nineveh 12.11.07, 20:52 No, moda pokazana na zdjeciach z emo ma BARDZO NIEWIELE wspolnego. No, ale trzeba wiedziec, o czym sie pisze, a z tym u dziennikarzy gaety czasami ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomeck3145 Co to jest 'emo' ? 13.11.07, 09:07 A co to jest to emo i dlaczego Ci chłopcy są tacy wychodzeni? Odpowiedz Link Zgłoś
tomeck3145 Re: Co to jest 'emo' ? 13.11.07, 09:11 o to chodzi? pl.youtube.com/watch?v=JGLv3IEL0VI Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru 14.11.07, 11:42 A najgorsze jest to, że gdy straciłem sens życia, nic się nie zmieniło... Emo bulszit W ogóle mnie nie rozumiesz! Odpowiedź emo na pytanie o godzinę Wy mnie nie rozumiecie, idę się zabić... Do jutra. Wyrwane z rozmowy emo Nikt mnie nie koffa. Ide na mo$ciq :( || Jootro impra u Anusi :* Opis emo na Gadu-Gadu Odpowiedz Link Zgłoś
arras_1333 Hedi Slimane jest emo? 13.11.07, 16:08 To powinni jeszcze zrobić kreacje a żyletek, żeby się emo mogły łatwiej ciąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Hedi Slimane jest emo? 13.11.07, 22:55 przedostatni koles ze zdjec wyglada jak zywy trup :/ Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Hedi Slimane jest emo? 14.11.07, 11:56 bo to chyba chodzi raczej o wariacje na temat stylu emo nie mozna wszytskiego brac tak doslownie :) tworca/projektant musi sie wzniesc i tego samego oczekuje sie od odbiorcow Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Hedi Slimane jest emo? 05.12.07, 14:39 Znaczy EMO to emocjonalnie niezrównoważony czy to rodzaj kontestacji? Bo jak to drugie to strasznie nijakie. Odpowiedz Link Zgłoś