ledzeppelin3 Re: Proporcje kontrolowane 13.11.07, 16:29 O tak, anorektyczki bardzo rygorystycznie się kontrolują. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Wyborcza promuje anoreksje! 13.11.07, 17:25 /cos mi wycielo pierwszy post z tym wpisem) Odpowiedz Link Zgłoś
ciriacz co to za sztuka? 13.11.07, 16:56 Ojejku!!! Jakbym tak wygladala, jak Barbie z tych zdjec, ubranie wogole przestaloby dla mnie miec znaczenie. Chodzilabym sobie po prostu gola. I patrzala modrymi oczyma na swiat z gory;-)) Co to za sztuka wystawiac super laske w ciuchach takich czy innych? Niech sie moda wezmie do roboty. Pokaze jak `normalnej` kobiecie dodac takich skrzydel...Bo ze ladne jest ladne, to zadna nowosc. I zadne wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Haha, jasne 13.11.07, 18:56 Bierzemy laskę, na której wszystko, łącznie z jedwabnym workiem po ziemniakach firmy Comme des Garcons, dobrze leży, i zabawiamy się w "nową sylwetkę". Ja tam latami pracuję w pocie czoła, żeby ze swojego nieproporcjonalnego cielska - za pomocą ciuchów - po prostu łADNą sylwetkę wykombinować. Jakbym włożyła takie rzeczy, tobym wyglądała jak upiór Luwru. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Proporcje kontrolowane 13.11.07, 20:43 przepraszam, ale o jakiej lasce mowicie ? dziewczyna ic szczegolnego, figura najzwyklejsza pod sloncem, chuda i to wszystko, co mozna na jej temat powiedziec. Ale musze sie pochwalic, ze dzisiaj przez kilka sekund wygladalam bardzo trendy : chodzilam po domu w starym przepastnym swetrze, troche krotszym niz do polowy uda i w nieprzeswitujacych rajtkach i na bosaka. gdy przyszlo mi wyniesc smieci, wskoczylam w nowe botki na obcasie i zarzucilam nieprzemakalny wyrob kurtkopodobny nalezacy do mojego syna. Pierwsza rzecz ktora mi wpadla pod reke... he he... Modna bylam jak cholera, szkoda, ze nie pomyslalam o czarnych okularach slonecznych i seledynowym szaliczku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 A gdzie tu ta laska 13.11.07, 21:34 Zwykła chyda babka. Nijaka, nawet nogi ma krzywe. Czym sie zachwycać? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza No właśnie - chuda i płaska 13.11.07, 23:51 góra w tym samym rozmiarze co dół (co o tym powiedzą Trinny i Susannah, hę?). Typ wieszaka, na którym wszystko dobrze leży. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: No właśnie - chuda i płaska 13.11.07, 23:53 świetna torba Chloe na trzecim zdjęciu. Obśliniłam klawiaturę :P Odpowiedz Link Zgłoś