iwonaaaa Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 14:11 bardzo lubię. Takiej zimy jak obecna noszę je bez "podkładu", najczęściej z ołówkową spódnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 14:14 Są super ja noszę często pod marynarkę ale wtedy nigdy tej marynarki nie ściagam. Doskonale też się sprawdzają jak po wyjściu z pracy mam gdzieś jeszcze wychodne to ściągam białą bluzkę, która po 8 godzinach pracy nie jest już "za biała" i wkładam taki golfik. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 14:17 baaaardzo lubię i noszę Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 14:16 nie lubie polsrodkow ;) albo dlugi rekaw, albo calkiem bez. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 14:19 Bardzo je lubie. Nosze same lub pod zakiet. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 15:00 nosze pod zakietem mam 7 sztuk (o ile dobrze policzylam) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 15:32 Z krotkim albo bez mam pare egzemparzy i bardzo sobie chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 16:41 Klasyka. W zimie rzadko nosze - najczesciej pod zakiet. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 17:33 nie lubie, nie nosze uwazam, ze sa nieprkatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 18:27 mam, nosze, zakladam pod marynarki w zimie, w jesienne pogody tez sie sprawdzaja... w cieplych pomieszczeniach zawsze moge marynarke zdjac i wtedy mam optymalna sytuacja 'ubraniowo/cieplna' Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 19:44 Nie lubię,nie noszę,są niepraktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
zenobia27 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 20:12 a ja mam jeden, wisi w szafie, już od roku, ani razu nie założyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
jagnaxx Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 20:47 własnie dzisjaj kupiłam , zobaczymy czy ubiorę Odpowiedz Link Zgłoś
pinkowa Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 21:03 nie lubię, bardzo mi sie nie podobają i kojarzą ze sztuczną elegancją Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 21:17 Nosze i lubie.Mam trzy czarne,eleganckie,jeden brązowy,i jeden piekny czerwony,dłuższy i z dużym,efektownym golfem. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 21:20 prawie ich nie mam w szafie bo uważam za niepraktyczne: zimno mi w ręce,a pod szyją szybko duszno i za gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 18.01.07, 21:39 z krótkim rękawem mam jeden, noszę rzadko, pod sweterek na guziki, kurtkę dzinsową, marynarkę wolę golf bez rękawów, mam kilka, noszę do tego samego, albo na jakąś bluzkę z długim rękawem Odpowiedz Link Zgłoś
kadarkaa Re: Ładne. 19.01.07, 03:44 Mam 4 różnokolorowe (ostatni nabytek jest czerwony), i bardzo je lubię. Noszę do żakietu - czasem do prostego rozpinanego swetra - i prostych spódnic/spodni. Dla mnie niepraktyczne są wszelkie bluzki z długim rękawem (najdłuższy jaki uznaję to 3/4), niezależnie od pory roku, bo zwyczajnie jest mi w nich za gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Ładne. 19.01.07, 06:14 bardzo lubię :-) zakładam pod żakiet np. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 19.01.07, 08:03 Lubię, mam kilka, noszę zazwyczaj pod żakiet. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 19.01.07, 09:20 Dla mnie zupełnie niepraktyczne. W lecie za gorąco, w zimie za zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 19.01.07, 11:56 lubię i noszę, ale najczęściej jesienią i zimą pod żakiety, a ostatnio kupiłam sobie bolerko z Solara takie ciemnoniebieskie zapinane na dużą agrafkę i pod nie zakładam najczęściej takie golfiki, nota bene też z solara z bufkowym rękawkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa2 Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 19.01.07, 14:54 Bardzo nie lubie ani na sobie ani na innych.Jakos zle mi sie kojarza,takie ani w piec ani w dziesiec.Zima bez sensu,za zimno,a latem tez bez sensu bo za cieplo i jakos tak dziwnie wygladaja,zle.Do tego jeszcze przewaznie sa grube. Odpowiedz Link Zgłoś
vivictoria Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 19.01.07, 16:04 Lubię pod warunkiem, że są cienkie, że są w stylu vintage. Mam kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
marwiksa Re: Co sądzicie o golfikach z krótkim rękawem? 19.01.07, 18:12 nie noszę żadnych golfów niecierpię czuć non-stop materiał na szyi a takie z krótkim rękawem jakoś zupełnie mi się nie podobają, no chyba że noszone są pod marynarkę, to ok ogólnie takie bluzki swetrowe z krótkim rękawem są dla mnie nieporozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś