nie_o_nie 17.01.07, 09:20 A gdzie odsłona kobiety lekkich obyczajów? Tylko taka odsłona do niej pasuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalicja Czy to nie zazdrość przypadkiem? 17.01.07, 10:09 Piękna dziewczyna i ku..ków nie ma w oczach. Może to zazdrość przez Ciebie przemawia, co? Odpowiedz Link Zgłoś
adres_pomocniczy Re: Trzy odsłony Edyty Herbuś 17.01.07, 10:47 Owszem, ładnie wyretuszowana. Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf23 Reeee: Trzy odsłony Edyty Herbuś 17.01.07, 14:00 Tego typu złośliwe uwagi są jak najbardziej nie na miejscu i wynikają jedynie z kompleksów osoby je piszącej. Uważam, że Edyta jest piękną kobietą o niesamowitych rysach twarzy i jeśli chodzi o urodę naprawdę nie ma się, do czego przyczepić. Niestety nie znam jej osobiście, ale wygląda na dość skromną i porządną osobę, jakich naprawdę mało, także jak dla mnie rewelacja. Jeśli chodzi o samą sesje to zdjęcia ładne, czyste, a makijaż dobrze wykonany. Szkoda tylko, że tak mało zdjęć tu dali, bo chętnie bym obejrzał pozostałe;) Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Reeee: Trzy odsłony Edyty Herbuś 17.01.07, 15:11 Zawsze się można do czegoś przyczepić, bez przesady. Też uważam, że to ładna dziewczyna, ale nie chciałabym mieć takich bruzd od nosa do brody, jak ma ona bez retuszu. Zwłaszcza w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Zgadzam sie z fotograf23. 17.01.07, 18:19 Ladna kobieta, fajna uroda, swietna figura. Nie wiem jaka jest prywatnie, ale wyglada na " normalna ", nie jakas " dive ". Odpowiedz Link Zgłoś
monica_b Re: Reeee: Trzy odsłony Edyty Herbuś 17.01.07, 19:52 fotograf23 napisał: Niestety nie znam jej osobiście, ale wygląda na > dość skromną i porządną osobę, jakich naprawdę mało, www.pudelek.pl/artykul/1593/edyta_herbus_jaka_jest_naprawde_niecenzurowane_wideo/wszystkie_komentarze/ Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: Śliczna dziewczyna, ale czemu ktoś tak ją 17.01.07, 15:42 oszpecił tą tapetą? Odpowiedz Link Zgłoś
shava Re: Śliczna dziewczyna, ale czemu ktoś tak ją 17.01.07, 17:43 Nie lubię jej 'ciemnej' urody i raczej nie powiedziałabym,że jest piękna jeśli już mamy osądząć.Z resztą nie jest ładne,to co jest ładne tylko co i kiedy się komu podoba( przypominam,że w średniowieczu szczytem bóstwa była kobieta chuda,blada,bez brwi,z wyskubanymi włosami i gigantycznym czołem). Co do samych zdjęć,uważam że są bez polotu,makijaże również.Ot,nic godnego uwagi.Nie wiem po,co wogóle robić takie akcje na pół gwizdka. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Śliczna dziewczyna, ale czemu ktoś tak ją 17.01.07, 18:31 Niebrzydka dziewczyna, ale nie jakas pieknosc. makijaze OK, ale te bruzdy mogli jednak rozjasnic korektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Śliczna dziewczyna, ale czemu ktoś tak ją 17.01.07, 18:41 śliczna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Trzy odsłony Edyty Herbuś 17.01.07, 18:45 ładna dziewczyna, skąd ta złośliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Trzy odsłony Edyty Herbuś 17.01.07, 23:59 Przepiękna dziewczyna, jedna z najładniejszych jakie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: Trzy odsłony Edyty Herbuś 18.01.07, 08:38 ładna i sympatyczna dziewczyna, nie dziwię się , że budzi tu zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskow1 Re: Trzy odsłony Edyty Herbuś 18.01.07, 12:00 niezły kociaczek: www.wrzuta.pl/film/cavjd71wKP/taniec_z_gwaiazdami_-edyta_herbus www.wrzuta.pl/film/fXcBUzE1so/edyta_herbus_prywatnie_jest_fajna_kotka Odpowiedz Link Zgłoś
zuza94 Trzy odsłony Edyty Herbuś 24.01.07, 21:29 Przepięknie wyszła na tych zdjęciach róbcie jej ich więcej!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś