nioma [...] 19.10.07, 10:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: po niebieskich szpilkach0bordowe oficerki 19.10.07, 10:38 Oj, po jednej wypowiedzi podkulilas ogon i skasowalas zdjecie ?! lol Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: kc mc 19.10.07, 10:52 Widzisz, a jednak ja nie widze, mam tylko napis, ze zdjecia juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: kc mc 19.10.07, 15:54 kc_mc napisała: > Widzisz, a jednak ja nie widze, mam tylko napis, ze zdjecia juz nie ma. Oj, bo fotoforum się sypie, poprawiają coś tam cały czas, od wczoraj. Ja zdjęcie widzę. Buty całkiem ładne! Właściwie nic im nie mam do zarzucenia, sama bym się chętnie w takie ubrała :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: po niebieskich szpilkach0bordowe oficerki 19.10.07, 10:39 wiem nawet którego sprzedawcy buty pokazujesz;) Niestety większośc z tych butów to tandeta okropna, a te które pokazałaś niestety są z kiepskiego, ceratowego materiału no i te sprzączki na cholewce:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: po niebieskich szpilkach0bordowe oficerki 19.10.07, 10:44 dzieki jede u niego kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: po niebieskich szpilkach0bordowe oficerki 19.10.07, 12:46 Ojej, będziesz w nich chodzić...? Odpowiedz Link Zgłoś
pauuula15 Re: po niebieskich szpilkach0bordowe oficerki 19.10.07, 17:11 Jedyne co mi się w nich podoba to kolor Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: po niebieskich szpilkach0bordowe oficerki 19.10.07, 17:28 nie podobają mi się Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: po niebieskich szpilkach0bordowe oficerki 19.10.07, 17:29 moim zdaniem mają brzydki fason i wyglądają na ceratowe :( Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: po niebieskich szpilkach0bordowe oficerki 19.10.07, 17:41 Nie podobają mi się, głównie przez te sprzączki. W ogóle jestem purystką jeśli chodzi o słowo "oficerki". Teraz oficerkami nazywa się prawie wszystkie płaskie kozaki na zimę, z każdym typem nosków, zdobień, we wszystkich kolorach itd. Dla mnie oficerki to oficerki w klasycznym rozumieniu, czyli czarne (ew. brązowe) kozaki z okrągłym noskiem, bez żadnych zdobień udziwnień. No ale może się czepiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś