Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dłuższe kolczyki

01.06.07, 18:24
    Lubicie dłuższe kolczyki, tak ok 5,5 cm do 6,5 cm? Okropnie mi się jedne
    podobają, ale u mnie na uczelni nie widuję dziewczyn w dłuższych kolczykach,
    tylko czasem. Dłuzsze są jakieś niemodne czy jak? A jakie wy nosicie, długie
    czy krótkie?

Link do "moich" kolczyków
    www.allegro.pl/item200392520_akwamaryn_i_srebro_romantyczna_wiosna.html
    Obserwuj wątek
      • paulinaa Re: Dłuższe kolczyki 01.06.07, 19:24
        ja nosze i malenkie, i 10-centymetrowe
      • evamalgorzata Re: Dłuższe kolczyki 01.06.07, 19:41
        niedawno wrocilam z Niemiec i tam co druga dziewczyna nosi dlugie kolczyki,
        rozne, srebrne, kolorowe- taka moda. Musze przyznac, ze bardzo mi sie to
        podoba. Dlugie kolczyki albo okragle(ale wieksze) sa bardzo kobiece jak tak
        dyndaja.
      • kamila.ss Re: Dłuższe kolczyki 01.06.07, 20:03
        ja noszę wszeeeeeelkie, długie, krótkie, kola (duze, male). az zmierzylam z
        ciekawosci, najdluzsze maja 8 cm <wow>. a te z linku mi sie osobiscie
        podobają :]]
      • confused.girl Re: Dłuższe kolczyki 01.06.07, 20:23
        Uwielbiam duże kolczyki :D
        Mam na ich punkcie fioła :P
      • malumcia Re: Dłuższe kolczyki 01.06.07, 20:29
        Dzięki za odpowiedź, kupię chyba te kolczyki. Ostatnio mam bzika na punkcie
        akwamarynu i wszystkiego z akwamarynem, pewnie dlatego, że jestem zodiakalną
        rybką :)
      • magdaksp Re: Dłuższe kolczyki 01.06.07, 21:59
        te zlinku wedlug mnie dlugie nie sa.ja nosze takie od 9 w gore.najdluzsze maja
        okolo 18 cm.
        • ewelcia1112 Re: Dłuższe kolczyki 01.06.07, 22:10
          Dla mnie kolczyki musza byc dlugie:)Te z linku sa nie zle,uroczy kolorek:)
      • iseult Re: Dłuższe kolczyki 01.06.07, 23:10
        Długie - tak, te z linku - nie.
        To nie kwestia mody, tylko ogólnego "wyglądu".
      • kate-gun Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 01:26
        ja nosze tylko wielkie, wiszace kolczyki. mniejsze gina w burzy wlosow :)))
        • kate-gun Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 01:28
          ps: te z linku sa malutkie, myslalam, ze chodzi ci o takie, jakie ma w zwyczaju
          nosic Beyonce :)
          • yavanna86 Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 15:23
            to nie są długie kolczyki,to są ładne,ale skromne i baardzo spokojne kolczyki!;)
            co się przejmujesz koleżankami z uczelni?przecież to nie wojsko i nie mundurki!
            pozdrawiam
      • sanvitalia Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 17:01
        lubię dłuższe kolczyki, a te z linka rzeczywiście długie nie są:)
        u mnie na uczelni 3/4 dziewczyn nosi wielkie (czasem jarmarczne:P) kolczyki
        • heart_of_ice Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 17:30
          nie wiem, czy dlugie sa modne, czy nie
          ja lubie, ale nie podoba mi sie takie cos jak to z podanego linka - recznie
          robione kolczyki, wszystkie identyczne, rozniace sie tylko kolorem koralika i
          produkowane hurtowo przez tysiace dziewczyn...

Pauli
          --
          "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam."
          • matmam Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 17:59
            Ja zamówiłam sobie podobne do "twoich" lecz całe srebrne.Z tym,że poprosiłam o
            2 cm dłuzesze i nie było problemu.W poniedziałek powinna przyjśc paczka:)

www.allegro.pl/item199150590_kolczyki_srebrne_kuleczki_nowe_15mm.html
            • malumcia Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 18:05
              O, też bardzo fajne. Mnie ostatnio naszło na niebieskie, błękitne i morskie
              fasetowane kamienie, jeszcze poluję :)

• miss_milkie Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 18:47
        ja nie lubie:) ewentualnie do 4 cm_
      • ciuszek15 Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 19:00
        dłuższe kolczyki wydłużają twarz. wyglądam w nich źle i dlatego ich nie noszę.
        ale widuję dziewczyny, które wyglądają w takich bardzo ładnie.
        • yavanna86 Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 19:04
          Ciuszek15,niekoniecznie.Wszystko zależy od formy kolczyka, nie tylko od
          długości.Często jest tak,że kolczyki podłużne dobrze skomponowane raczej
          pomagają zatuszować niedostatki jej owalu niż podkreślają "pociągłość"...
          • ciuszek15 Re: Dłuższe kolczyki 02.06.07, 19:17
            kształt ma znaczenie, ale jednak sama długość też ma znaczenie. Jeśli twarz
            jest prostokątna, to zwisające, długie kolczyki podkreślają "prostość"
            policzków. Podobnie jak dekolt w serek czyni twarz trójkątną szpiczastą.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka