grasikowa 18.06.07, 22:16 www.allegro.pl/item204198128_sukienka_victoria_turkus_roz38.html czy zalatuje tipsiarstwem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mef8 Re: nadaje sie na wesele ?? 18.06.07, 22:21 zalatuje to łagodnie powiedziane... Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: nadaje sie na wesele ?? 18.06.07, 22:22 nadaje sie na wesele tipsiary -;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: nadaje sie na wesele ?? 18.06.07, 22:23 to samo mialam napisac Odpowiedz Link Zgłoś
leela_t Re: nadaje sie na wesele ?? 18.06.07, 22:25 po pierwsze primo to nie po to chyba przyklejano wątek o weselach 2007, by ktoś teraz podawał linki do sukienek weselnych. Po drugie primo- sukienka jest straszna:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: nadaje sie na wesele ?? 18.06.07, 22:33 widzialam gorsze, ale piekna to ona nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: nadaje sie na wesele ?? 18.06.07, 22:33 ...że też ludzie zwracaja uwagę na tego typu kiecki..:/ i baaa!! kupują !:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: nadaje sie na wesele ?? 18.06.07, 22:34 zalatuje tipsiarstwem, i to strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: nadaje sie na wesele ?? 18.06.07, 22:49 tipsiary tez bywaja na weselach a allegro to najlepsze miejsce na tipsowe zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: nadaje sie na wesele ?? 18.06.07, 22:50 to jeśli tipsiary chcą iść na wesele w takich tipsiarskich kieckach nikt im tego nie broni, ale niech się nie spodziewają innego komentarza na FM:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziggy145 Re: nadaje sie na wesele ?? 18.06.07, 22:52 Średnio, trochę za dużo falbanek. Zalatuje kiczem... www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2053993 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna-szamana Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 00:33 haha no już sama modelka jest taka tipsiarska... ale znalazłam lepszą sukienkę www.allegro.pl/item204881328_thebestfashion_sexy_dress_gold_.html niestety nie mój gust, ale może autorka się skusi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 00:43 skąd oni biorą takie "cudowne" modelki? a najśmieszniejsze w tej aukcji są te 4 osoby, które ją kupiły fuuj Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 00:48 dziewczyna-szamana napisała: > haha no już sama modelka jest taka tipsiarska... > ale znalazłam lepszą sukienkę > > <a href="www.allegro.pl/item204881328_thebestfashion_sexy_dress_gold_.html" target="_blank">www.allegro.pl/item204881328_thebestfashion_sexy_dress_gold_.html</a> > niestety nie mój gust, ale może autorka się skusi ;) Jejku, dziewczyna się normalnie pyta co myślimy o kiecce i to w dodatku podchodzi do tego z dystansem, bo zdaje sobie sprawę, że sukienka może być tipsiarka. Chyba nie trzeba od razu z takim złośliwościami wyjeżdżać? PS Te modelki powinny się znaleźć w wiki jako ilustracja do hasła tipsiarstwo:P Odpowiedz Link Zgłoś
lenchen Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 09:06 Nie nadaje się do niczego.... Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 09:31 Nadawać to się nadaje.W dalszym ciągu znajdą się kobiety, które coś takiego na siebie wkładają.Tak więc nie byłabyś osamotniona. Ja to już prędzej wolałabym zrezygnować z wesela niż włożyć coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ivi84 Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 09:51 Przymierzałam taką sukienkę i ładnie wygląda tylko na wieszaku.... Wogóle szukałam sukienki w tym stylu ale na mnie wyglądała fatalnie! bardzo się na mnie skróciła (mam 170cm), biust był oki, ale to rozcięcie to po prostu się rozeszło na boki, bo nie jest ono zsztyte i jest pośrodku, także pogrubia nogi i pokazuje "przestrzeń" między nimi. Nie kupowałabym jej na twoim miejscu bez wcześniejszego przymierzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 09:53 ładny kolor i wygodna do tańczenia Odpowiedz Link Zgłoś
marghot na konkurs tańca towarzyskiego to może 25.06.07, 09:54 się i nadaje, ale na inne okazje poza balem przebierańców zdecydowanie NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 15:40 a mnie zaciekawilo dlaczego ta pani na kazdym zdjeciu ma buzie 'tak' otwarta czyzby sie jej sesje pomylily? Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 15:45 W zeszłym roku jesienią byłam na na weselu i takie sukienki w różnych wersjach kolorystycznych miały na sobie trzy dziewczyny - typowe tipsiary. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna-szamana Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 16:50 ja z kolei podśmiewałam się z tych kiecek w zeszłym roku kiedy szukałam sobie kreacji na wesele i przeglądałam Allegro najśmieszniejsze, że potem zobaczylam jedną z tych kiecek na... świadkowej troche jej co prawda cycki wystawały bo "suknia" była z dekoltem aż po pępek ale przecież było sexi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 17:00 Jeju, ale wstyd, jak mozna takie cos ubrac, a juz szczegolnie na taka Uroczystosc jaka jest Slub ... Odpowiedz Link Zgłoś
martamwmw Re: nadaje sie na wesele ?? 25.06.07, 19:54 a mnie ostatnio przesladuje ta sukienka :). pilysmy z mama kawke i ogladalysmy program "jaka to melodia" a tam tancerka miala wlasnie taka sukienke, dokladnie to byla ta, tylko w innym kolorze. nastepnego dnia bylam z babcia na zakupach w dosyc malym miasteczku i w otwartychj drzwiach butiku na pierwszym wieszaczku wisi sobie wsciekly roz. rowniez to byla ta sukienka. na zywo nie prezetuje sie lepiej eh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: nadaje sie na wesele ?? 29.06.07, 09:00 Piękna co wy tak z tym tipsiarstwem wszędzie. Jak ktoś nie ma tipsów to jest lepszym człowiekiem czy jak bo już nie rozumiem nic a nic. Sukienki takiej nie powstydziła by się nie jedna amerykańska piosenkarka czy aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaaa3 Re: nadaje sie na wesele ?? 29.06.07, 09:41 gdyby zmienić kolor, materiał i w pewnym stopniu krój, to mozna by w niej iść na wesele;) Odpowiedz Link Zgłoś