giraffefl 06.05.07, 00:58 niech mi ktoś powie, czemu wyborcza pokazuje modę, która w Wlk.Brytanii dawno przeminęła wraz z zeszłym rokiem?... to nie żart, tylko jakieś lenistwo chyba dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_gloomy_girl Re: Hilary się kryje 06.05.07, 19:12 hmm... bo w Polsce ta moda jeszcze nie weszła?? well... i guess so...;P || a tak na poważnie to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
anio_i_takie_tam Re: Hilary się kryje 06.05.07, 23:17 Nie weszła? Hmmm... ja widzę ją od dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
barrrakuda Re: Hilary się kryje 07.05.07, 13:38 dlatego,ze w Polsce musi sie sprzedac to, co pozostalo po poprzednym sezonie w Wlk Bryt. Odpowiedz Link Zgłoś
biserka79 Hilary się kryje 07.05.07, 14:26 A tak generalnie to czy lansowanie mody na kształt okularów to nie jest przesada?? Bo te wielkie mało komu tak naprawdę pasują. Próbowałam kupić np. w Reserved: porażka!! Okulary-muchy fajnie wyglądają na stjaku, ale na nosie.... Okluary są czymś, co powinno ładnie pasować do twarzyczki po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś