leenish moje dziwactwo zapachowe 17.07.07, 19:51 Uzywam tylko z rana przed wyjsciem, a potem przed kazdym kolejnym wyjsciem z domu, jesli sie takie trafi. Nie przepadam za damskimi zapachami, sa dla mnie w wiekszosci za slodkie, ew. za lekkie, za ciezkie, za kobiece, za i za, i za... po prostu przypadaja mi do gustu meskie zapachy. Obecnie Dune Diora (pour homme oczywiscie). Nosze sie z zamiarem zakupu Chrome Azzaro. Ostatnio dostrzeglam tez, ze Zara wypuszcza wody toaletowe - wyniuchalam taka z palemkami na opakowaniu, b. przyjemny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: moje dziwactwo zapachowe 17.07.07, 21:06 Używam zawsze tylko jednego zapachu. Nigdy nie kupuję kolejnych perfum zanim nie skończe nastepnych. Robię tak dlatego, bo potem nei jestem w stanie wrócić do poprzedniego zapachu i po prostu musze go oddać- nie rozumiem tego mechanozmu- coś ze mna nie tak. Nie używam popularnych zapachów- zawsze wyszukuję rarytasy i małopopularne zapachy. Właśnie skończyłam masaki matushima, wcześniej miałam serg lutens, obecnie zaczynam abercrombie&fitch (hmmm-cudny zapach-kto by pomyślał) a potem chyba sie skuszę na flowerbomb - jeżeli nie stanie sie hitem deptaków.... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: moje dziwactwo zapachowe 17.07.07, 21:58 przed wyjściem z domu- perfumy.....w pracy tylko woda perfumowana- by zapach był delikatny... Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Perfumy 17.07.07, 22:03 w upalne dni noszę ze sobą antyperspirant, a perfumami psikam się przed wyjściem z domu. aktualnie jest to dior j'adore. Odpowiedz Link Zgłoś
ul4 Re: Perfumy 17.07.07, 22:54 Ja nie nosze perfum w torebce ani przy sobie, jakos nei czuje takiej potrzeby bo utrzymuja sie dlugo na skorze. Aktualnie na dzien: Bruno Banani Pure Woman a na wieczor Lancome Hypnose. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_21 Re: Perfumy 17.07.07, 23:01 perfumy w torebce raczej nie mam swój "żelazny" zestaw perfum : CK one Very Valentino i najukochańsze Magic Celine a i jeszcze mam pełno zapachowych mydełek - moja mała obsesja :D Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Perfumy 17.07.07, 23:16 nie noszę, za ciężkie ( 100 ml) obecnie-Moschino, Funny! Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Perfumy 18.07.07, 01:20 nie nosze. I perfum tez rzadko uzywam bo mam alergie. Ostatnio kupilam olejek zapachowy do ciala Body Shop- chyba calkowicie zrezygnuje z perfum...jak wykoncze te 4 butelczyny ktore mam (HB i 3 Escady) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Perfumy 18.07.07, 12:31 mnie sie moschino funny bardzo podoba ale jeszcze nie mam flakonu:) jezeli bedzie to zapewne 25 ml Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: Perfumy 18.07.07, 11:14 nie noszę w torebce, staram się uzywać w miarę trwałych zapachów, zeby się nie dopsikiwać przez 5-6 godzin, wg mnie to mało eleganckie-taka dama dopsikująca się w pacy lub na przyjęciu i zapach ciągnący się za nią kilometrami.......... widzę, ze oryginalna nie jestem.....obecnie mój faworyt to DKNY woman i happy heart, tudzież image cerutti i issey miyake ten pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Perfumy 18.07.07, 13:10 Mam jedne, ukochane od zawsze perfumy za 9.99 zł ;) Nie wyobrażam sobie, że mogłoby ich w domu zabraknąć, chociaż ostatnio chłopak podsunął mi Narciso Rodriguez for her - też świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
ola7778 Re: Perfumy 20.07.07, 18:37 Mój ukochane zapachy to: armani cod, D&G light blue, lancome hypnose i miracle a ostatnio zwariowałam na punkcie sunset heat escady ale niestety nie mam teraz na nie kasy:( Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Perfumy 20.07.07, 21:37 Nie noszę ze sobą, stoją sobie w domu na półce. Obecnie używam Dior J'adore (moje ukochane, co widać po nicku) i DKNY Red Delicious. Poza tym lubię Gucci Envy, Cacharel Amor Amor, Versace Crystal Noir i Armani Code (chociaż te dwa ostatnie ciut za cieżkie jak na mój gust, szczególnie Versace). Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Perfumy 21.07.07, 16:50 Nie jestem maniaczką perfum. W zasadzie rzadko sie nimi pryskam. W torebce mam Light and Blue D&G. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Chanel Allure Sensuelle, ale nie w te upały:) 21.07.07, 17:59 Jak juz gdzieś pisałam w temp. powyzej 30 stopni każdy zapach mnie dusi! Allure Sensuelle jestem wierna od początku istnienia, a wiec od kwietnia ub. roku. Tak mnie ten zapach zakrecił, że w ogóle nie używam innych perfum. A wcześniej podobał mi się stary, dobry "Poeme" Lancme i Kenzo "Jungle" /ten zapach prawie 10 lat kupowałam zawsze w okresie jesienno-zimowym, ale mi się juz "przejadł"...za dużo podrób w okolicy/. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka002 Re: Chanel Allure Sensuelle, ale nie w te upały:) 22.07.07, 02:25 nowy ck i in 2 peony stelli mcartney.zmieniam zapach co 30 ml, nie moglabym nosic i byc wierna jednemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc ... 22.07.07, 11:29 Te sa moje naukochansze od kilku lat, w kazdym badz razie uzywam ich bardzo dlugo i kupuje na nowo media.douglas.de/img/product/master/150/1010522304.jpg media.douglas.de/img/product/master/150/1010212295.jpg media.douglas.de/img/product/master/150/1010208304.jpg Te reklamowane przez nasza Polke Malgosie uzywam od 2 miesiecy ale tylko na specjalne okazje, na co dzien jakos wydaja mi sie za " powazne " i za " eleganckie " media.douglas.de/img/brands/jsander/product/010527.jpg Jestem wierna w zasadzie zapachom, rzadko jakis zapach szybko mi sie nudzi, przewaznie jest tak, ze jak ktorys mi sie konczy to kupuje nastepny flakon. A " psikam " sie rano i starczy, jezeli wieczorem gdzies ide ( pub, klub, restauracja itp ) to uzywam ponownie, ale nie nosze w torebce ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Perfumy 22.07.07, 22:28 nie nosze duzych flakonow w torebce - mam do tego wersje w "długopisie" albo perfumetke.a uzywam na przemian AQUA DI GIO Giorgio Armani Z Emporio Armani WHITE, a takze czasami ChampsElyses Guerlaina, a zimą raczej cięzsze(słodsze) typu Dolce Vita Diora,Envy Gucci, Salvador Dali DALISSIME Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Perfumy 22.07.07, 23:31 Perfumy trzymam w domu,na toaletce po prababci:) Pachne wyminnie(swoje)Black Cashmere,Desire Dunhil,Amor Cacharela(probka) (pozyczam od mamy)Classique Gaultier,Very Irrestible Givenchy Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Perfumy 23.07.07, 14:43 masz Armaniego i Guerlaina w "długopisie"??? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Perfumy 23.07.07, 15:37 te perfumy w długopisie to podróby przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Perfumy 23.07.07, 18:36 hehe - w dlugopisie mam tylko dalissime salvadora dalii - i wcale nie podróba! jak nie widzialas to nie oceniaj! a GUerlaina i Armaniego mam tylko we flakoniku Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Perfumy 23.07.07, 19:32 wiem, że Dali jako jedyny wypuszcza zapachy w penach, stąd było moje pytanie a teraz poproszę o wskazówkę, gdzie w moich postach widzisz jakąkolwiek ocenę (i czego) :P Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Perfumy 23.07.07, 19:54 nie tylko Dali:) widziałam ostatnio w Douglasie Sweet Paradise Morgan w dlugopisie;) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Perfumy 23.07.07, 19:56 aha :) ale Guerlaina i Armaniego nie widziałaś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Perfumy 23.07.07, 22:29 w moim pierwszym poscie napisalam OGOLNIE ze w torebce nosze tylko perfumy w "dlugopisie" co nie oznacza ze wszystkie wersje mam w długopisie:) guerlaina i armaniego TEZ nigdy nie widzialam w penie:)te perfumy mam we flakoniku i perfumuje sie nimi przed wyjsciem.a dalissime uzywam jak zapomne sie poperfumowac w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Perfumy 23.07.07, 15:20 Mexx, Waterlove Mexx, Amsterdam(ale ze względu na gruszkę w tle to jest zdecydowanie zapach na jesień) enzo, L`eau par Kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Perfumy 23.07.07, 15:39 nie noszę w torebce - psikam się przed wyjsciem i muszą mi wystarczyć aż wroce :)) moja milosc to lancome poeme :)) zdradzam je czasem z hypnose i gucci latem uzywam clinique happy i ostatnio amor amor sunshine Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Perfumy 23.07.07, 17:04 Nie nosze w torebce, bo zazwyczaj kupuję największe dostępne flakony. Obecnie używam Ninę Ricci Love in Paris na przemian z Miracle So Magic. Odpowiedz Link Zgłoś