vaguehue 13.01.07, 00:46 Wreszcie znalazłam chwilę czasu na zakupy - jedną ze zdobyczy jest para piptołków z Dolce Vita. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaguehue Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 12:43 *oczywiście z zapytaniem, jak Wam się podobają -^_^- Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 12:49 cieszę się, że się cieszysz :) jak dla mnie za dużo tych wstążeczek, ale kokarda z przodu jak najbardziej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 13:42 A jaki to jest kolor? Jeśli czarne, to są cudne! Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 13:58 Wow! To są piptoły z moich marzeń! Boskie! ! ! Jaka cena ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 14:00 teraz przecenione na 270 z 390 pln Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 16:55 Bawiłam się w takich na sylwestra. Kupiłam za 360 w Olsztynie. Lepiej od razu wymien fleki u szewca, bo mi na sali balowej popękały porzadnie. Ważę 60 kg, więc nie powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 14:01 ciak1 napisała: > A jaki to jest kolor? Jeśli czarne, to są cudne! ciemna czekoladka - wolałam takie, ale podobne czarne też były. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 14:03 sliczne!:)) Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 14:09 śliczne:) Gratuluję zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 14:13 vaguehue, a gdzie jest Dolce Vita? (moze jeszcze jakies ladne buciki maja?:)) Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 14:48 Te troszke za strojne jak dla mnie ale ja generalnie wole "spokojniejsze" buty (i na nizszym obcasie) dlatego duzo bardziej podobaja mi sie takie, klasyczne- jesli mozna tak powiedziec o peeptolach, np. takie jakie niedawno pokazala bessok img297.imageshack.us/my.php?image=louboutin1ue9.jpg Ale to twoje buty i najwazniejsze, zebys to ty byla z nich zadowolona, oby byly wygodne i dobrze sie nosily :) Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 15:13 Są super, widziałam takie w sklepie - były jeszcze w odważniejszej wersji, tzn. czerwone. Mnie też kuszą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka2001 Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 15:38 fajne te butki, gratuluję zakupu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 15:55 Ciekawe, czy ja jedna nie lubię piptołów. Ale może dlatego wyróżniam się z tłumu. Piptołowego tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 01:45 hehe, ja tez za nimi nie przepadam, ale to chyba tylko i dlatego, ze fason znany od dziesiecioleci nagle stal sie trendy i tak jak 3 m-ce temu wszystkie sie leginsami zachwycaly, tak teraz wszystkie "szpilki z dziurka" kupuja, kloniaste sa dla mnie, ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 15:59 buty ok ale gklower daje ze ich nie zestawisz poprawnie z reszta odzienia Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 16:05 mialo byc : glowe daje... Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 00:16 tralalumpek napisała: > mialo byc : glowe daje... dawanie głowy na forum... xD Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek [...] 14.01.07, 14:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek nadgorliwosc jest gorsza od sraczki 15.01.07, 15:10 napisalam w poscie ktory zostal wyciety 'lepiej dawac glowe niz dac doopy na forum' moze przetlumacze - w jezyku polskim znaczenie/określenie "dawać (dać) dupy" funkcjonuje w dwóch znaczeniach jednym z nich jest: 'Zrobić coś rażąco źle lub niewłaściwie; skompromitować się' wyciecie mojego postu przypomnialo mi jednak kawal o jasiu i nauczycielke i o toku myslenia.... pozdrawiam nozyczki i gratuluje toku myslenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 16:05 gratuluje zakupu :) chociaz mi sie raczej nie podobaja.. pokaz z czym je bedziesz nosic! Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 00:12 do bardzo wielu rzeczy :3 jak narazie najśliczniej im było z niedawno kupioną jasnoszarą spódnicą - ołówkiem z monari - najzgrabniejszy zestaw ever ;) + grubsze rajstopy kryjące i cała masa golfików. Jak oficjalniej, to sweterek w serek i koszula, albo sama koszula z aksamitką. Do tero ołówka taki uroczy płaszczyk dwurzędowy na duże guziki.. masa możliwości, nie zamierzam się ograniczać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 14:18 no jezeli te buty pasuja do baaaardzo wielu rzeczy to ja jestem krolowa angielska i w takim razie majestatycznie wycofuje sie z dyskusji z toba o smaku, modzie i pojeciu o estetyce Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.w Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 15:55 tez uwazam, ze raczej nie sa to buty pasujace do wszystkiego. dlatego chetnie sie dowiem, co tralalumpku proponujesz do tych kokardek... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 16:25 ja? ja mam proponowac? to panna zalozycielka ma problem nie ja gdyby grzecznie mnie spytala co proponuje albo jak mozna , do czego mozna takie buty nosic to bym odpowiedziala ale jak sie stawia to niech sie stawia,i jeszcze raz glowe daje ze wyjdzie jej z tego 'wies tanczy i spiewa' Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 16:24 buty byłyby idealne , gdyby nie ta kokarda z przodu... do takich butów pasują moim zdaniem tylko proste fasony, bez falban i kokard:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene sie chwali :) 13.01.07, 16:34 zgrabniutkie peep toe z slicznie ukryta platforma pamietaj o podzelowaniu wloskich bucikow w niektorych skepach z obuwiem sa juz samoobslugowe zelowki przyklejane... nie tzreba nosic do szewca Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: sie chwali :) 14.01.07, 00:14 szukałam właśnie, ale już mi się Klif zamykał i nie kupiłam. Może wiesz w których konkretnie sklepach można je dostać? Będę wdzięczna za oszczędzenie mi wizyty u speca ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: sie chwali :) 14.01.07, 15:04 vaguehue napisała: > ok, już widzę - prima moda i gino rossi Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 19:10 ladne, choc ja nie lubie peep toe Odpowiedz Link Zgłoś
annysia Re: Butki świeżutkie *chwali się* 13.01.07, 22:44 śliczne!:) zazdroszczę zakupu! Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 01:43 nudyyyyyyy znow to samo..... Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 06:58 te przeplecenia wstazka sa fatalne, niestety... moze ja mam cos nie tak z gustem, bo (prawie) wszyscy sie tak zachwycaja? Odpowiedz Link Zgłoś
marwiksa Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 14:09 też tak myślę przez tę całą wstążkę wyglądają tandetnie Odpowiedz Link Zgłoś
pinkowa Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 14:25 dołączam się do opinii, wstążka tandetna, wyglądają jak słodziutkie butki dla małej dziewczynki, demaskuje je oczywiście wysokość :P Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 14:25 Prawde mówiąc sa tak strojne, że widzę je tylko na karnawał. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 15:36 nie podoba mi się obcas i te kokardki Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Butki świeżutkie *chwali się* 14.01.07, 16:59 Kokardkę można wyjąć i wpleść coś mniej rzucającego się w oczy. Żaden problem a wygląd buta się zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś