Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

3 torebki Burberry - ktora najładniejsza?

22.02.07, 23:07
    www.allegro.pl/item169387298_burberry_london_blue_label.html
    www.allegro.pl/item167261060_burberry_nowa.html
    www.allegro.pl/item168653758__burberry_london_swietna_klasyczna_torebka.html

I czy pasuja do czerwonego płaszcza?
    Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • polcia85 Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 22.02.07, 23:10
        Druga najładniejsza.
        Zależy, jaki to jest odcień czerwonego. Jeśli jaśniejszy - to ujdzie, jeśli
        krwisty - niekoniecznie.
      • brahenn Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 22.02.07, 23:15
        1 i 3 będą pasowały na pewno, z drugą może być gorzej, choć jest najładniejsza
        Inna sprawa że nie wydaje mnie się żeby były to torebki orginalne, ja raczej kupiłabym coś nie firmowego pasujacego do płaszcza, ale to moje subiektywne zdanie.
        Tak czy inaczej jeśli któraś Ci się podoba to kupuj.
        • napolnoc Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 22.02.07, 23:20
          Jestem przeciwniczka noszenia podrobek. Zamiast wyawac 50 zl na ordynarna
          podrobe, lepiej poszukaj cos od polskiego producenta, znajdziesz podobna na
          pewno, a noszenie takich podrob jest w bardzo zlym guscie.
      • edavenpo Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 22.02.07, 23:18

Musze powiedziec ze zadna niestety. Wszystkie to straszliwe tandetnie
        wygladajace podrobki.

Torebka Burberry w ta niesmiertelna kratke kosztuje od kilkuset funtow.
        • sztuka_konwersacji Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 22.02.07, 23:20
          edavenpo napisała:

>
          > Musze powiedziec ze zadna niestety. Wszystkie to straszliwe tandetnie
          > wygladajace podrobki.
          >
          > Torebka Burberry w ta niesmiertelna kratke kosztuje od kilkuset funtow.

Czekalam az ktos to napisze, a ja sie szybko pod tym podpisze :P
          >
          • anulkina wszystkie są okropne i wyglądają tandetnie! 23.02.07, 08:51

• big2.munich Jasne! Same "oryginaly"... Juz od 11 zl.. 22.02.07, 23:27
        Taaa.. Tu sa ORYGINALY:
        www.burberryusaonline.com/family/index.jsp?cp=2119866.2050831&categoryId=2072949&page=2&pageBucket=0

• elleonor Re: Jasne! Same "oryginaly"... Juz od 11 zl.. 23.02.07, 09:04
          A co , polak potrafi:)) sprzedawac orginaly, i to gdzie , na Allegro, po tak
          niskiej cenie, dobroczyncy jacy, kupili za 600 euro orginal i sprzedaja za 40
          zl. , niezla bajka, prawie tak dobra jak ta z bocianem:))
      • dibianka Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 22.02.07, 23:30
        kazda jest zalosna, zalosne tez jest noszenie znakow firmowych
      • diamencik777 Żadna, bo to tandetne podróby! 23.02.07, 09:13
        Żałosne jest noszenie tych podróbek! Jak mnie nie stać na oryginał, to nie będę
        się ośmieszać i udawać, lepiej sobie kupić porządną torbę skórzaną jakiegoś
        polskiego producenta. Jakaś choroba z tym udawaniem!
      • nadia_m Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 23.02.07, 09:24
        pierwsza wyglada jak plocienny torbo-worek na zakupy
        druga jak chlebak
        trzecia od biedy ujdzie

btw ale i tak wszystkie 3 fatalnie podrobione
        • nitulina Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 23.02.07, 11:21
          Może zacznijmy od tego, że to w ogóle nie jest Burberry tylko wstręta podróba.
        • madelon1 Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 20:48
          wszystkie sa tandetne i do tego podrobki. gdyby byly originalne to i tak zupelnie nie moj styl.
      • silencia22 Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 23.02.07, 11:38
        nie rozumiem naprawde tego dziwnego zjawiska podrabiania znanych marek i co
        gorsze jeszcze kupowania tych podrob!czym sie kieruje ktos kto to kupuje?
      • nitulina Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 23.02.07, 12:24
        większośc nie rozumie że kupując podróby staje się wspólnikiem złodzieja i
        uważa że to firmy sa złodziejskie bo zycza sobie np 4 tys za torbę...
        Absurd nie zna granic.
      • bdzibdzionka Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 23.02.07, 12:56
        Na miejscu allegro zawiesiłabym tego typu aukcje. Przecież to oszustwo.
        Oryginał... za 120 zł...?
        To nawet nie jest śmieszne.
        • keepersmaid Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 23.02.07, 13:07
          Chinczycy musza z czegos zyc :-)
          Chociaz te podrobki sa wyjatkowo ordynarne.
        • nitulina Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 23.02.07, 13:19
          Trzeba zgłaszac do legala, ja już zgłosiłam :)
      • poopka Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 18:05
        no pewnie ze podrobki oryginaly kosztuja mase pieniedzy , juz wole nic nie
        nosic niz taka tandetna podrobke :] a pozniej 3/4 dziewczatek nosi LV z allegro
        i mysla ze sa oryginalne :]
        • myszka_333 Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 18:13
          raczej powinno być
          3 torebki prawie jak Burberry (prawie robi wielką różnicę) - która brzydsza?
          • sabriel Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 18:23
            Dla mnie bez różnicy czy oryginalne czy podróbki.Nie podoba mi sie ten typ torebek.
      • nessie-jp Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 18:24
        Mimo że podróby, jak już dziewczyny pisały, to ta 2 "torebka w kratkę TYPU
        Burberry" nawet mogłaby być. :) Nie widzę tylko, czy ona nie ma przypadkiem
        jeszcze jakiegoś nadruku (może to cień tak pada?).

Kratkę ogólnie lubię, niekoniecznie tę opatentowaną przez Burberry, choć i ona
        jest ładna.
      • ricemice Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 18:38
        kolorystycznie moze i beda pasowac ale już ze zdjecia widac ze to tandeta...
        nie warto kupowac zadnej z nich marne podróby
      • dziewice 3cia :) 24.02.07, 19:34

• magdaksp Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 20:19
        ja nie lubie kratki burberry nawet tej oryginalnej.poza tym to zadna torebka mi
        sie nie podoba.
        jak chcesz miec oryginalnego burberry to radze pochodzić po ciucholandach.
      • iwionna Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 20:23
        www.allegro.pl/item167261060_burberry_nowa.html ta
      • dziewice Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 20:24
        dobra tam nie sluchaj :) co to za roznica czy oryginalna czy nie, ory kosztuje
        1000 :), a ja jako facet nie widze roznicy a juz na pewno nigdy bym sie nie
        dopatrzyl :).
        • zoja.pl Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 20:43
          ok, dzieki za rady, juz mi sie odwidziały ;)
          • dziewice Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 20:52
            hehe :) to powodzenia w szukaniu nowej :)
      • cioccolato_bianco Re: 3 torebki Burberry - ktora najładniejsza? 24.02.07, 20:56
        nie podobaja mi sie te torebki, wygladaja na tandetne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka