hotally 23.03.07, 11:59 Mam włosy koloru Jessici Simpson ;) celebworld.org/003jessica28.html wyglądam BOSKO Zdjęcia w przyszlym tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:00 jasniejsze masz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:03 mhm.. mignelas mi wczoraj przy zlotych tarasch. wydawalo mi sie, ze jasniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:05 To znaczy, ze jestem rozpoznawalna?:( Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:07 uroki posiadania fotobloga ;) btw. ladnie ci w takim kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:09 dzieki ;) ale zmartwiło Mnie, ze Moj kamuflarz meczowy nie wypalil.... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:10 o, na stadionie to trudno cie nie poznac ;) na ulicy latwiej minac i nie zauwazyc. do mnie zreszta dotarlo, ze to ty i disa jak juz bylam 5 krokow dalej, ale nie z uwagi na nowe wlosy, tylko ja juz tak mam - pograzona we wlasnych myslach nie widze reszty swiata :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:16 Ja tez tak mam, nie zauwazam ludzi bo jestem ciagle zamyslona ;)) A wlosy to miał byc kamuflarz przed kibolami. . . Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:17 i jeszcze chcialam ci powiedziec, ze to prawda w twoim przypadku, ze obiektyw DODAJE 5 kg Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:20 nie mam nadwagi, więc nie jest zle nawet na zdjeciach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:22 nie mowie o nadwadze, bo to w ogole nie ta kategoria. po prostu smuklej wygladasz na zywo i zauwazylam to juz we wrzesniu, kiedy widzialam cie na meczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:24 tylko jeszcze nie mow, ze widzialas Moją histerię jak zdjeli Mi flage BUEHEHEHEHEE P.S. Idziesz jutro? Zbieram armie do pilnowania flagi na krytej Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:31 moi koledzy stwierdzili, ze legia dostala po tylku i strach byc na stadionie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:34 POLSKA wygra, bedzie co swietowac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:36 jak wygra, to bede swietowac, ale w jakichs innych okolicznosciach przyrody ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:42 Wypij zdrowie Mojej flagi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:03 ally pociesz ecie :ja biore jutro slub wiec mojej siostry na meczu nie bedzie-czyli twoja flaga powinna wisiec,ale glowy bym nie dala Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:07 a Ty zaprzatasz sobie glowke przed takim waznym dniem Ally i jej flaga... ?? ;] hehehehee to juz jest obsesja... btw. nie zlosliwie, ale gdzies Ally juz pisala bo nas ciekawi czy buty tez kupilas na ten wielki dzien z 2nd handu ?? bo planujemy sie ... wybrac... (nie, nie na slub :D ehehehhee) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:14 oj nie ,w deichmannie jak zwykle.rozumiem ze wedlug ciebie powinnam juz siedziec w sukience i czekac na slub... sprawdzilam godzine meczu ,juz bym nie byla taka spokojna o ta flage na miejscu ally:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:19 No nie w sukience... ale ja to pewnie bym wlasnie sie szykowala na impreze panienska ;] ewentualnie siedziala w spa, albo uciekla na caly dzien ze swoim przyszlym -zeby bylo romantycznie ;] Chociaz znajac zycie ja bede miala Impreze Panienska z tydzien i do oltarza bede szla na czworaka BUAHAHAHAHAHHA Aluh pewnie tez :D Na pewno ostatniego dnia wolnosci bym nei spedzala na necie, rozmyslajac o Obcej mi soobie i jej hobby ;] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:23 widzisz i ja na szczęście baaardzo różnię sie od ciebie. mój przyszly siedzi w pracy i wlasnie gadamy na gg gdzie by tu pojechac w podróz poslubna:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:28 ooo na podrozach sie znam :D Polecam Isle Margarite -raj, raj RAAAAJ albo Malediwy, ja teraz chce uderzyc na Arube :D podobno niesamowite przezycie, albo wersja prawie za darmo to Egipt, Tunezja, Turcja, Bulgaria, Chorwacja, ale teraz tam nei ma sezonu i pogoda na 100% tylkow Egipcie ewentualnie Maroko al jeszcze noce zimne beda... i nie radze wybierac hotelu bez podgrzewanych basenow... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:31 ja to bym chciala do turcji,dobry wybór?i chcemy jechac wmaju tak okolo 13.wogole to marze o indiach:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 14:02 Indie swietne.... sama bym tam pojechala, ale boje sie, ze nie dala bym rady patrzec sie na biede jaka tam jest.... Kilka krokow od Twojego hotelu moze ktos umierac na chodniku. Moj znajomy wlazl raz przez przypadek do kuchni w 5*hotelu i widzial jak po jedzeniu lazily wielgachne ohydne muchy!!! Turcja fajna polecam hotel Adam&Eve -niesamowity :D Mnie sie tam tak spodobalo, ze tez planuje tam jeszcze raz pojechac... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 14:16 ja sobie zdaje ze indie sa pelne skrajnosci.ale ja bym nie chciała jechac tam,mieszkac w kilku gwiazdkowym hotelu itd.ja bym chciala naprawde poznac ten kraj i to nie z punktu widzenie turysty któremu wszyscy nadskakują.moja pani ginekolog ,kobieta 60 letnia jezdzi wlasnie do indii co roku i wlasnie wtakiej formie odbywa ta podroz. -- "Łuka czego tu szukasz?twoje panowanie to jedna wielka muka!Łuka wolność do ciebie puka,uważaj bo Pan na ciebie co dzień tutaj luka!" www.wolnabialorus.pl/mp3/bez_slow.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:57 disa napisała: > ooo na podrozach sie znam :D > Polecam Isle Margarite -raj, raj RAAAAJ > albo Malediwy, ja teraz chce uderzyc na Arube :D podobno niesamowite przezycie, > albo wersja prawie za darmo to Egipt, Tunezja, Turcja, Bulgaria, Chorwacja, al > e teraz tam nei ma sezonu i pogoda na 100% tylkow Egipcie ewentualnie Maroko a > l jeszcze noce zimne beda... i nie radze wybierac hotelu bez podgrzewanych base > now... > nie wiem czy wiesz disa ale zamieniasz sie w Parówę jak puszczasz takie teksty... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:59 lubie byc parowka :D to moja pasja ;] parowczyc na forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 14:28 Disa ma rację w zasadzie... jak ma być ciepło, to niestety ekskluzywnie i daleko :) A co do podgrzewanych basenów - ma ABSOLUTNĄ RACJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 14:18 każda panna młoda o zdrowym umyśle robi wieczor panienski tydzien przed slubem ale nie dzien przed slubem zeby potem wygladac jak ostatnie nieszczescie:) Pozdrawiam Madzie bedzie super :) pozdrawiam tez wszystkie już meżatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 17:12 NO... ROBI SIE CALY TYDZIEN ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:37 Mam rozumieć, że rozryweczka w Kościółku, herbatka i po ciasteczku w domu i biegiem na meczyk zabrac Ally flage?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:42 oj ally ja i kosciół?chyba żartujesz!rozum sobie to jak chcesz...nie zamierzam ci niczego ułatwiać.ale może troszkę przydałoby sie poszerzyć rozumowanie.a tymczasem życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:48 A skąd mam wiedziec, ze nie bierzesz slubu koscielnego? Nie grzebie w Twoim zyciorysie, lo siento.. P.S. Wzajemnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:52 no to juz wiesz ze nie:)POZDRAWIAM jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:43 No co Ty.... chce Mnie podraznic ;))) Ostatni raz jako panna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 14:00 krakoma napisała: > to pytanie do mnie?bo z ukladu drzewka nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 14:10 nie czytasz uważnie:)ja nie chodzę na stadion legii,ally napisała wcześniej ze będzie pilnować flagi,bo jakoś we wrześniu "ktoś"jej ta flagę zdjął.i ja ją poprostu życzliwie ostrzegam ze może sie to zdarzyć drugi raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 17:13 na moje oko Magda juz sprawdzila godzine meczu i po slubie -wiecie ciasteczko herbatka i pedziny na meczyk zrywac Ally flage... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 19:40 disa napisała: > na moje oko Magda juz sprawdzila godzine meczu i po slubie -wiecie ciasteczko h > erbatka i pedziny na meczyk zrywac Ally flage... > > ;] myslk sobie co chcesz,juz pisalam ze moja noga na tym stadionie nigdy nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:54 ło :/ a ja taka nieuczesana bylam bo wyszlam tylko na 5min kupic suchawki do mp3 ;/ ktorych zreszta nie kupilam bo zapomnialam BUAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:16 ja wczoraj tez wygladalam jak ostatni wyplosz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:23 spoko mnie nie pobjesz... wstalam z ulizanymi wlosami zmeczona podroza i choroba wiec postanowilam, ze nigdzie nie wychodze z domu.... ale musialam isc po zarcie dla psa i sluchawki mp3.. wylapal mnie kolga na ciacho do Krolika, pozniej odwiozl do tarasow, a tam juz... mi sie zostalo i zakupowalo :D ale warto bylo :D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 15:41 czyli byl dzien wyplosza ja mialam pogniecione sztruksy co sie kocury na nich tarmosily, ale tak chcialam te madonne obczaic ze skoro swit o 11 pojechalam autobusem :) zeby nie tracic czasu na szukanie miejsca do parkowania w centrum :) w akcie desperacji czlowiek jest zdolny do takich rzeczy dopiero w nocy jadac po ps3 sie uczesalam :) panowie w sony przystojniejsi niz Ci z hm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:06 Podziwiam za odwagę, bo to dość ciemny kolor w poruwnaniu z Twoim dotychczasowym (zaglądam na bloga), chyba musiałaś iść do bardzo dobrego i zaufanego fryzjera. Ja sama mam ochote z blondynki zrobić się na rudą, ale na razie odwagi starczyło mi tylko na kilka rudych pasemek. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:07 ja jestem blondynka i raz sie zrobilam na rudo ;) nie polecam.. na szczescie bylo to jakas kiepsa farba i szybko sie zmylo! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:08 Nowa fryzjerka- polecona przed Dise ;) pracuje na Keune... dobra i tania w porownaniu do Maćka, który robił Mnie na blond ;] Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:10 daj prosze :) namiary na jakiegos dobrego farbiarza :) bo mi siwizna wylazi to bym sie podrasowala na wiosne... nigdy nie farbowalam niczym poza rubina i chna i mam pietra do tego syche wlosy nie chce zeby ktos spaskudzil Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:10 kolorysta to sie chyba nazyfa po fachowemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:18 Maciek Wróblewski: Widok nie pamietam jaki numer, ale pod koniec ulicy po lewej stronie idac od rotundy Ali (hyhy): Widok 19/186 Odpowiedz Link Zgłoś
lili75 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:36 ja do Alli chodzę już od roku, jestem bardzo zadowolona i przed tygodniem też zmieniłam kolor na ciemny brąz :-) jestem bardzo zadowolona Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
disa powaznie?? 23.03.07, 12:53 Alli to moja perelka ;] naprawila mi wlosy po takim jendym gejowatym -uzylabym wyraz na P ale pewnie nei wolno fryzjerze.. naprawde swietnie robi wlosy :D no i szamponiki, rekonstruktory, pianki... itd :D wszystko u niej kupuje nikomu innemu wlosow juz nie oddam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lili75 Re: powaznie?? 23.03.07, 12:57 moja też :-) genialnie mi obcięła włosy, wygladam super. Zawsze byłam zwolenniczką blond, ale dobrała mi odcień brązu idealnie. Jak Cię u niej zobaczę to się przywitam. Przy okazji, czy paznokcie robisz może u Eli (perfekcyjny french - bardzo mi się u Ciebie podoba) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: powaznie?? 23.03.07, 13:58 Eli robi zel, a Moni robi akryl... ja po prostu dla wzmocnienia kladne na woje paznokcie akryl wiec u Moni ;] Polecam ma DUUUUUZY TALENT ;] Eli tez slicznie robi, ale ja wole akryl ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lili75 Re: powaznie?? 23.03.07, 15:32 ja robię akryl u Eli - no to pewnie kiedyś się spotkamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: powaznie?? 23.03.07, 15:43 a czym sie wlasciwie rozni zel od akrylu? Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: powaznie?? 23.03.07, 15:52 tipsy sa niemodne!!!! ja mam ladne swoje, i tez maluje na frencza. Odpowiedz Link Zgłoś
lili75 Re: powaznie?? 23.03.07, 15:56 ja nie mam swoich ładnych, dlatego noszę tipsy. Są wygodne, ładne i od czasu, kiedy je noszę, nie mam problemu z paznokciami. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: powaznie?? 23.03.07, 19:01 jak bym miala swoje ladne to bym sie protezami nie interesowala jak na razie nie mam zadnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: powaznie?? 23.03.07, 17:06 nie wiem... ale przy zelu wsadza sie paluski dodziwnej lampy ito boli :D Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: powaznie?? 23.03.07, 17:01 a mi sie podoaja wlosy Disy. Naturalny kolor i dlugie. tez zapuszczam! Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: powaznie?? 23.03.07, 17:11 dziekuje ;] zatem polecam kosmetyki KEUNA wydaje sie, ze sa byc moze dla niektorych drogie... szampon litrowy jakies60zl +dozownik jakies 17zl ... ja mam juz od czerwca... kupilam juz nowy... w panice, ze moge zostac bez szamponu, ale kupilam juz z miesiac temu i sobie po prostu stoi... i pewnie jakis jeszcze stac bedzie ;] jest niesamowity, ma migdalowy zapach i ... naprawde wydajny... zdreszta ak wszystko od KEUNA (ciekawe kiedy zaczna mi placic za reklamy buHAHAHAHA) tak samo rekonstruktor jakies 70-80zl... i tez jest SWIETNY Ja juz obkupilam/namowilam wszystkie kolezanki :D powaznie... nie wyobrazam sobie innego szamponu i Fryzjerki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: powaznie?? 23.03.07, 17:14 a gdzie oprocz wojego salonu mozna nabyc? Ja mieszkam na Wilanowie wiec mi troche niepodrodze na Widok Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: disa co to jest ten rekonstruktor? 23.03.07, 18:55 reconstruktor to jest maska rekonstruujaca zniszczone wlosy; taka silna odzywka. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: disa co to jest ten rekonstruktor? 23.03.07, 19:24 nie wiem BUAHAHAHAHAHAAHAHAHAH odzywka ;] nakladsz na wlosy co jakis czas i jest OK ;] czasami zabierasz do sauny jest bardziej OK ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: Fryzjer Disy 25.03.07, 23:40 Disa a czy ta Twoja fryzjerka pozbawiona jest takiej gwaizdorskiej pozy i jest po prostu dobrą rzemieślniczką...? Już dosyć gwiazd fryzjerstwa u których płacę majątek i nie jestem zadowolona tak na 100% Zastanawiałam się nad fryzjerką Ciocco ale i ta Twoja mnie zaciekawiła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:11 ja mam dobrego fryzjera, jak chcesz. papri i luna moga potwierdzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:18 to poprosze na priva adres salonu w warszawie? bo wiem ze niekltore dziewczyny sa gotowe przebyc 300 km zeby sie ostrzyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:21 w wwie, sprawdz @ Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 17:01 cioccolato_bianco napisała: > w wwie, sprawdz @ a czy ja też moge prosić o namiary na tego super fryzjera? :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:04 To prawda!!! Od tygodnia ponad łażę jak potłuczona od lustra do lustra - zrobiła mi boski kolor i super fryzurę :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalinna2 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:07 Nie. Bardzo Ładnie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:10 teraz jest inaczej, ale tez ladnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:20 A jaki kolor Ci nałożył? Mnie tez sie marzy przycimnić ale nawet ciemny blond wychodzi jak bury brąz ,wiec boję się... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:22 Bardzo ciemny brąz.... wiem ze bedzie sie splukiwał, bo mam bardzo jasne pod spodem, ale fajnie wyszło.Pochwale sie publicznie w przyszlym tygodniu po meczach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:28 oj tam wrzuc choc jedna fotke nowe wlosy i tydzien mamy czekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:37 Po meczach! Kibole tez wlaza na Moją strone ;] Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:39 wrzuc na forum o modzie nie cyztaja chyba? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:22 Drobniutka korekta i nie w tonie "Jesteś durna, durna, robisz byki!!", tylko raczej "Napiszę, bo WIĘKSZOŚĆ ludzi nie wie, jak to się pisze". Żeby nie wyglądało dziwnie czy wręcz rażąco, w odmianie imion kończących się w wymowie na "-[ka]", a w zapisie na "-ca" lepiej nw niektórych przypadkach zamieniać "c" na "k". Czyli Jessica, Jessice, ale: Jessiki. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:25 wybacz Mej durnocie i niewiedzy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:31 a brwi musza byc w kolorze wlsosow? bo ja mam czarne a leb rudy? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:38 nie farbowana naturalny kasztan ale oprawa czarna, tyz naturalna kosmetyczka jak skubie to mowi ze to jakas anomalia :) mam tez dziwny odcien skory wlasciwei siny tak bialy ze az przezroczysty czasem rozowy opalona wyglada dziwnie nawet nie jak przyslowiowa "sraczka" po solarium :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:45 moze dlatego ze oczy ciemne moze jasniejsza oparwa wystepuje przy zielonych oczach? ja mam bardzo ciemno brazowe kiedys chcialam zmienic na zielone szklami ale okazalo sie ze mam za ciemne i nie da rady lekko tylko mozna pierscien zrobic zielony ale to nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: FLOA! 23.03.07, 19:03 nic nie dostalam... hmmm? powiem Wam ze ta gazetowa poczta to wiecej nie dziala niz dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: FLOA! 23.03.07, 19:07 jeszcze raz wysłałam. Foto kiepskiej jakości, bo robiłam na spacerze podczas biegania z Czajnikiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 19:05 foamclene napisała: > nie farbowana naturalny kasztan > ale oprawa czarna, tyz naturalna > kosmetyczka jak skubie to mowi ze to jakas anomalia :) > mam tez dziwny odcien skory > wlasciwei siny tak bialy ze az przezroczysty czasem rozowy > opalona wyglada dziwnie nawet nie jak przyslowiowa "sraczka" po solarium :) :)))) Lubie Twoj dystans do siebie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:42 ladne! czekamy na zdjecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krokusik_74 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 12:46 Ten kolor jest piękny.Jeśli masz taki jak na tym ostatnim zdjęciu to rewelacja.A moja córka ma taki sam.Bez farbowania oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
eary Witamy po ciemnej stronie mocy ;) 23.03.07, 13:02 Powinnas fajnie wygladac. Jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Witamy po ciemnej stronie mocy ;) 23.03.07, 19:43 a jeszcze niedawno ally miala na gronie grono antybrunetkowe Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Witamy po ciemnej stronie mocy ;) 23.03.07, 19:57 No i co? Nadal dyskryminuje brunetki..... Ja tak pewnie tylko na chwile ;] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Witamy po ciemnej stronie mocy ;) 23.03.07, 19:58 hotally napisała: > No i co? Nadal dyskryminuje brunetki..... Ja tak pewnie tylko na chwile ;] > > zresztą w twoim przypadku to chyba raczej szatynka nie brunetka. Odpowiedz Link Zgłoś
eary rozbawilas mnie.. 26.03.07, 11:43 Dyskryminujesz brunetki.... w czym? :D Bo to zabawnie brzmi.. Jako brunetka musze ci powiedziec ze nie czuje sie dyskryminowana. Adorowana to lepsze slowo ;) Cos mi mowi ze ten kolor to jednak nie dla ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
berenika15 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:54 To że znana aktorka dobrze wyglada,i kolor jest fajny nie znaczy że ally tez dobrze ten kolor pasuje Z tego co wiem,ally ma raczej marne,cienkie wlosy a to juz decyduje o tym że raczej aż tak dobrze nie wyglada wrzuc foty to ocenimy Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 13:56 och, nie nastawiaj sie tak negatywnie! jeszcze jej nie widzialas Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 17:18 Nie wiem jak Ally wyglada w nowych wlosach, pewnie fajnie - ale Simpson Jessica mi sie bardziej podobala w wersji blond. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 17:59 Swoje nazywaj marnymi, włosy mam cienkie i delikatne, ale wspaniałe ;) A na foty sobie troche poczekasz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
berenika15 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 18:06 przez grzeczność napisałam że sa marne:/ są beznadziejnie rzadkie i ziszczone az strach pomyslec co bedzie z nimi jak zacziesz je męczyc farbowaniem odrostów myslę ze przerzedza się jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 18:13 To nie mysl tyle ;) Wlosy mam zregenerowane, sporo odrosło po pedałach, nie jest ich mało- sa cienkie i delikatne. U fryzjera byłam srednio co miesiąc, są przyzwyczajome do farbowania odrostów ;) więc nie martw się... usmiechnij się ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 19:05 pokaz swje? ja tam porad ekspertow od urody bez ich zdjec nie biore powaznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 26.03.07, 15:39 cienkie, delikatne... i zabojczo ich malo:) czyli marne tak naprawde sa. marne ale wspaniale 3 wlosy na glowie ally:D Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 18:26 Rewelacja!!! Ally ;-)) podobne reakcje na Twoje posty tutaj wywołują moje na forum Zakupy;-))) Tyle tam megafrustatek matek;-)))))A tutaj chodzi o niezłą zabawę i prowokację;-)))))Niesamowite jak łatwo można sporowkować Kulturalne Panie do sączenia jadu i dyskusji na poziomie magla i bazaru;-))))))POzdrawiam Bużka Ally Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 18:58 ale chyba nie na tym forum zakupy?? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583 weszlam z ciekawosci zobaczyc, o co te wojny i jad, a tam same wozki dla dzieci, buty dla 2-latka itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 18:59 wlasnie doczytalam o ciastolinie, pasie ciazowym i hulajnodze.... buahaha :))) No chyba nie piszesz o tym forum? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 19:06 nie przeceniasz sie aby nieco? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 19:11 pochwala sie tymi zakupami ja tez jestem gadzeciara ;) przyznam sie ze jetsem straszna materialistka :) uwielbiam posiadac :) Odpowiedz Link Zgłoś
hania87 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 20:02 weszlam z ciekawosci na twojego bloga zeby zobaczyc o co takie zamieszanie i niestety wlosy masz strasznie jak juz bylo powiedziane wyzej sa cienkie i jakos beznadziejnie je przylizujesz na jedna strone, jesli ze zmiana koloru wiaze sie tez jakas zmiana ciecia i ulozenia to dobrze a jesli tylko zmienilas kolor to efekt bedzie wciaz marny Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 23.03.07, 20:08 Jakos nie wyobrażam sobie Ciebie jako szatynki.Tez uważam że masz zbyt deikatne włosy,takie dziecięce;-)Nie boisz się ze osłabisz je?Wydaje mi sie,że własnie blond jest kolorem dla Ciebie(ale prawda jest taka,ze rozjasnianie na blond bardziej szkodzi niz farbowanie na ciemne kolory) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: są foty 25.03.07, 21:42 ale śmisznie w tych okularach wyglądasz :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: są foty 25.03.07, 21:46 bardzo fajnie wyglądasz w tym kolorze włosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: są foty 25.03.07, 21:46 dobrze ci w tym kolorze. teraz pora żebyś zaczęła sie przyzwoicie ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: są foty 25.03.07, 21:50 BOSKO;D a co do ubierania to zgodzę się z Panterką:] Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: są foty 25.03.07, 23:14 i ja się zgodzę z panterką. kolor włosów ok ale w tyc okularach wyglądasz fatalnie Odpowiedz Link Zgłoś
geene Musze przyznać 25.03.07, 21:55 Że pasuje Tobie ten kolor, wyglądasz zdecydowanie korzystniej. Odpowiedz Link Zgłoś
instant_coffee Re: O niebo lepiej Ci w brazie niz w blond!Fajnie 25.03.07, 22:05 bardzo ładnie w brązie Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 pasuje bo masz brazowe oczy! 25.03.07, 22:10 tylko te buty chyba bylo za cieplo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: pasuje bo masz brazowe oczy! 25.03.07, 22:13 zartujesz?? bylo BARDZO ZIMNO !!! myslalam, ze umre z zimna !!! zalowalam, ze plaszcza nie wzielam bo mi pupa zmarzla... i balam sie o pluca po chorobie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: pasuje bo masz brazowe oczy! 25.03.07, 22:52 Ładnemu we wszystkim ładnie ;))))) Dziekuje wszystkim za miłe komentarze ;) Było strasznie ZIIIIMNO! Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 25.03.07, 22:23 dużo ci lepiej z ciemnymi włosami Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 25.03.07, 22:41 Aluh świetnie ci w tym kolorku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Znaczy jakie? 25.03.07, 22:44 Brązowe??? O ranyyy a juz myślałam że zielone czy fioletowe w kropki, też masz się czym chwlaić :DDD Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji bo ja wiem.... 25.03.07, 23:17 czy w ciemniejszych Ci lepiej...? Na pewno inaczej i ... poważniej. Ale blondzie było Ci lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: bo ja wiem.... 26.03.07, 13:20 Niezbyt podoba mi się Twój obecny kolor włosów,uwazam że jest zbyt ciemny.Blond pasował Ci lepiej... Musisz teraz bardziej dbać,regenerowac te wlosy,poza tym farbowanie osłabia... Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 25.03.07, 23:17 Watek wzbudzil takie zainteresowanie, ze az zajrzalam na te fotki :D Zmiana na plus- wygladasz lepiej niz w blondzie :) Jedyne, co mi burzy obraz calosci to brwi- sa za jasne do tego koloru wlosow. No chyba, ze tylko na fotkach tak wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 26.03.07, 04:11 zdecydowanie wole braz (i na sobie i na tobie). Rudego tez sprobowalam (blond oczywiscie rowniez) ale braz rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
berenika15 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 26.03.07, 07:35 trudno ocenic na p-odstawie marnych zdjęć w dodatku włosy sa spięte widac kawałek grzywki jedynie mimo to,nadal uważam że do simpson ci daleko masz za mało wlosów dlatego efekt nie będzie taki sam podziwiam że w ogóle ryzykowałas takie marne włosy farbować-szok Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re:Super!! 26.03.07, 09:11 Super wygladasz ,o wiele korzystniej niż w blond kolorze !!!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 26.03.07, 10:45 bardziej podobalaś mi sie w blond, generalnie ciemne wlosy optycznie jeszcze zmniejszaja strukture wlosa i wlosow wydaje sie mniej. Polecam mojego fryzjera z poznania:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 26.03.07, 10:48 dzieki wszystkim za opinie :) Niebawem więcej zdjęć... Nie wiem jakie wlosy będę mieć w przyszłości i czy Moja naturalna karnacja nie będzie wypadać zbyt blado, aby zachować ciemny odcien. Poki jestem ładnie opalona mogę sobie na to pozwolić :) Może jeszcze zaskocze.... kobieta zmienna jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 26.03.07, 11:57 a ja nic nie widzę :( Twoj fotolog sie nie wyswietla.. Odpowiedz Link Zgłoś
biegam_boso Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 26.03.07, 11:46 Twoim zdaniem jesteś fotogeniczna czy nie? bo "krzywo" wychodzisz na zdjeciach moim zdaniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
eary po obejrzeniu twoich zdjec 26.03.07, 11:56 Wygladasz lepiej to fakt. Tyle ze teraz twoj styl glupiutkiej blondyneczki kompletnie nie pasuje. Okulary tez do zmiany. To dosc spora zmiana wizerunku i powinny isc za nia dalsze kroki. Moze nawet zmadrzejesz.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: chwale sie: zrobiłam TO ;] 26.03.07, 11:59 osz! to ona ma te wlosy naturalne czy farbowane? bo ja mam identyczny kolor i juz kilka kolezanek sie mnie pytalo czy farbowalam...juz chyba wiem dlaczego sie pytały:) Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia bardzo ładnie 26.03.07, 14:10 Bardzo ładnie!! mam podobny kolor, też przefarbowałam z blondu 'na chwilkę' i tak już zostało. Co do brwi to też mam jasne i albo robię hennę albo przyciemniam delikatnie kredką :) Odpowiedz Link Zgłoś