yellow_bee 22.02.08, 15:20 Poszukiwalam ostatnio sukienki maxi i dzis wreszcie sie udalo :) Jak Wam sie podoba? img216.imageshack.us/img216/2972/maxi3ca2.jpg img229.imageshack.us/img229/5338/maxi2os3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco_choco nie n/t 22.02.08, 16:11 nie podobaja mi sie kolory, wole zdecydowanie bardziej żywe. A poza tym sylwetka nie wygląda najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrazona Re: moja sukienka maxi 22.02.08, 17:15 Kolory fajne, ale wzór u mnie niestety wywołuje skojarzenia z zasłonkami z PRL-owskiego baru. Poza tym fason i wzór dodają kilogramów, ale jeśli jesteś szczupła to O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: moja sukienka maxi 22.02.08, 17:58 zle uszyta, ten fason jest straszny tesiemki-koszmarki wzor na sukni nawet ciekawy ale nie dla tego fasonu Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: moja sukienka maxi 22.02.08, 18:15 Wcale. Workowaty fason, który na żadnej chyba figurze nie prezentuje się dobrze. Nieszczęsne tasiemki, które nie wiadomo co tam robią. No i wzór kojarzący się z głębokim PRLem. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: moja sukienka maxi 22.02.08, 19:41 mi sie w ogóle nie podoba:( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: moja sukienka maxi 22.02.08, 20:17 jestem fanka sukienke maxi ale ta jest workowata. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Uwielbiam maxi sukienki,ale.. 22.02.08, 21:33 ta jest brzydka.Najgorsze sa te tasiemki,nie dosc ze brzydkie to jeszcze deformuja sylwetke:( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Uwielbiam maxi sukienki,ale.. 22.02.08, 23:00 te tasiemki jakos tak poszerzaja Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: moja sukienka maxi 22.02.08, 21:39 Oj nie... sukienka sama w sobie srednia, ale zle na Tobie lezy. Odpowiedz Link Zgłoś
skosnooka Re: moja sukienka maxi 22.02.08, 22:08 szczerze sukienka jest okropna bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_bee Re: moja sukienka maxi 23.02.08, 00:23 Alescie mi zjechaly kiecke ;) Ja tam sie nie przejmuje bron Boze, zakupiona w lumpku za cale 15 zl (atmosphere) wiec nie wywalilam kasy na badziew w przeciwienstwie do innej forumowiczki. Ze wygladam w niej jak w ktorymstam miesiacu ciazy to wiem, ale to mi nie przeszkadza bo ogolnie jestem szczuplutka. Z tymi tasiemkami macie racje, sprobuje odpruc pewnie bedzie lepiej wygladalo. Co do peerelowskiego wzoru to niestety za mloda jestem by pamietac zaslonki z tamtych czasow :P Dzieki dziewczyny za opinie, ja i tak juz widze siebie latem gdzies na urlopie w goracy dzien jak powiewam ta kiecka na wietrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
njebo Re: moja sukienka maxi 23.02.08, 17:03 mi się bardzo podoba, gdybym taką miała to bym w niej chodziła. ale ogólnie wolalabym w jednym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: moja sukienka maxi 23.02.08, 19:06 Ładną masz figurę, ale po co ci kiecka w stylu "Tradycyjna Kobieta z Domku na Prerii Pląsa po Łące"? Odpowiedz Link Zgłoś