conti 08.09.07, 22:19 Jestem ciekawa jak oceniacie jakość jeansów kupionych w reserved? Jesteście zadowolone z ich zakupu? Zastanawiam się nad zakupem... warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Jeansy z reserved? 08.09.07, 22:36 Mam dwie pary - nie nosze bo sa okropnie niewygodne i kiepsko się układają przy noszeniu dłuższym niż wizyta w przebieralni. Odpowiedz Link Zgłoś
mela777 Re: Jeansy z reserved? 08.09.07, 22:45 jestem strasznie wybredna co do dżinsów,ale jakoś akceptuję te które mam i nawet żle się nie czuje,ale na pewno nie tak dobrze jak we wranglerach Odpowiedz Link Zgłoś
aplle_2006 Re: Jeansy z reserved? 09.09.07, 01:25 posiadam jendna parę ale są do bani, najlepsze są lee mam już 4 rok i nadal są extra nic się nierozciągły po prostu super Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: Jeansy z reserved? 09.09.07, 08:47 Od Lee na pewno gorsze ale już od lewisów robionych w polsce to lepsze. Ja mam dwie pary od 4 lat i się dobrze mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kuiluri Re: Jeansy z reserved? 09.09.07, 09:28 ja kupiłam jakiś czs temu biodrówki, bo mi się wydały fajne, ale w nich nie chodzę, są niewygodne i źle skrojone Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: Jeansy z reserved? 09.09.07, 11:56 mam jedna pare, ktorej nie nosze.zle sie w nich czuje,jeans bardzo rozciaga sie podczas noszenia, w konsekwenscji czego spodnie fatalnie leza:( Odpowiedz Link Zgłoś
lenchen Re: Jeansy z reserved? 09.09.07, 12:03 Mam 3 pary, moga byc, ale bez zachwytu... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia2002 Re: Jeansy z reserved? 10.09.07, 18:51 mam. chodzę w nich prawie rok prawie non stop ;o) bardzo farbują na początku, ale ogólnie ok. myślę, że warto za tę cenę. osobiście uważam, że nie warto już kupować wranglerów - to naprawdę nie te same spodnie co dziesięć lat temu (bo wtedy chodziłam tylko we wranglerach) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Jeansy z reserved? 10.09.07, 19:18 Mam od dwóch lat, kupione na wyprzedaży - w porządku są, nic się z nimi nie dzieje. Stretchowe, więc dobrze leżą, jasne, więc nie farbują :) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: Jeansy z reserved? 10.09.07, 19:21 Nie kupuj. moje tez sie rozciagaja i beznadziejnie leża Odpowiedz Link Zgłoś
bajeczka3 Re: Jeansy z reserved? 11.09.07, 11:22 Mam rybaczki takie za kolano z wywijana nogawka (teraz juz sluza do chodzenia po domu;-) ogolnie niby dobrze sie w nich chodzilo, nie mialam wiekszych zarzutow (poza wypychaniem sie na kolanach, o ile nie uznac tego za wiekszy zarzut), ale wole zdecydowanie jeansy z Zary. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Jeansy z reserved? 11.09.07, 11:33 5 lat temu kupiłam jeansy w re i do dziś żyją... co prawda chodzę w nich tylko po domu, ale trzymają się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Jeansy z reserved? 11.09.07, 11:49 Baznadzieja. Mam dwie pary, obie rozciągneły się ze dwa rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
trawa_cytrynowa Re: Jeansy z reserved? 11.09.07, 13:26 Ja mam kilka par i dwie sztuki rzeczywiście rozciągają się w trakcie chodzenia, ale inne są bardzo wygodne i nic się z nimi nie dzieje. Kupuję zawsze na wyprzedażach, ostatnio płaciłam po 68 zł na sztuke :-). Odpowiedz Link Zgłoś
velika Re: Jeansy z reserved? 11.09.07, 14:34 Miałam 1 parę- strasznie się rozciągnęły. Po wypowiedziach widać że nie ma reguły- są i dobre i złe modele. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Jeansy z reserved? 11.09.07, 14:42 parę lat temu miałam, to były jedne z moich najukochańszych spodni, ciemnogranatowe z czerwonymi szwami i wielkim czerwonym guzikiem. nie zmieniały fasonu, koloru, marzenie, nie spodnie. ale potem re chyba zmienił grupę docelową i teraz już tam nic dla siebie nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Jeansy z reserved? 11.09.07, 14:54 Ja tez mam tylko zle wspomnienia. bardzo szybko sie rozciagnely i zrobily workowate. Tak jak juz ktoras napisala, strasznie farbuja. Odpowiedz Link Zgłoś
cryptorchid Re: Jeansy z reserved? 11.09.07, 15:41 Mam rybaczki z re i to moje ulubione spodnie, leżą idealnie i od wiosny nic się z nimi nie dzieje, mimo częstego chodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Jeansy z reserved? 11.09.07, 18:55 Mam 2 pary. Jedne od niecalego roku trzymaja sie calkiem dobrze. Drugie po 3 miesiacach sie porwaly.. Odpowiedz Link Zgłoś
paskuda_cholera Re: Jeansy z reserved? 13.09.07, 10:46 Miałam kilka par i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że były mega wytrzymałe - bardziej od Big Starów, nie mówiąc juz o Wranglerach, które podarły się po dwóch miesiącach (!!!). Niestety chyba zmienili fasony, bo ostatnio nie mogę sobie dobrać żadnych jeansów w Reserved. Ale mój brat kupuje i jest bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: Jeansy z reserved? 14.09.07, 08:32 Dziękuje Wam za wszystkie rady i opinie :)...trochę skołowana jestem...co osoba to inne doświadczenie. Na razie wstrzymałam się z kupnem jeansów w Re, choć się nie zarzekam, że ich nie kupie ;-) Tymaczsem kupiłam sobie Mustangi ;P pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
allienis Re: Jeansy z reserved? 14.09.07, 10:31 Mój mąż kupuje jeansy w Re i jest zadowolony. Ja nie ,bo wszystkie są jakies za szerokier w tyłku i za krótkie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: Jeansy z reserved? 14.09.07, 18:55 Miałam kiedyś jedną parę, leżały na mnie super (ale wiadomo, każdy ma inną sylwetkę). Wytrzymały 1,5 roku a u mnie jak na jeansy to naprawdę dużo. Kupiłabym bez zastanowanienia, gdybym znalazła podobne, ale to co teraz oglądam z Re, w ogóle mi sie nie podoba:( i nie leży:( Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Jeansy z reserved? 15.09.07, 17:43 na mnie zawsze za szerokie w udach, ale mój mąż miał kilka par i był zadowolony (w miarę ;) Odpowiedz Link Zgłoś