ulla80 01.06.07, 12:32 Dziewczyny mam pytanie,czy brąz jest jeszcze modny?na wesele znajomych planuję uszyć "małą czarną" z dekoltem w szpic w brązie a do tego złote dodatki, szal (np. z organtyny ) szpileczki i torebka.Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: brąz-modny jeszcze? 01.06.07, 12:41 Ordandyny, nie organtyny:-). Braz to klasyka, nie musi byc modny. Twoja propozycja brmzi niezle, ale to chyba bedzie "mala brazowa"?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: brąz-modny jeszcze? 01.06.07, 15:30 hmmm, jaka ordandyna? ;) organdyna chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: brąz-modny jeszcze? 01.06.07, 18:24 Palce mi sie omsknely, oczywiscie, ze miala byc organdyna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
styljola Re: brąz-modny jeszcze? 01.06.07, 15:32 KOLORY Kolory królujące na wybiegach to paleta przygaszonych barw kredowo-ziemistych, miękkie kolory neutralne Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: brąz-modny jeszcze? 01.06.07, 16:55 Szczerze to naprawdę nie rozumiem tematu "modny kolor"..Jeśli np. w amarancie danej kobiecie nie do twarzy to założy go tylko dlatego, że jest modny..? A jeśli np. ecrue nie będzie hitem barw na sezon taki owaki to go porzuci mimo, że wygląda w nim doskonale?? Brąz + złoto to b.dobre polączenie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: brąz-modny jeszcze? 01.06.07, 20:34 Zbyt dosadnie to pojmujesz:) sa kobiety ktore zawsze chca byc na czasie. Co w tym zlego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: brąz-modny jeszcze? 02.06.07, 13:04 eghm... moje pytanie? Przepraszam ktore?:) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: brąz-modny jeszcze? 01.06.07, 20:29 Chyba "mała czarna" wyklucza brąz z definicji ;) A tak serio to brąz dla mnie jest zawsze modny. PO prostru uwielbiam ten kolor. Dla mnei jest bardzo twarzowy, więc nie zrezygnuję zniego nawet jak bedzie passe :P Odpowiedz Link Zgłoś
tinna2 Re: brąz-modny jeszcze? 01.06.07, 23:07 Co za pytanie?Przecież kolory zawsze sa modne i to wszystkie i zawsze.Wiadomo tylko,że nie powinno się ubierać w jednej tonacji od stóp do głów.Szal jak najbardziej nawet z organzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: brąz-modny jeszcze? 02.06.07, 01:19 ponadczasowy - tak modny (w znaczeniu - 'na topie') - nie teraz modne sa zywe kolory 'mala czarna' w brazie, hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: brąz-modny jeszcze? 02.06.07, 14:53 Nie wiem, czy supermodny, ale ja w małej brązowej byłam na weselu w maju :) Krótka, dekolt w szpic, bez rękawów, zdobiona subtelnym złotym haftem na brzegu i mało subtelnymi miedzianozłotymi cekinami. (Te cekiny wolałabym sobie odpuścić, ale bałam się zniszczyć sukienkę, obcinając je). Myślę, że brąz i złoto to połączenie, które nigdy nie przestanie się podobać. :) Odpowiedz Link Zgłoś