej sukience w paski- i moje 2 kumpele też mialy podobne- takie czirliderki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 20:05 ta?;))) sorki nie chciało mi się prasować:) i kolor nie ten tego wyszedł, bo sztuczne światło... Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 20:44 brązowy ciepły długi sweter do granatowych skinny :) Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 22:21 ostatnio? czyli w ostatnim tygodniu... wlasciwie kupilam duzo ale dla moich bliskich, ale! oczywiscie nie zapomnialam o sobie i kupilam sliczny sweterkowy golfik z krotkim rekawem ala sukienka. bardziej to sukienka niz sweterek sam w sobie. jutro mierzam kupic rajstopy czerwone kryjace, ale nie wiem gdzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 22:36 Wczoraj...odkurzacz :D Ciuchow chwilowo nie kupuje, bo wszystko mam, poza tym czekam jak po Nowym Roku zacznie sie wyprzedaz. Po co teraz placic 100 % jak za tydzien to samo bedzie warte 25 % oryginalnej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 22:42 Suknia slubna -najwazniejszy zakup:)!!! poza tym czerwone laierowane peep toe pasek ciemnoniebiesko-szary rajstopy fioletowe rajstopy szare korale zielone agaty prezenty na swieta wieksze zakupy po swietach czekam na przeceny Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 23:02 szerokie dzinsy w lumpeksie - 8 zł Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 23:30 nazbieralo sie tego ostatnio, zmienilam rozmiar ubran i nie mialam w czym chodzic wiec musialam skompletowac garderobe od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: co sobie odtatni kupiłyście 21.12.06, 23:40 baleriny "lakierkowe" :) cudownej anyi hindmarch - upolowalam ostatnia pare w moim rozmiarze w sklepie on-line i teraz czekam z niecierpliwoscia na przesylke :) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: co sobie odtatni kupiłyście 22.12.06, 11:04 spodnie w kratkę spodnie czarne rurki jeansowe bluzkę/tunikę w paski Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: co sobie odtatni kupiłyście 22.12.06, 13:50 torebkę spodnie w kratkę bluzeczkę brązową sweterek rozpinany pasek z kramlą Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie Re: co sobie odtatni kupiłyście 22.12.06, 14:43 płaszcz sweterek czapke bluzke w przyszłą sobotę znowu zakupy, chce jeszcze jakieś nowe buty i spodnie i cos tam jeszcze pewnie wpadnie w łapki innego;) Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: co sobie odtatni kupiłyście 23.12.06, 09:49 2 chusty w kratę długa tunika w szaro-czarne pasy duża torba na ramię w ładnym odcieniu brązu czarna bluzka wiązana na szyi Odpowiedz Link Zgłoś