martusia67 20.09.07, 16:08 Ogladalam dzis nowa kolekcje tej firmy w Van Graafie - podobało mi sie kilka eleganckich ciuszkow, nie sa one najtansze, chcialabym poznac wiec wasze opinie na temat tej firmy. Czy cena jest adekwatna do jakosci??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kc_mc Re: s.Oliver - pytanie 20.09.07, 16:29 Ja mam wiele ciuchow tej firmy, nie wiem jakie ceny sa w Polsce, tutaj te rzeczy czasami sa niezle przecenione jak sa wyprzedaze. Porownalabym te firme do firmy Mexx. Osobiscie mam prawie wszystkie swoje koszule kupione wlasnie w S.oliver i nie narzekam :) Wiadomo ze wszedzie znajda sie jakies kiepskie rzeczy, czy buble, ale jak ktos ma jako tako pojecie co do materialow to nie kupi byle czego. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: s.Oliver - pytanie 20.09.07, 16:40 W Krakowie jest tylko 1 sklep gdzie sprzedaja ich ciuchy (przynajmniej onim jednym wiem) ceny wysokie i dośc kiepski wybór. Mam kilka ich rzeczy kupione na Placu Żydowskim i jestem bardzo zadowolona, szczególnie z sukienek. Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: s.Oliver - pytanie 20.09.07, 16:43 Kupuję ubrania s.Oliver w Niemczech. Przeważnie kupuję bluzki bawełniane. Jakość dobra. Porównałabym ją do Esprit lub własnie do Mexxa. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: s.Oliver - pytanie 20.09.07, 17:25 Dzieki dziewczyny za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k Re: s.Oliver - pytanie 20.09.07, 18:57 Mam dwa sweterki z linii Anastacia, dobrej jakości, dobrze się noszą. Polecam. Bawełniany t-shircik natomiast trochę się zmechacił :) Przed laty nosiłam bluzeczkę St.Oliver po mojej babci, która wcześniej też nosiła ją latami. Niezniszczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kasica_k błąd 21.09.07, 19:12 Sorki - ta zabytkowa bluzeczka to nie był st. oliver, tylko jakiś inny st. :) Tym niemniej - marka jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś