iwka_viki 25.06.07, 12:05 A co tam pochwale sie ;P Moj prezent urodzinowy od meza www.lgpradaphone.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek1239 Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 12:17 ehehe tylko czym :> telefon jak kazdy inny Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 12:21 gdybym taki telefon dostala to poprosilabym o zeskrobanie tych 4 liter ktore bija po oczach, forma tel ladna Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 20:21 ktore cztery litery bys zeskrobala? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 20:31 masz racje, PIEC liter bym zeskrobala tak jest kiedy sie czyta i pisze w przerywniku Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: b.fajny tel i maz ;) n/t 25.06.07, 12:39 Ladny - podobny do apple iphone ;-) mobile.newsthis.com/wp-content/uploads/2007/01/apple-iphone-official-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 12:51 Ale kosmos! A gdzie on ma klawisze? Zgaduję, że się go jakoś rozsuwa/otwiera. Ja się takich cudów boję... Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 12:58 Nie ma klawiszy tylko touch screen - nie wiem jak to sie na polski zgrabnie tumaczy ale po prostu dotykasz ekranu wybierajac opcje. Jak to wyglada w praktyce? Zobacz reklamy iphone ktory dziala na tej samej zasadzie - ponizej: www.youtube.com/watch?v=dRBkAg18DbY www.youtube.com/watch?v=jLu5ibbibFM Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 13:01 I jeszcze ta ;-) www.youtube.com/watch?v=N27r1Kby0HA Odpowiedz Link Zgłoś
matmam Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 13:22 U tego allegrowicza jest dokładnie pokazane(2 zdjęcie) www.allegro.pl/item208099806_lg_ke850_prada_nowy_black_krakow_kalwaryjska_58.html Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 13:32 No faktycznie diabeł jakiś. I cena iście szatańska. Aż mi się gorąco zrobiło :o) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 13:52 Designerskie cacko :) Mialam je w rekach, ladniutkie, ale jak dla mnie to strasznie ubogi wewnetrznie...troche mnie to wkurza, ze jak produkuja ladyphone to wogole pozbawiaja tych wszystkich funkcji jakie ma kazdy "meski" telefon, tak jakby babie potrzebna byla tylko funkcja dzwonienia i lusterka....takim sposobem jak chce miec porzadny telefon to jestem skazana na meskia giga nokie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 13:58 ładny jest!ale w sprawie funkcji zgadzam sie z Napolnoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 14:05 Bardzo fajny. Narzekacie ze nie ma nic " w srodku ", a mnie tel starczy aby mial funkcje pisania i odbierania sms´ow, funkcje dzwonienia :))) i to wsio. Nie potrzebne mi zadne bajery, z ktorych i tak nie korzystam, choc mam w tel. Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 14:00 Mąż trafił w 10-tke :) fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 14:12 fajnie wyglada ;) moglby byc wiekszy... ja po roczarownaiu nokia stwierdzilam, ze jedynym razsadnym rozwiazaniem dla mnie jest iphone w usa juz za kilka dni do kupienia w europie moze pod koniec roku w polsce kiedy bedzie mozna kupic nie wie nikt :( zyc nie umierac Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_viki Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 14:25 Masz racje Foam, w Polsce chyba nigdy nie bedzie mozna kupic "nowosci". Podobno LG Prada nie bedzie wogole dostepna w polskich sieciach kom. bo niby zarzad Prady sie nie zgodzil (nie wiem ile w tym prawdy ale...) Ale za to jest szansa na iphone w Polsce. Gdzies czytalam, ze apple chce u nas "cos" otworzyc poniewaz "prezesi" uznali, ze sprzedaz ipod'ow i komp wzrosla na tyle zeby im sie oplacalo tu inwestowac. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 14:39 prade moznaa przynajmnije kupic w sklpie ;) w iphona zaczynam watpic tak jak w location free do psp :) jak poczekam na iphona rok to nie bedize on juz dla mnie na tyle interesujacy co w chwili obecnej bedize juz przezytkiem na siwecie :) i pewnie beda nowoczesniejsze rozwiazania *choc juz teraz iphona troche brakuje :) bledne kolo rozumiem polityke firmy ze wzgledu na smieszna sprzedaz apple w polsce niestety w duzej mierze przez to co reprezentuje firma SAD polski przedsawiciel Apple :) obsluga handlowa ponizej krytyki, obsluga techniczna zielona jezeli chodzi o drozszy sprzet w magazynie samowolka i kombinacje ze sprzetem magazyny B (czyli poserwisowego, testowego, witrynowego) koszmarr :) niestety zwykle miewaja cos czego potrzebuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 14:52 foam - location free mozesz kupic na ebay, o ile sie nie myle koszt 200€. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Moj nowy gadzet - Prada 26.06.07, 04:53 To chyba Iphone bedzie wyznaczal standarty;-) zreszta nic nie pobije prostoty obslugi apple'a wiec warto nawet ten rok poczekac!!! Zreszta jak dla mnie mozliwosc korzystania z internetu, a co za tym idzie ze skype'a w kazdym hot spot przebija wszystko, odbieranie emaila w takiej samej formie jak na komputerze.....marzenie!!! Do Stanow wchodzi juz 29 czerwca, prawdopodobnie pol roku pozniej bedzie dostepny w Kanadzie. Ale to prawda- ceny w Polsce na mac to jak z kosmosu wziete.... a co do LG prada, mam LG chocolate i zaraz zamienilabym na Motorole Razr! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Moj nowy gadzet - Prada 26.06.07, 09:17 nie dziwię się jest świetna i bardzo dobrze się sprawuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 14:29 Telefon jakn każdy inny - co innego gdyby to była torebka z wezowej skóry. Czy na to stać twojego meza? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 14:32 ten napis Prada bym zdarła, bo nie lubie :-) a telefon jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 16:23 spe jalnie dla tych, ktorym sie podoba ten telefon, ale nie pooba sie logo: www.slashgear.com/gallery/data_files/7/4/LG_Shine_1.jpg tez LG, tez piekny, lekki, i bez technicznego przeciazenia, niestety paniel nie jest dotykowy...choc ja akurat nie lubie toutch screenow, sa ciagle obpalcowane :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_viki Re: Moj nowy gadzet - Prada 26.06.07, 10:42 bgoralska1972 napisała: > Telefon jakn każdy inny - co innego gdyby to była torebka z wezowej skóry. Czy > na to stać twojego meza? Chyba by bylo stac... ale szczerze mowiac nie interesuja mnie drogie torebki, ktorych tanie podrobki zalewaja polski rynek, wole nowosci elektroniczne tudziez zabawki dla dziecka badz dobre kosmetyki. No i marze o RAV4... oj zeby czlowiek mial wszystko na raz... to nie byl by szczesliwy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 18:53 świetny telefon. szkoda tylko, że bez aparatu (tak mi sie przynajmniej wydaje) :) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Moj nowy gadzet - Prada 25.06.07, 18:56 oooo teraz zauważyłam. jest aparat 2.0 mega pixels, to tak jak w moim ericssonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Moj nowy gadzet - Prada 26.06.07, 01:09 ladny, ale meza bym na rekach nosila, gdyby na urodziyny sprawil mi iPhone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Moj nowy gadzet - Prada 26.06.07, 15:40 Fajny. Mimo "5 liter" dyskretny. Odpowiedz Link Zgłoś