spanki 02.06.07, 23:12 Wiem, że moje pytanie jest nietypowe ale czy ktoś wie jak nazywa się modelka z wszechobecnych ostatnio plakatów i ulotek Reserved. Jeśli ktokolwiek będzie umiał mi pomóc bedę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila.ss Re: modelka Reserved 02.06.07, 23:16 a to nie jest przypadkiem Jagodzińska? Odpowiedz Link Zgłoś
spanki Re: modelka Reserved 02.06.07, 23:32 Niestety nie. To raczej zagraniczna modelka o jasnych włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: modelka Reserved 03.06.07, 12:49 O ktorą chodzi? www.cogdziezaile.pl/index.php?n=384 Ta pierwsza na wybiegu to Asia Pułko (Asia Pulco), a ta druga z fotek w Lizbonie to Anna Jagodzińska. Natomiast jeżeli chodzi co o tę od kostiumów kąpielowych: www.cogdziezaile.pl/index.php?n=499 To niestety nie wiem kto to :( Odpowiedz Link Zgłoś
spanki Re: modelka Reserved 05.06.07, 19:00 To w takim razie faktycznie musi to być Anna Jagodzińska. Przepraszam za mój początkowy sprzeciw oraz bardzo dziękuję za odpowiedź. :) Swoją drogą cholernie ładna ta modelka... Odpowiedz Link Zgłoś
poshash Re: modelka Reserved 05.06.07, 19:06 to na pewno anna jagodzinska - polska modelka pracujaca na swiatowych wybiegach Odpowiedz Link Zgłoś