elejna 10.07.07, 22:21 Podejrzewam ze dla modnych kobiet zapach gra dużą role, pytanie mam w związku z tym takie czy zawsze macie/ nosicie przy sobie flakon perfum? W torebce, w szafce w biurze , poza domem? A jesli tak to jakie aktualnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: Perfumy 10.07.07, 22:23 czesto mam perfumy w torebce.obecnie od dluzszego czasu kayah a wdomu na poleczce stoi victor&rolf flowerbomb Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Perfumy 11.07.07, 10:39 no wlasnie? widziałam kiedys na allegro ale nie wiem co to;> Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Perfumy 18.07.07, 01:14 perfumy skomponowane przez kaycie,dystrybuuje je taka niemiecka firma.ponoć rynkowy niewypał ale zapach jest cudnie oryginalny,orientalny i bardzo kojarzący sie z kayahsia.i jeszcze jeden plus nikt nie pachnie tak jak ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
piagizela Re: Perfumy 10.07.07, 22:33 Ja też przeważnie psikam się przed wyjściem z domu i tylko na specjalne okazje zabieram perfumy ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Perfumy 10.07.07, 22:28 nie nosze ze soba. uzywam perfum przed wyjściem z domu Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Perfumy 10.07.07, 22:29 Nie, nie noszę. Flakony zawsze zostawiam w domu, mały psik rano mi zdecydowanie wystraczy. W moim biurze jednak panie mają w zwyczaju nosic bo cały czas sie pryskają róznymi cudami. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Perfumy 10.07.07, 22:38 Nie jestem maniaczką perfum, nie znam się na nich i przyznam, że często w ogóle o nich zapominam (ups...), nie mówiąc już o noszeniu ze sobą. Butelkę Deep Red Hugo Bossa, którą dostałam w prezencie od mojego K. mam już chyba trzeci albo czwarty rok, a zużyłam dopiero 2/3 :o) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Perfumy 10.07.07, 22:38 nie nosze przy sobie, zawsze zostawiam w domu. Obecnie DKNY Be Delicious (zielony) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Perfumy 10.07.07, 22:44 Nie nosze. Ostatnio nie nosze Pure White Linen, Estee Lauder. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Perfumy 10.07.07, 22:44 ycchhh, zależy. mam coraz dłuższe dni, więc coraz częściej mam w torebce pachnidło. a chwilowo nawet dwa (w dwóch różnych torebkach) - Ange ou Demon Givenchy i od stuleci ulubione Emporio Armani. to drugie leżało całą zimę w tej torebce, w szafie, bo zapomniałam... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Perfumy 10.07.07, 22:55 uzywam perfum przed wyjściem i do poznego popoludnia wystarczą. jezeli mam zamiar byc baardzo dlugo poza domem to je zabieram na wyjazdy obowiązkowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Perfumy 17.07.07, 19:47 ja tak jak gosia :) obecnie uzywam red emporio armani na przemian z murmure van cleef&arples. wiem, malo letnie zapachy... ale jakos nie mam kiedy wybrac sie na perfumowe zakupy. jak znajde czas, to kupie prawdopodobnie kolejny flakon lovely SJP lub intimately david beckham lub jedno i drugie :) lubie tez klasyczna wersje emporio armaniego, elle i ultraviolet paco rabbane, pleasures intense estee lauder. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiatomczyk1 Re: Perfumy 22.07.07, 22:19 ja uważam ,że nie ma piękniejszego zapachu od CHANNEL ALLURE,kocham ten zapach i wystarczy rano sie spryskać by cudownie pachniec przez cały dzień.dodam ,że zapach ten działa na panów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Perfumy 10.07.07, 23:03 zawsze mam przy sobie, obecnie happy to be clinique na zmianę z jungle kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
clementine_kruczynski Re: Perfumy 10.07.07, 23:11 Nie nosze w torebce. Za to zdarza mi się nie raz zawrócić ze schodów, gdy przypomni mi sie, że zapomniałam się psiknąc ;-) Uwielbiam Clinique Happy (oraz jego wariant Happy Heart). Poza tym DKNY, Laguna Dalego. Wieczorowo - Opium albo Shalimar - ale to od wielkiej pompy bo małżonek się krzywi, że za ciężkie. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Perfumy 11.07.07, 00:29 jasne ze nie - najlepsze perfumy sa we flakonach ze szklanymi korkami, jakzez toto nosic w torebce; bylo wystarczajaco klopotliwe kiedy przeprowadzalam sie i musialam jakos zapakowac pare egzemplarzy Miller Harris natomiast zawsze na wyjazd albo na silownie zabieram ze soba probki, bo te da sie nosic nawet w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Perfumy 11.07.07, 06:27 owszem, nosze. aktualnie mam 13 flakonow, wiec powiem tyle, ze wczoraj byly to black cashmere donny karan. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Perfumy 11.07.07, 10:07 lunalovelight napisała: > owszem, nosze. aktualnie mam 13 flakonow w torebce? Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Perfumy 11.07.07, 10:19 cholera, ale mialabym wyladowala torbe :P. nie, w domu. chodzi mi o to, ze nie nosze caly czas jednego zapachu, a kilkanascie, na zmiane. nieprecyzyjnie sie wyrazilam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Perfumy 11.07.07, 10:42 lunalovelight napisała: > nie, w domu. chodzi mi o to, ze nie nosze caly czas jednego zapachu, a > kilkanascie, na zmiane. no ja tez bym nie dała rady z jednym zapachem:) w tej chwili mam ok. 30 flakonów... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Perfumy 11.07.07, 10:51 wiem, kojarze Cie z forum o perfumach ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka771 Re: Perfumy 11.07.07, 08:42 Uwielbiam Nina Niny Ricci,zapach który mnie zachwycił tak bardzo, że żałuję ,że nie mogę jej używać latem bo jest za cięzki, teraz na lato Versace bright cristal, podczas największych upałów spray z witaminami np. Biotherm, w chłodniejsze dni In love agin YSL, ponadto na większe wyjścia wieczorem Chance chanel i euphoria CK. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Perfumy 11.07.07, 10:43 nina jest ciężka? Co ty mówisz?? to lekki, przyjemny zapach :) na lato idelany :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Perfumy 11.07.07, 09:15 Używam GucciII ile ja się nachodziłam za 30 "torebkową" bo gucciII ma wielgachne i ciężkie zatyczki :/ ale warto, warto ;] Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Perfumy 11.07.07, 09:40 jakos daje sobie rade bez noszenia perfum w torebce...moze tylko z braku miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Perfumy 11.07.07, 10:21 Noszę zawsze w torbie, bo ostatnio mój przeciętny dzień to 12 h poza domem, a nawet i dłużej. Dlatego lubię 30stki. Dziś mam Emporio Armani, bardzo popularny na forum jak widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: perfumy na wieczór, woda toaletowa do pracy 11.07.07, 10:29 Uwielbiam dobre perfumy, ale tylko i wyłącznie na wieczór. Na co dzień preferuę wody toaletowe. Używam przed wyjściem do pracy i od razu wrzucam do kosmetyczki w torebce. Potem dopiero "psikam się" przed wyjściem do domu i ewentualnie po południu raz czy dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Perfumy 11.07.07, 10:45 Perfumy wm trbie noszę bardzo zadko, tylko na secjalne okazję.Obecnie mam perfum Burberry Touch (od lubego:),Jennifer Lopez Still,o i jeszcze mój ulubiony Givenchy Amarige Mariage. Aha jeszcze jakaś "stara" Puma:) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Perfumy 11.07.07, 10:48 Nie noszę, musiałabym praktycznie codziennie zmieniać flakon, oczywiście zapominałabym o wyjęciu poprzedniego i tym sposobem po tygodniu nosiłabym hurtownię perfum ze sobą. Zresztą nie lubię dopsikiwania na mieście a moja skóra dość dobrze trzyma zapachy. Inna sprawa to miniaturki, próbki, tu hurtowa ilość mi już nie przeszkadza ;) W tej chwili mam w torbie Opium Fleur Imperiale, Baby Doll, Zagorsk (i pewnie coś jeszcze, ale nie chce mi sie specjalnie szukać). Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Perfumy 11.07.07, 11:53 nie nosze raczej ze soba, trzynan w domu, ostatnio przede wszystkim gaultier2, przyczepione do metalowej listwy na notatki, bo flakonik ma magnes :) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Perfumy 11.07.07, 11:54 moj maz go ma (meska wersje oczywiscie;)). Kupil ze wzgledu na opakowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Perfumy 11.07.07, 12:07 meska i damska wersja to ta sama butelka :) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Perfumy 11.07.07, 12:09 pianazludzen napisała: > meska i damska wersja to ta sama butelka :) ooops;) tego nie wiedzialam czyli to tez ten sam zapach? Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Perfumy 11.07.07, 12:32 www.lumiere.pl/product_info.php?info=p11837_Puissance-2--Gaultier-2-.html&XTCsid=764063f39a6f420e505f5f156bb606e7 Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Perfumy 11.07.07, 12:07 Pleasures (30 ml) i Intuition (probka) w torebce Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Perfumy 11.07.07, 12:28 Używam teraz na zmianę Gucci Envy Me 2 (na dzień i noszę je w torebce), a iweczorkiem i na wyjście CK Euphoria Blossom (i stoją na toaletce) Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: Perfumy 11.07.07, 12:36 Ja uwielbiam Coco Mademoiselle Chanel, ale przestałam nosić perfumy w torebce od czasu, jak torebka upadła mi na podłogę i flakon pękł, perfumy się wylały, plamiąc przy tym nowiusieńkie rękawiczki ze skóry. Teraz zostawiam je w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: Perfumy 11.07.07, 12:36 Czasem noszę perfumy w torebce, ale radko. Zazwyczaj używam rano przed wyjściem do pracy. Najczęściej Ninę Niny Ricci i GucciII. Trochę często spotykane, ale najbardziej je lubię ze wszystkich jakie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Perfumy 11.07.07, 14:09 Bradzo rzadko uzywam perfum ale lubie miec przy sobie :) aktualnie DKNY women... chcialam nawet te letnia linie "summer", ale oczywiscie w naszym kraju nie znalazlam ;) ulubionym zapachem sa TENDRE POISON - niestety na mnie przyprawiaja mnie o bol glowy - musialm zrezygnowac... jezlei chodzi o zapachy to czesto nosze w torebce odsiwezacz powietrza air wick white flowers (ulubiony)... nigdy nie wiadomo kiedy moze sie przydac :) Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: Perfumy 11.07.07, 16:15 w torebce nosze DKNY,natomiast w domku na poleczce stoja Gucci Envy,Davidoff Game i Dior J'adore:0)to taki moj ulubiony zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
gin.tonic Re: Perfumy 17.07.07, 19:41 Jeśli chodzi o DKNY summer editon, to poszukaj w Sephorze. Miesiąc temu właśnie tam je upolowałam. A w długie upalne dni kiedy przez 12-16 godzin jestem poza domem noszę ze sobą Pour Elle annayake :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Perfumy 17.07.07, 20:08 tam wlasnie szukalam i w douglasie moze za pozno juz :( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Perfumy 18.07.07, 12:33 a ja mysle ze DKNY summer to sie dopiero pojawi w naszych perfumeriach poza tym widziałam na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Perfumy 11.07.07, 17:22 Na wieczorne wyjścia, zabieram do torebki. Nacodzień nie. Perfumy dobieram do nastroju i aury ;) Ostatnio Alien, a na słoneczne dni ciągnie mnie do Eau de Star lub Versace Essence Ethereal Tak uwielbiam zapachy T.Mugler, mało strawny jest dla mnie tylko Innoncent :/ Odpowiedz Link Zgłoś