grzes0013 08.01.08, 21:44 Czy pod takie body: sklep.gatta.pl/gatta/product_info.php?cPath=8&products_id=2746 zakladac sie majtki? Jak nosicie rajstopy z body? Pod czy nad? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
midnajt Re: Body... 09.01.08, 08:58 Tak samo - z prostej przyczyny - jeśli body ma być i tak wpuszczane w spodnie i zwykle chodzi o to, by się nic nie wysuwało, dziwne by nagle było, gdyby pokazały się rajstopy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Body... 10.01.08, 03:14 A co w tym dziwnego? ja tak czesto nosze bo jestem zmarzluch :D Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Body... 09.01.08, 22:17 tequilkuk napisała: > Ja zakladam a rajstopy pod. rajstopy pod body? majtki pod body? sorry a co zakladasz jeszcze pod biustonosz np? Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Body... 09.01.08, 23:12 proste ze zakladam majtki pod body i to samo robie z rajstopami i jakos nie slyszalam o innych kombinacjach :) lopatologicznie: body nosze glownie do spodni czy spodnic z niskim stanem, wiec jakakolwiek koszulka wyciaga sie a rajtopy tez nie wygladaja seksi :D wiec majtki, na to rajstopy a na to hop body i nic mi brzydko sie nie wysuwa :] tralalumpek napisała: > tequilkuk napisała: > > > Ja zakladam a rajstopy pod. > > > rajstopy pod body? > majtki pod body? > > sorry a co zakladasz jeszcze pod biustonosz np? Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Body... 10.01.08, 03:17 Dla mne body bez majtek jest niehigieniczne (osobista schiza, nie wyobrazam sobie nie zalozyc majtek ;) i niewygodne :D Odpowiedz Link Zgłoś