Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    12.07.07, 17:14
    Co mysliciena temat tej firmy? Wlasnie zakupiłam sobie tam bluze i
    zastanawiam sie nad trwałoscią tej firmy...
    Obserwuj wątek
      • lucy215 Re: Troll 12.07.07, 17:32
        firma trwa od kilku dobrych lat i pewnie jeszcze potrwa
        • anulkina Re: Troll 12.07.07, 17:52
          Luccy Ty złośliwcu :P :D
      • awioletta Re: Troll 12.07.07, 18:07
        mam trochę rzeczy z trolla i nie narzekam specjalnie, jakość podobna jak w
        innych sieciówkach, niech Ci się bluza dobrze nosi :)
      • anik.sweden Re: Troll 12.07.07, 18:11
        Spoko, mam golf Trolla sprzed kilku lat i do dziś każdej mroźnej zimy mi służy. Jakość jest ok, chyba lepsza od H&M, gdzie widziałam torby z ceratą w środku za 70 zeta. Zraziłam się wtedy do H&M.
      • drinkit Re: Troll 12.07.07, 18:33
        Mam plecak (taki worek na plecy sciagany, sportowy) Trolla i nosze go od jakis
        4-5 lat, wyglada dobrze(piore go co jakis czas). Mam tez spodnice jeansowa, tez
        chyba 4-letnia, wciaz daje rade i nie zdefasonowala sie (nabrala jeansowej
        szlachetnosci). Kupuje czasem koszulki sportowe i majtki trend station (to tez
        troll) i kolory zaczynaja sie powoli spierac po ok. roku. Sprzedawczyni w
        trollu powiedziala tylko ze szybko plowieja czarne koszulki. Wiec firma jest
        ok, taka jak wiekszosc sieciowek.
      • paulinaa Re: Troll 12.07.07, 20:58
        mam bardzo duzo rzeczy trolla i wbrew pozorom dobrze sie trzymają
      • cioccolato_bianco Re: Troll 12.07.07, 21:05
        nic tak nigdy nie kupilam ;) oprocz paska..
        • branzoletka Re: Troll 12.07.07, 21:51
          hehe, paradoks :D
          czyli nie nigdy, tylko raz !
      • tishka Re: Troll 12.07.07, 22:46
        nigdy tam nie zagladam, i nigdy nic nie kupilam tej firmy
      • nelly.nelly Re: Troll 12.07.07, 23:10
        też mam bluzę. po dwóch praniach - szmatka:/ nigdy więcej tam nic nie kupię.
        • yavanna86 Re: Troll 13.07.07, 11:25
          jakość średnia-z torby wypruwa mi się podszewka po kilku miesiącach /a to taka
          duża torba,która zdecydowanie powinna być mocna/,bawełniane bluzki po sezonie
          tracą kolor,z lnianych szortów jestem zadowolona,ale mało noszone,bo odkąd je
          kupiłam w zeszłym roku,nie było wiele okazji :(
      • ewe-kostka Re: Troll 13.07.07, 17:28
        Dziękuje za informacje, mam nadzieje ze moja bluza po pierwszym praniu nie
        bedzie wyglądała jak szmata:)
        • oolenkaa1 Re: Troll 13.07.07, 18:10
          mam z trolla 3 koszule 2 w "łączke" i jetsem zadowolona koszula jak koszula ,
          mam takze sweter z kolorowymi guzikami jest swietny bo wogole sie nie
          skulkowal aa i jeszcze bluze od wewnatrz miala misia wiec misio lekko
          sie "zaokrąglił";D , i spodniczke tez mam wlasnie jest u krawcowej bo ja
          skracam ale gatunkowo ok . uwazam iz chore jest krytykowanie sklepu mimo iz sie
          w nim nic nie kupiło .. trzeba miec " DOBRE OKO" i widziec czy dana rzecz jest
          warta kupienia :)
      • jo-asiunka Re: Troll 13.07.07, 18:45
        kupowałam tam na początku swoich studiów, ale zdarza mi się wejść tam teraz
        powiedzmy raz na rok i kupić coś fajnego. Mam świetną wełnianą szarą spódnicę i
        białą lnianą z trolla. W ubiegłym tygodniu kupiłam śliczną zieloną bluzę i
        dostałam gratis bardzo ładny zielony top. Trwałość niezła - spódnice i topy z
        lat studenckich mam do tej pory!
        • panigazeta Re: Troll 13.07.07, 19:17
          Raz kupilam bluze ze 3 lata temu i sluzy dalej choc juz sie poprzecieralal ale
          ja poprostu uwielbiam i mam do niej sentyment, jakosc bluzek ozwierciefdla cene
          ale ostatnio widizlam fajna szmizjerke tam oraz czarna przewiewna bluzeczk na
          lato :)
      • aniamorsa Re: Troll 13.07.07, 20:44
        Ja mam ich rurki ale leżą w szafie, więc trudno mi ocenić. I jedną bluzkę którą
        bardzo lubię. To tyle. Zazwyczaj nic tam dla siebie nie znajduję
      • suonce89 Re: Troll 13.07.07, 20:58
        w trollu kupuje zazwyczaj T-shirty, bo są tanie i mają fajne wzory. tylko z
        jednym miałam problemy, bo nadruk rozmazał się po pierwszym praniu. reszta ma
        się dobrze.
        • napolnoc Re: Troll 13.07.07, 21:02
          Raz kupilam dwa tiszerty, wyrzucilam po drugim praniu, stracily kolor i fason.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka