Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty i stopy polskich gwiazd :/

19.04.07, 10:25
    zyciegwiazd.onet.pl/51648,0,1,buty_polskich_gwiazd,galerie.html
    Jestem w szoku. Polskie "gwiazdy" nie dbają o stopy. Obuwie też mają
    nieciekawe, zwłaszcza Doda i Skrzynecka.

Jedyna porządna - J.Brodzik, ma piękne, zadbane stopy.
    Obserwuj wątek
      • nioma Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 10:29
        zszokowala mnie edyta herbus
        ohyda
      • nioma Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 10:30
        i cichopek - w za duzych o dwa numery
      • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 10:32
        Czy ja wiem? Bo twoim poscie spodziewalam sie zobaczyc na tych zdjeciach przyklady strasznego zaniedbania;). Rosati moglaby sobie zrobic do tych peep toes manicure. u Brodzik nie podoba mi sie french- na stopach sprawia wrazenie za dlugich pazmokci, blee. nieciekawe stopy na Herbus i Lisozwska, to fakt. A czemu Cichopek nosi za duze buty?:). Skrzynecka- dresiara:-)))

Gwiazdy, ktore nie mialy rajstop pokazaly nogi pelne przebarwien itp.. I tak sie zastanawiam- ponoc wyrownuja to rajstopy w sprayu, np. Sally Hansen. Czy ktoras z was ich uzywala i czy to naprawde pomaga?

------------
        I may be bad...but I feel goood;-)
        • sztuka_konwersacji Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 10:52
          Ktos tu juz kiedys pisal, ze Cichopek ma bardzo male stopy, stąd problem w
          kupnie butow damskich w rozmiarze (chyba 35) jest problemem.
          Mozliwe, ze chodzi w za duzych butach, bo mniejszych nie moze dostac?
          • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:01
            Sa firmy, ktore robia na zamowienie butym, kojarze jedna, ktora robi wlasnie tego typu buty jakie ma Cichopek, takie do tanca. Majatku to nie kosztuje, a juz ja stac na to na pewno:). Nie musialaby sie pokazywac w duzo za duzych butach.
            • lilivampire Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:02
              że jej nie wstyd...;)
            • nelufar Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 09:31
              wiesz może, jak się nazywa ta firma?
              • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 09:34
                nelufar napisała:

> wiesz może, jak się nazywa ta firma?

Chodzi o firme o ktorej wspominalam? To ona:www.akces.biz/oferta/damskie.html
                Robia buty do tanca, ale mozna sobie zamowic z normalna podeszwa do chodzenia.
                • eilan Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 22.04.07, 23:18
                  Większość sklepów z akcesoriami do tańca prowadzi usługę szycia butów na zamówienie.
                  W Warszawie jest (np.) www.pasdechat.pl/, we Wrocławiu -
                  www.kozdra.wroc.pl/
                  W Akcesie zamawiałam kiedyś buty i nie jestem do końca zadowolona.
        • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:22
          cichopek nosi rozmiar 34 ma ogromne problemu z kupieniem obuwia :)
          tak plotki niosa ;)
      • lilivampire Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 10:43
        Nie jest tak najgorzej. Najbrzydsze stopy ma Herbuś, potem Kukulska, ale nie z niedbałości, tylko takie szerokie płetwy...
        Buty okropne: Dody, Skrzyneckiej, a Cichopek ma zdecydowanie większy rozmiar, niż trzeba (no, ale ona ma bardzo małą stopę, pewnie nie mogła dostać swojego numeru i założyła cokolwiek... idiot...).
        • asiawoodstock Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 10:53
          Stopy Steczkowskiej są obleśne i buty też!
        • asiunia_ch Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 02.05.07, 13:19
          to fakt Herbuś na nieładne stopy.
      • sztuka_konwersacji Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 10:55
        lol
        Nie interesuja mnie obce stopy.
        Jestem w szoku, ze ktos sie tym w ogole emocjonuje.
        • lilivampire Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 10:57
          to pewnie miało być porównanie do stop i butow amerykanskich gwiazd, które są tu często pokazywane...:) choć z drugiej strony mnie też to średnio obchodzi:)
        • zdanka1 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:03
          A ja jestem w szoku, ze ktoś to forografuje...
        • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:25
          :)))
          ja mam obsesje na tym punkcie
          na nic tak nie zwaracam tak wielkiej uwagi jak na stopy :)
          uwielbiam ludzkie stopy meskie i damskie :)
          • lilivampire Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:28
            Czyżby fetyszystka?:)
            • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:33
              :) az takiej przyjemnosci ogladanie stop mi nie daje ;)

ogladanie stop jest jednak dla mnie porownywalna przyjemnoscia z ogladaniem
              ulubionego filmu :)
              • lilivampire Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:36
                :))) ja lubię patrzeć na ładne łydki i zgrabne piersi (...). Zawsze jak oglądam zdjęcia modelek, lub kogokolwiek patrzę przede wszystkim na łydki i piersi. Niestety nie zawsze podoba mi się to co widzę :(
                • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:43
                  no... ze piersi bywaja zroznicowane to rozumiem, ale lydki? :))
                  czy lydkie sie czyms roznia :) dla mnie to one wsyztskie takie same :)
                  • lilivampire Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:48
                    A no widzisz, jest ogromna różnica pomiędzy łydkami u różnych osób.
                    Grubsze, chudsze, mniej umięśnione, bardziej umięsnione, jak kijki, wyprofilowane, i na koniec kostki (wiem, że to nie łydki, ale dają ogólne wrażenie) - cienkie, czy grube. Nie lubię grubych - nogi są wtedy właśnie jak te w/w kijki.
                    Ostatnio bardzo mi się spodobały łydki/nogi tej pani:
                    bi.gazeta.pl/im/9/4020/z4020099X.jpg
                    • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:00
                      :)
                      hm... jezeli chodzi o calosc chyba najbradziej lubie nogi julii roberst jeszcze
                      z filmow pretty women i za wczesnie umierac (potem pupa jej sie poszezyla i
                      sylwetna nieco stacila fason :)
                      oraz
                      nogi wszechczasow
                      www.aldeaeducativa.com/IMAGES/rita2.jpg
                      www.doctormacro.com/Images/Hayworth,%20Rita/Hayworth,%20Rita_04.jpg
                      byc moze wybralam je nieswiadomie ze wzgledu na lydki ;)
                      • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:11
                        W Pretty Woman to nie byly nogi Julii Roberts, tylko bardzo slynnej hollywoodzkiej "body double". Widzialam kiedys w jakims programie tamta kobiete, ma naprawde idealne cialo. W przeciwienstwie do wielu gwiazd, ktore czesto posluguja sie taka dublerka;)
                        • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:15
                          ale sa scenu w ktorych musieliby zrobic fotomontaz
                          na meczu kiedy jestw groszkowej sukience
                          kiedy w mini idzie po zakupy
                          albo kiedy schodzi w szortach do swojej przyjaciolki
                          w wannie kaktycznie moglybybyc podstawione
                          • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:18
                            Dublerka na pewno nie byla w kazdej scenie, ale w wannie na stop procent:)
                        • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:17
                          Sprawdzilam,z e nogi w Pretty Woman nalezaly do Shelley Michelle.
                          • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:34

pewnie wiekszosc bohaterek filmowych obdarzono tymi samymi nogami :)
                            • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:50
                              Filmografie Shelley Michelle na calkiem bogata:)
                      • lilivampire Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:52
                        mi się zawsze podobały nogi BB, a pierwsze na jakie zwrociłam uwagę należały do aktorki grającej trzecioplanową rolę w Deszczowej Piosence.
                    • foamclene i jeszcze jedne apetyczne nozki jennifer aniston 19.04.07, 12:02
                      teamsugar.com/files/images/shoes.jpg
                      • mordeczka88 Re: i jeszcze jedne apetyczne nozki jennifer anis 19.04.07, 12:50
                        o rany...fee...a te stopy Edyty Herbuś..ochyda!! nie wiedziałam że to są takie
                        zaniedbane kobiety..:/
                  • ginger156 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 23.04.07, 16:35
                    oczywiscie ,że się różnią... ja np. mam chyba jedne z najbrzydszych łydek na
                    świecie :/
          • ojama1974 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 20:49
            Szymon (Majewski) to Ty?
      • madziulka1982 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:14
        duzo zalezy od genetyki, niekazdy ma ladne stopy ksztalt palcow np co drugi
        wystąp itd:)))))))
        brodzik rzeczywiscie ladne, kozzuchowska wstretne buty, herbus do tanca jej
        stopy tzn palce beda sie zawsze zcieraly brzydko niestety taki zawod tanczylam
        kiedys dlatego wiem ze to masakra....rosati i doda niepodobaja mi sie, jeszcze
        cichopek ma ladne z tych zdjec
        czyli najladniejsze brodzik i cichopek w porownaniu z resztą
      • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:20
        stopy bardzo mi sie pododbaja i wygladaja mi na jaknajbardziej zadbane
        edyta herbus i justyna steczkowska nieco mniej apetyczne u edyty tlumacze to
        sobie zmeczeniem materialu jak to u tancerek bywa (jezeli tanczyla w puentach w
        szkole baletowej moze miec nieco zniekszalcone stopy)

pania skrzynecka mnie ajkos specjalnie nie zaskoczyla kozaczkami w szpic ;)
        nie pamietam zeby kiedykowiek podobala mi sie cala albo przynajmniej jedna
        czesc jej garderoby

kozuchowska boskie buty z super modnym wycieciem na palec...
      • stasia82 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:31
        nogi herbus sprawiaja wrazenie zaniedbanych...reszta nie tak zle :)
      • ciak1 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:35
        buty kożuchowskiej są super, a te Cieleckiej, to chyba takie jak ma Foam - o
        ile dobrze kojarzę;)
      • polcia-kapelusik Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:40
        Cóż...jakie gwiazdy takie buty:) Pani Herbuś faktycznie moglaby zadbać nieco o
        stopy a i Cichopek stac na buty na zamowienie; z resztą i z tych z górnej
        półki nawet w rozmiarze 34 bez problemu by coś znalazła- i tak dobrze ze nie
        wyszla znowu w chyba juz wszystkimznanych zlotych klapeczkach Gucciego;)
        • lilivampire Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:42
          mnie nieznanych;)
          • polcia-kapelusik Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:50
            niemożliwe:)obleciala w nich juz tyle imprez a i na reklamie bielizny w tychże
            właśnie wystąpiła:)
            • lilivampire Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:51
              te?
              bi.gazeta.pl/im/4/4025/z4025994X.jpg
              • polcia-kapelusik Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:54
                pewnie że te:) ostatnio ogladałam jak oni spiewaja i tez chyba w tych była ale
                100% pewności nie mam;)
                • lilivampire Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 11:56
                  ehhh jak ja jej nie lubię... wrr :D
      • anias34 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:14
        Najgorsze sa te niepomalowane,blade,naturalne.Do eleganckich ,szykownych butów
        paznokcie powinny miec kolor.Najlepiej czerwień,bordowy.Obleśnie wyglada french
        na pazokciach u stóp,i te za długie pazury...szok(joanna brodzik ma nieładne,)
        Moim fetyszem sa blade,prawie iałe stopy...i czerwony,krwisty lakier na
        paznokciach:-))
        • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:20
          Anias, jestem dokladnie tego samego zdania. Na wyjscie niezbedny jest lakier do stop, najlepiej ciemny. Niekoniecznie zgodze sie tylko z bladoscia, chyba ze tonaturalny i normalny kolor czyjejs skory;-)
        • malinowa_frutella Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 12:48
          dokladnie, paznokcie joasi brodzik wygladaja jakos monstrualnie.
          sama nie wierze ze stworzylam takiego posta ale jednak :D.
          • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 13:03
            to chyba tipsy podobnie jak na dloniach
            dlatego ta plytak wydaje sie taka solidna
            penwie powleczone akrylem albo inna pskuda jakkowiek sie ta technologia ;)
            nazywa
            mimo wsyztski podobaja mi sie jej stopy
        • etcetera ble! 02.05.07, 05:38
          Juz gdzies mignely mi na fotografii (na onet bodajze) jej stopy (tj. stopy
          Brodzik) i paznokcie z tym masakrycznym frenchem, jakis monstrualnych
          rozmiarow, nie znosze tego na paznokciach u stop, robi z nich karykatury. Kto
          jej tak kaze robic??!!! Uwielbiam pazokcie krotko obciete i zadbane stopy,
          tylko tyle i az tyle. Czerwony na paznokciach stop wyglada bardzo sexi,
          swietnie wyglada Wlodarczyk, piekne stopy, niezle Wyszkoni. Reszte ciezko
          ocenic poniewaz stop nie widac, zreszta galeria z tego co pamietam oceniala
          buty. Herbus sie nie dziwe, w mlodosci chodzialm na mordercze treningi
          baletowe, zrezygnowalam, ale stopy mialam wtedy bardzo zniszczone, zmeczone,
          bolace, z nadgniotami, pecherzami i innymi, brrr.
      • cioccolato_bianco Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 13:13
        nie jest tak tragicznie, porownujac to z linkami do stop top modelek, ktore
        byly tu juz pare razy linkowane. niektore panie maja zadbane stopy (np
        agnieszka wlodarczyk), niektore maja rajstopy i nie da sie ocenic, niektore
        maja fatalne buty (vide za duze cichopek lub to cos co ma horodynska na
        nogach), niektore... no coz, chyba licza, ze z daleka (wysoka) nie widac :P
        • alex_koz Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 14:25
          ja tak jak Ciocco;)
      • eej Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 14:52
        buty Horodynskiej sa swietne! niebanalne i wyraziste. no, ale do takich butow
        trzeba miec fantazje, wyobraznie i odwage;-)

co do reszty, marnota. nie wyobrazam sobie jak mozna chodzic w plastikowych
        butach (Steczkowska, Doda)
        • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 14:54
          mnie tez sie spodobaly te buty... bardzo
          • eej Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 15:03
            prawda?
            :o)

tak sie zastanawiam, czy wygladalyby tak samo dobrze z 'cielistymi' rajstopami
            lub bez. chyba duzo by stracily.
            • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 15:57
              z grubymi wygladaja swietnie
              i moze byc juz tylko gorzej :)
              moze na gola noge osttaecznie ale to juz nie to :)
        • k1k2 buty Horodynskiej 19.04.07, 18:54
          bardzo mi sie podobaja te buty. czy ktos wie co to za firma i gdzie je mozna
          znalezc?!
          • foamclene hmm... nie wiem, ale stawiamlabym na prade :) n/t 22.04.07, 02:19
      • analopa Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 15:22
        Wygląd stopy zależy m.in. od fasonu buta, np niefortunne "kapcie" Kukulskiej.
        Bardzo podobają mi się buty Reni Jusis. Rosati też fajnie
        • dakota77 Re:Skrzynecka 19.04.07, 16:09
          Tu mamy calosc Skrzyneckiej: zyciegwiazd.onet.pl/51643,1,1,gwiazdy_w_hiltonie,galerie.html
          Co za bezguscie...
          • foamclene Re:Skrzynecka 19.04.07, 16:13
            :))))))))))))))))))))))
            ma na sobie wszytsko czego boje sie idac po targowisku miejskim :)
            • dakota77 Re:Skrzynecka 19.04.07, 16:15
              :)
              Zreszta cala ta galeria z naszymi gwiazdkami w Hiltonie wyglada okropnie. Ci ludzie naprawde nie potrafia sie ubrac na takie imprezy, zgroza.
              • foamclene Re:Skrzynecka 19.04.07, 17:01
                mysle, ze to nasz narodowa przypadlosc :)
                niechec do korzystania z uslug specjalistow
                wiekszosc uwaza, ze sama doskonale potrafi to za co specjalisci chca
                pieniadze ;)
          • sztuka_konwersacji Re:Skrzynecka 19.04.07, 17:02
            Faktycznie...
            Fuuu.... :]
          • sigmasigma Re:Skrzynecka 19.04.07, 22:10
            Moze nie jest ubrana gustownie, ale ma piekna talie, swietny biut i cos, czego
            jej bardzo zazdroszcze - rewelacyjne, super, wycwiczone ramiona.
            Ubrala sie fatalnie, ale wyglada swietnie.
      • olesia301 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 16:19
        Mnie zastanawia również dlaczego niektóre "gwiazy" noszą za małe (Herbuś,
        Liszowska, Doda) lub za duże buty (Cichopek). Dochodzę do jednego wniosku - one
        dostają te buty za darmo od producenta marki i mimo, że nie ten numer to noszą -
        a co tam :-)
        Ja nie wyobrażam sobie do sklepu pędzić w butach w których palce dotykają
        chodnika, a co dopiero na jekieś gale, gdzie czyhają paparazzi.
      • lucy215 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 17:22
        Herbuś ma takie stopy chyba przez taniec, nie wydaje Wam się?
        • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 22:40
          jestem pewna
          jezlei w szkole tanczyla w puentach to tam stopy krwawia i niestety ulegaja
          deformacji
          • eilan Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 22.04.07, 23:22
            Nawet jeśli nie tańczyła w puentach, to jest to wynik wielogodzinnych treningów
            tanecznych... :(
            Podobno nie ma brzydszej rzeczy niż stopy tancerki...
      • sigmasigma Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 17:45
        a dla mnie nie takie zle. Dziewczyny powadza aktywne zycie, wiec sie nie
        dziwie, ze im brakuje czasu, a moze sily, a moze i checi na szczegolne dbanie o
        stopy. W ogole uwazam, ze stopy to najbrzydsza czesc ciala, zwykle maja jakies
        dziwne kolory (to naturalne) i te stopy, ktore sa na zdjeciach i tak sa bardzo
        ladne.
      • nessie-jp Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 21:00
        Mam nadzieję, że jednak większość 'wad' to efekt złego zdjęcia, a nie np.
        grzybicy paznokci (Herbuś) czy niedomycia.

Ale Bachleda Córusiowa powinna jednak przestać nosić takie obcasy, skoro już ma
        zaczątki halluksów. Nogi poobcierane, z odciskami, paluchy krzywe, ale ważne -
        że na szpili! :( Gdzie ta elegancja...
        • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 22:43
          ja tez mam halluksy i nosze obcasy :)
          victoria beckham - ona dopero ma halluksy i ciagle w szpilach :)
          • nessie-jp Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 23:49
            Eh, ty ofiaro image'u, ty... :o) Ale przynajmniej nie masz odcisków, jak sądzę!
            • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 00:18
              w obcasach wygladam jeszcze jako tako
              ale w japonkach - zgroza :), a tak strasznie lubie chodzic w klapach
              platfusach, ze nie potreafie sobie odmowic :)
      • on2611 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 19.04.07, 22:44
        chcialabym miec chodziaz takie stopy jak herbus. Mam natomiast obleśne,
        zaczerwienione blee wydaje fortune na maseczki, masaze, kremy, mocze piekegnuje
        i tak sa fatalne :( uwielbiam damskie stopy mam nawet na tapecie ;D
        • foamclene Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 00:21
          moze wlasnie od nadmiaru zabiegow
          zostaw je na troche w spokoju :)
          nos japonki late ;) wystaw na slonce niech sie opala nie bedzie widac
          zaczerwienienia
      • zewszad_i_znikad Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 00:56
        Przecież nikt nie jest idealny. Ja mam skorupę na piętach (jakoś nie jestem w
        stanie tego zeskrobać), pazury nigdy w życiu nie pomalowane, wystającą żyłę na
        kostce (to ostatnie nawet mi się podoba)... dodam, że pedikiuru nie miałam
        nigdy, potrzebuję kogoś, kto robi pedikiur LECZNICZY i nie morduje łaskotkami.
        Na twarzy, szyi, dekolcie mam od uczulenia po prostu zmarszczki w wieku 26 lat
        (to mi nie przeszkadza, tylko boję się, że jeżeli w wieku 40 lat będę wyglądać
        na 60, będą mnie posądzać o odejmowanie sobie lat). I naprawdę nie wierzę, by
        zdrowie poniżej idealnego było czymś nienormalnym.
        • nessie-jp Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 15:25
          zewszad_i_znikad napisała:

> Przecież nikt nie jest idealny. Ja mam skorupę na piętach (jakoś nie jestem w
          > stanie tego zeskrobać), pazury nigdy w życiu nie pomalowane, wystającą żyłę na
          > kostce (to ostatnie nawet mi się podoba)... dodam, że pedikiuru nie miałam
          > nigdy,

Ależ nie chodzi o to, żeby każdy miał być idealny! Ja też mam multum problemów
          ze stopami. Chodzi o to, że skoro już się idzie na wielką galę, cała
          wyelegantowana, to warto spojrzeć krytycznym okiem i na stopy. Nie wyglądają
          zbyt pięknie w bardzo odkrytych butach? No to niech gwiazda założy but z
          zakrytymi palcami. I wystarczy... Podobnie z malowaniem paznokci czy pedikiurem
          - na co dzień, do sklepu czy na basen nie ma potrzeby. Ale do eleganckiej sukni
          i sandałków - trzeba, bo będzie zgrzyt.

Ja zresztą wyznaję zmurszałą zasadę, że buty z odkrytymi palcami nie są
          eleganckie. :) Zawsze lepiej zatuszować wady, niż je eksponować.
        • sztuka_konwersacji Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 15:33
          zewszad_i_znikad napisała:

> mam skorupę na piętach (jakoś nie jestem w
          > stanie tego zeskrobać

Tego sie nie skrobie, tylko nawilza (natluszcza)
          Kup sobie piankę scholla zmiekczajaca skore stop, nawilzy Ci je i jak bedziesz
          regularnie stosowac-skorupa na pewno zniknie.
      • branzoletka Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 10:06
        Jak strasznie wyglądają niepomalowane paznokcie stóp w odkrytych butach,
        zwłaszcza eleganckich.
        zyciegwiazd.onet.pl/51648,2,5,buty_polskich_gwiazd,galerie.html
        Herbuś ma zamałe ;/ Palce - Hello chodniczku, a chodnik - Hello ;/
        zyciegwiazd.onet.pl/51648,2,2,buty_polskich_gwiazd,galerie.html
        Świetne buty Jusis:
        zyciegwiazd.onet.pl/51648,1,2,buty_polskich_gwiazd,galerie.html
        Dla mnie buty Cichopki są obciachowe, to nie chodzi o to, że za duże, po prostu
        jakieś takie ...
        zyciegwiazd.onet.pl/51648,0,4,buty_polskich_gwiazd,galerie.html
        Wow! Skrzynecka to prawdziwy wamp. O rety ...
        zyciegwiazd.onet.pl/51648,1,6,buty_polskich_gwiazd,galerie.html
        • strawberryfields Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 15:20
          Ja bym chętnie obejrzała stopy gwiazd płci męskiej...ciekawe czy po ujrzeniu
          Małaszyńskiego, Zakościelnego czy innego Żmijewskiego w klapkach dalej by nas
          kręcili:))))
          • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 15:30
            Niezly pomysl:). Ale mnie oni i tak nie kreca:)
            • sztuka_konwersacji Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 15:34
              dakota77 napisała:

> Niezly pomysl:). Ale mnie oni i tak nie kreca:)

Wlasnie chcialam to napisac ;)
              • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 15:37
                To znaczy kiedys, dawno temu bardzo lubilam Zmijewskiego, ale odkad od grania u Konwickiego i w innych ambitniejszych filach przeskoczyl do chalturzenia w serialach mam go dosc:). A na Zakoscielnego po prostu patrzec nie moge, z ktorej strony on jest przyestojny? Bo o tym, ze grac nie potrafi, nawet szkoda wspominac:)
                • sztuka_konwersacji Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 15:43
                  Zakoscielny?
                  Te blisko osadzone oczka, taka małpka.
                  Tez mi sie nie podoba.
                  • strawberryfields Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 17:50
                    Heh, tych trzech użyłam akurat dla przykładu...i w sumei z nich podoba mi sie
                    jedynie Zakościelny, co do Żmijewskiego to kojarzy mi sie tylko z podtatusiałym
                    Kubą Burskim;>
                    • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 17:52
                      Widocznie nie ogladalas z nim filmow za jego najlepszych czasow:). Teraz tez mi sie tak koajrzy, przez ten serial nieszczesny:}
                      • strawberryfields Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 19:41
                        Fakt, nie oglądałam. Z ambitniejszych produkcji z jego udziałem widziałam
                        jedynię "Lawę", potem już w każdym filmie jaki obejrzałam grał te samą postać,
                        nawet w "Ławeczce" miałam wrażenie że zaraz wyciągnie stetoskop, zwłaszcza ze
                        partnerowała mu dr. Zybert:))))) (żeby nie było-jakimś wielkim maniakiem NDiNZ
                        nie jestem, ale nie mogę się pozbyć tego skojarzenia)
        • sigmasigma Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 18:34
          Dajcie spokoj tej Edycie z grzybica. Skad wiecie, ze nie zrobiono jej zdjecia
          minute po tym jak tanczyla/chodzila/biegala na trawniku albo na jakiejs
          piaszczystej zakurzonej nawierzchni? Naprawde myslicie, ze ktos kto ma grzybice
          pokazuje ja w sandalach?
          • eilan Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 22.04.07, 23:28
            > Naprawde myslicie, ze ktos kto ma grzybice
            >
            > pokazuje ja w sandalach?

Zdarza się. Wystarczy spojrzeć na kilka przytoczonych na tym forum
            _obrzydliwych_ zdjęć z allegro ;)
      • kamisiunia Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 15:55
        Ło matulu... Reni Jusis... Szczyt kiczu, żeby wyłazić w butach w których widać
        rowki-początki palców... Ja mam długie palce i nawet jak mi kawałeczek widać w
        mocno wyciętych butach to mierze inne... Szok...
        ...Herbuś ma grzybicę...?
        Dodzie paluchy z przodu wyłażą... w ogóle wielu osobom na tych zdjęciach wyłażą
        :/ "nie ma mojego numeru ale i tak musze mieć te buty"? :/
        Cichopkowa z kolei w druga stronę xD
        Bachleda-Curuś mnie zaskoczyła pozytywnie :) Jedyne chyba ładne stopy...

Ogólnie - brrr...
        • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 16:02
          kamisiunia napisała:

> Ło matulu... Reni Jusis... Szczyt kiczu, żeby wyłazić w butach w których widać
          > rowki-początki palców... Ja mam długie palce i nawet jak mi kawałeczek widać w
          > mocno wyciętych butach to mierze inne... Szok...

Czekaj, czekaj- gdzie w tym kicz? Rozumiem twoje upodobania, choc ja sama akurat lubie takie gleboko wyciete buty. Nie podobaja ci sie, nie nosisz, proste.
          • branzoletka Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 16:32
            A dla mnie są sexi takie paluszki, znaczy jak są buty głęboko wyciętę i widać
            co nieco ;D
            Z tym kiczem to nie przesadzaj.
            • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 17:55
              Czyli nie jestem sama w upodobaniu do tak wycietych butow?:-)
              • clockwork.orange Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 18:54
                jeszcze jestem ja:)
                uwielbiam mocno wyciete buty i mysle ze wygladaja slicznie, moge nawet
                powiedziec, ze ta wystajaca gora czesc palcow to moj fetysz;)
                • kamisiunia Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 19:55
                  Eee...? Przecież to jest najzwyczajniej nieeleganckie :/ nie wiem czym sie
                  podniecac :/ to tak jakby ubrac za male lub za duze buty - po prostu zle dobrane
                  do stopy i tyle :/ W życiu nie uwierzę, że wystające paluchy z butów są
                  eleganckie i ładne :/
                  • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 20:01
                    A co w tym nieeleganckiego? Ty pozostaniesz przy swoim zdaniu, my przy swoim. Na szczescie na rynku sa buty odpowiednie i dla ciebie, i dla nas.
                    • kamisiunia Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 20:02
                      A co w tym eleganckiego??
                      • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 20:06
                        Zle postawione pytanie. Ja cie nie przekonuje, ze to cos eleganckiego. Ja tylko mowie, ze lubie taki fason butow i nie widze w tym nic nieeleganckiego, ani tym bardziej kiczowatego, jak napisalas wczesniej. I mam prawo do takiego zdania, tak jak tobie moze sie to nie podobac. Nie ma obowiazku zakladania takich butow przeciez. Swoja droga- odsylam do definicji slowa kicz;-)
                    • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 20:03
                      I jeszcze jedno- to kwestia fasonu, a nie zlego doboru buta.
                      • branzoletka Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 21:06
                        Takie paluszki to także mój fetysz :D
                        Kamisunia a lataj se i w trampkach, naszego gustu nie zmienisz!
                        Łączmy się fanatycy mocno odkrytych stóp!
                        • kamisiunia Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 21:39
                          > Takie paluszki to także mój fetysz :D
                          > Kamisunia a lataj se i w trampkach, naszego gustu nie zmienisz!
                          > Łączmy się fanatycy mocno odkrytych stóp!

Ja nawet nie zamierzam ingerować w wasz styl, broń Cię Panie. Po prostu mam
                          mocno ugruntowane zdanie na ten temat i wsio ;)

A co do złego fasonu buta - czy jeśli do krzywej nogi ubiore but odslaniajacy
                          moja wade to nie bedzie to zle dobrany but? Tak samo moim zdaniem jest z za
                          mocnym wycieciem - jesli ubierzesz takie majac za dlugie palce to zle dobralas
                          buta. Od zawsze to tępię ;]
                          • clockwork.orange Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 21:54
                            ale to nie jest zly fason buta ani za dlugie palce:)
                            to po prostu specyficzny, mocno_wyciety_fason buta, tak ma byc, to nie jest
                            zadna wada.
                            nie rozumiem w czym masz problem. to tak jak z glebokim dekoltem- mozesz nie
                            nosic i nie lubic, ale mowic, ze bluzka z dekoltem ma zly fason to przesada;)
                            • kamisiunia Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 22.04.07, 13:11
                              Ale jeśli ubierze się tak kobieta biuściasta i będzie jej widać co nieco, to
                              chyba nie powiesz, że wygląda to elegancko? Buty z wycięciem sa ok, ale dla
                              kogoś, kto ma krótkie palce. IMO.
                              • clockwork.orange Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 22.04.07, 13:33
                                ale ja nie mam jakichs dlugich palcow, to fason buta, w mocno wycietych
                                wszystkie palce beda mniej lub bardziej wystawac:)
                                zreszta skoro lubie wyciete buty, to nawet majac krotkie palce, poszukam
                                takich, w ktorych beda dostatecznie wyeksponowane.

co do tego czy to nieeleganckie- nie wiem, mam wrazenie, ze to tylko twoje
                                subiektywne odczucie. imho to czy but jest elegancki, czy nie, zalezy od innych
                                czynnikow.
                                i mysle, ze nie ma o co sie spierac, to po prostu kwestia gustu:)
                              • dakota77 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 23.04.07, 16:41
                                Porownanie moim zdaniem naciagane. Biust jest jednak intymniejsza czescia ciala niz palce u stop.
                                Tu nie chodzi o dlugosc palcow, tylko o fason, o czym piszemy po raz kolejny. To zamierzony efekt ma byc.
      • madziulka1982 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 20:12
        to ja dolacze jeszcze jedne stopy omeny jakjejtam
        e.pudelek.pl/p1175/ee3b2e52001f153e462898ed
      • inaa1 Re: buty i stopy polskich gwiazd :/ 20.04.07, 20:44
        eee tam...
        cokolwiek tu wkleicie, to i tak te obrazki nie pobiją sławetnej fotografii
        obuwia jednego z ,,przywódców" narodu...
        to jest dopiero obciach...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka