Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      • leenish moje dziwactwo zapachowe 17.07.07, 19:51
        Uzywam tylko z rana przed wyjsciem, a potem przed kazdym kolejnym wyjsciem z
        domu, jesli sie takie trafi.

Nie przepadam za damskimi zapachami, sa dla mnie w wiekszosci za slodkie, ew.
        za lekkie, za ciezkie, za kobiece, za i za, i za... po prostu przypadaja mi do
        gustu meskie zapachy.
        Obecnie Dune Diora (pour homme oczywiscie).

Nosze sie z zamiarem zakupu Chrome Azzaro.

Ostatnio dostrzeglam tez, ze Zara wypuszcza wody toaletowe - wyniuchalam taka z
        palemkami na opakowaniu, b. przyjemny zapach.
        • ooo7 Re: moje dziwactwo zapachowe 17.07.07, 21:06
          Używam zawsze tylko jednego zapachu. Nigdy nie kupuję kolejnych perfum zanim
          nie skończe nastepnych. Robię tak dlatego, bo potem nei jestem w stanie wrócić
          do poprzedniego zapachu i po prostu musze go oddać- nie rozumiem tego
          mechanozmu- coś ze mna nie tak. Nie używam popularnych zapachów- zawsze
          wyszukuję rarytasy i małopopularne zapachy. Właśnie skończyłam masaki
          matushima, wcześniej miałam serg lutens, obecnie zaczynam abercrombie&fitch
          (hmmm-cudny zapach-kto by pomyślał) a potem chyba sie skuszę na flowerbomb -
          jeżeli nie stanie sie hitem deptaków....
          • bei Re: moje dziwactwo zapachowe 17.07.07, 21:58
            przed wyjściem z domu- perfumy.....w pracy tylko woda perfumowana- by zapach
            był delikatny...
      • suonce89 Re: Perfumy 17.07.07, 22:03
        w upalne dni noszę ze sobą antyperspirant, a perfumami psikam się przed wyjściem
        z domu. aktualnie jest to dior j'adore.
      • ul4 Re: Perfumy 17.07.07, 22:54
        Ja nie nosze perfum w torebce ani przy sobie, jakos nei czuje takiej potrzeby
        bo utrzymuja sie dlugo na skorze. Aktualnie na dzien: Bruno Banani Pure Woman a
        na wieczor Lancome Hypnose.
      • mia_21 Re: Perfumy 17.07.07, 23:01
        perfumy w torebce raczej nie
        mam swój "żelazny" zestaw perfum :
        CK one
        Very Valentino
        i najukochańsze Magic Celine

a i jeszcze mam pełno zapachowych mydełek - moja mała obsesja :D
      • dominika8 Re: Perfumy 17.07.07, 23:16
        nie noszę, za ciężkie ( 100 ml)
        obecnie-Moschino, Funny!
        • kinky5 Re: Perfumy 18.07.07, 01:20
          nie nosze. I perfum tez rzadko uzywam bo mam alergie.
          Ostatnio kupilam olejek zapachowy do ciala Body Shop- chyba calkowicie zrezygnuje z perfum...jak
          wykoncze te 4 butelczyny ktore mam (HB i 3 Escady)
        • paulinaa Re: Perfumy 18.07.07, 12:31
          mnie sie moschino funny bardzo podoba ale jeszcze nie mam flakonu:)
          jezeli bedzie to zapewne 25 ml
      • addinka Re: Perfumy 18.07.07, 11:14
        nie noszę w torebce, staram się uzywać w miarę trwałych zapachów, zeby się nie
        dopsikiwać przez 5-6 godzin, wg mnie to mało eleganckie-taka dama dopsikująca
        się w pacy lub na przyjęciu i zapach ciągnący się za nią kilometrami..........

widzę, ze oryginalna nie jestem.....obecnie mój faworyt to DKNY woman i happy
        heart, tudzież image cerutti i issey miyake ten pierwszy
      • mini_kks Re: Perfumy 18.07.07, 13:10
        Mam jedne, ukochane od zawsze perfumy za 9.99 zł ;) Nie wyobrażam sobie, że
        mogłoby ich w domu zabraknąć, chociaż ostatnio chłopak podsunął mi Narciso
        Rodriguez for her - też świetne!
      • ola7778 Re: Perfumy 20.07.07, 18:37
        Mój ukochane zapachy to: armani cod, D&G light blue, lancome hypnose i miracle a
        ostatnio zwariowałam na punkcie sunset heat escady ale niestety nie mam teraz na
        nie kasy:(
      • j-adore Re: Perfumy 20.07.07, 21:37
        Nie noszę ze sobą, stoją sobie w domu na półce.
        Obecnie używam Dior J'adore (moje ukochane, co widać po nicku) i DKNY Red
        Delicious. Poza tym lubię Gucci Envy, Cacharel Amor Amor, Versace Crystal Noir i
        Armani Code (chociaż te dwa ostatnie ciut za cieżkie jak na mój gust,
        szczególnie Versace).
        • j-adore Re: Perfumy 20.07.07, 21:39
          Aaa, jeszcze lubię CK Euphoria.
          • sabriel Re: Perfumy 21.07.07, 16:50
            Nie jestem maniaczką perfum. W zasadzie rzadko sie nimi pryskam. W torebce mam
            Light and Blue D&G.
        • karmelek4 Chanel Allure Sensuelle, ale nie w te upały:) 21.07.07, 17:59
          Jak juz gdzieś pisałam w temp. powyzej 30 stopni każdy zapach mnie dusi!

Allure Sensuelle jestem wierna od początku istnienia, a wiec od kwietnia ub.
          roku. Tak mnie ten zapach zakrecił, że w ogóle nie używam innych perfum.

A wcześniej podobał mi się stary, dobry "Poeme" Lancme i Kenzo "Jungle" /ten
          zapach prawie 10 lat kupowałam zawsze w okresie jesienno-zimowym, ale mi się
          juz "przejadł"...za dużo podrób w okolicy/.
          • ewelka002 Re: Chanel Allure Sensuelle, ale nie w te upały:) 22.07.07, 02:25
            nowy ck i in 2 peony stelli mcartney.zmieniam zapach co 30 ml, nie moglabym
            nosic i byc wierna jednemu.
            • kc_mc ... 22.07.07, 11:29
              Te sa moje naukochansze od kilku lat, w kazdym badz razie uzywam ich bardzo
              dlugo i kupuje na nowo

media.douglas.de/img/product/master/150/1010522304.jpg
              media.douglas.de/img/product/master/150/1010212295.jpg
              media.douglas.de/img/product/master/150/1010208304.jpg
              Te reklamowane przez nasza Polke Malgosie uzywam od 2 miesiecy ale tylko na
              specjalne okazje, na co dzien jakos wydaja mi sie za " powazne " i za " eleganckie "

media.douglas.de/img/brands/jsander/product/010527.jpg
              Jestem wierna w zasadzie zapachom, rzadko jakis zapach szybko mi sie nudzi,
              przewaznie jest tak, ze jak ktorys mi sie konczy to kupuje nastepny flakon.
              A " psikam " sie rano i starczy, jezeli wieczorem gdzies ide ( pub, klub,
              restauracja itp ) to uzywam ponownie, ale nie nosze w torebce ze soba.

• mary.2 Re: ... 23.07.07, 11:26
                PURE J.S. to od dwóch lat mój ulubiony zapach:)
      • silencia22 Re: Perfumy 22.07.07, 22:28
        nie nosze duzych flakonow w torebce - mam do tego wersje w "długopisie" albo
        perfumetke.a uzywam na przemian AQUA DI GIO Giorgio Armani Z Emporio Armani
        WHITE, a takze czasami ChampsElyses Guerlaina, a zimą raczej cięzsze(słodsze)
        typu Dolce Vita Diora,Envy Gucci, Salvador Dali DALISSIME
        • black_magic_women Re: Perfumy 22.07.07, 23:31
          Perfumy trzymam w domu,na toaletce po prababci:)
          Pachne wyminnie(swoje)Black Cashmere,Desire Dunhil,Amor Cacharela(probka)
          (pozyczam od mamy)Classique Gaultier,Very Irrestible Givenchy
        • eirenne Re: Perfumy 23.07.07, 14:43
          masz Armaniego i Guerlaina w "długopisie"???
          • paulinaa Re: Perfumy 23.07.07, 15:37
            te perfumy w długopisie to podróby przeciez
            • eirenne Re: Perfumy 23.07.07, 16:07
              no wiem, dlatego zapytałam...
              • silencia22 Re: Perfumy 23.07.07, 18:36
                hehe - w dlugopisie mam tylko dalissime salvadora dalii - i wcale nie podróba!
                jak nie widzialas to nie oceniaj! a GUerlaina i Armaniego mam tylko we flakoniku
                • eirenne Re: Perfumy 23.07.07, 19:32
                  wiem, że Dali jako jedyny wypuszcza zapachy w penach, stąd było moje pytanie

a teraz poproszę o wskazówkę, gdzie w moich postach widzisz jakąkolwiek ocenę (i
                  czego) :P
                  • paulinaa Re: Perfumy 23.07.07, 19:54
                    nie tylko Dali:)
                    widziałam ostatnio w Douglasie Sweet Paradise Morgan w dlugopisie;)
                    • eirenne Re: Perfumy 23.07.07, 19:56
                      aha :)
                      ale Guerlaina i Armaniego nie widziałaś? ;)
                      • paulinaa Re: Perfumy 23.07.07, 19:59
                        nie! :)
                        • silencia22 Re: Perfumy 23.07.07, 22:29
                          w moim pierwszym poscie napisalam OGOLNIE ze w torebce nosze tylko perfumy
                          w "dlugopisie" co nie oznacza ze wszystkie wersje mam w długopisie:) guerlaina
                          i armaniego TEZ nigdy nie widzialam w penie:)te perfumy mam we flakoniku i
                          perfumuje sie nimi przed wyjsciem.a dalissime uzywam jak zapomne sie
                          poperfumowac w domu:)
      • iluminacja256 Re: Perfumy 23.07.07, 15:20
        Mexx, Waterlove

Mexx, Amsterdam(ale ze względu na gruszkę w tle to jest zdecydowanie zapach na
        jesień)

enzo, L`eau par Kenzo
        • gabi1234 Re: Perfumy 23.07.07, 15:39
          nie noszę w torebce - psikam się przed wyjsciem i muszą mi wystarczyć aż
          wroce :))
          moja milosc to lancome poeme :)) zdradzam je czasem z hypnose i gucci
          latem uzywam clinique happy i ostatnio amor amor sunshine
          • frrancuzeczka Re: Perfumy 23.07.07, 17:04
            Nie nosze w torebce, bo zazwyczaj kupuję największe dostępne flakony. Obecnie
            używam Ninę Ricci Love in Paris na przemian z Miracle So Magic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka