llisaa Re: Miss Polonia 06.08.07, 21:07 Tu są ładniejsze zdjęcia: www.globmiss.net/pageants/polonia/polonia_finalistki07.html Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Miss Polonia 06.08.07, 21:23 no prosze, jakie dziewoje... strawiam na Tatare (przemila twarz i ladne rysy) i na Tarnowska, ktroar jet naprawde piekna kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
jattte Re: Miss Polonia 06.08.07, 22:33 mnie przykuly uwage 1 i 28, no moze jeszcze 26 i 28 .........a reszta znika w tlumie Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Miss Polonia 17.09.07, 19:08 ogladala ktoras relacje z Miss Polonia 2007? ja dzis sie zalapalam na kawalek powtorki. wiekszego nagromadzenia badziewia i bazaru na m2 juz dawno nie widzialam. moj hit to koronkowe kozaczki! pomine suknie wieczorowa jednej z dziewczyn, z polprzezroczysta wstawka na dekolcie spod ktorego przebijal takie plastikowo-zelowy stanik etc. no po prostu horror! Odpowiedz Link Zgłoś
ul4 Re: Miss Polonia 17.09.07, 19:30 ja ogladalam i liczylam ze stroje, fryzury itd beda o wiele lepsze, to jak byly "wystylizowane" misski (o ile mozna tu w ogole uzyc slowa "stylizacja" :P), no ale w sumie czego mozna oczekiwac od wyborow Miss Polonia, w koncu to tylko Polska, wiec nie powinnam byc zdziwiniona jak w takich ubraniach, fryzurach mozna wypuscic kogos "do ludzi". Juz pomine fakt ze wszystkie dziewcyzny byly bardzo przecietne, niby ładne, ale tak naprawde zadna nie wyrozniala sie, codziennie widze takich mnostwo na ulicach. A te ktore byly ładne to zostaly "zepsute" chociazby przez wlasnie koronkowe kozaczki oraz okropne stroje. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Miss Polonia 17.09.07, 19:59 Z drugiego linka absolutnie Wółkiewicz- wygląda zupełnie inaczej niż na pierwszym, w tej tandetnej biżuterii. Oprócz tego Tatara i Wilczek. Ogółem, wszystkie wyglądają lepiej- nie wiem, kto je ubiera na tę galę, ale ubrania z przesłuchań w większości są kiczowate. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Miss Polonia 17.09.07, 20:44 Tatara. Druga Tarnowska. Choc ja nie jestem pewna czy na pewno Basia od Ani ladniejsza... A II vice nie pamietam- niezbyt urodziwa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Miss Polonia 17.09.07, 21:19 Serio ??? akurat te dwie obstawilam, chociaz nie w tej kolejnosci. Tarnowska jest klasycznie piekna, a Tatara bardzo oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś