nestea1 05.04.08, 19:32 czy miałyście sandały ecco? warte są swojej wysokiej ceny? Czy te wam się podobają? kolor w rzeczywistości to soczysta zieleń. pozdrawiam www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/damskie/2/biznes/20/65533/01171/detail.do Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicepoint Re: sandały 05.04.08, 21:05 Buty Ecco są warte swojej ceny ze względu na wygodę. Jeśli chodzi o "dizajn" to dają radę. Aczkowliek nie rzucają się specjalnie w oczy i mają raczej skromny wygląd;) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: sandały 05.04.08, 21:02 nigdy nie miałam ecco, ale podobno są dobrej jakości, był kiedyś wątek na temat tej firmy, poszukaj może co do sandałów- podobają mi się, jak na buty takiego typu ładne ale nie lubię butów takiego typu wiec bym ich nie kupiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: sandały 05.04.08, 22:04 Też nie miałam nigdy ecco:) Ale te są bardzo fajne i chętnie bym je kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna.wanna Re: sandały 05.04.08, 22:47 mam dwie pary butow Ecco, co prawda nie sandalow, i jest to doprawdy solidna robota i marka. sandaly, ktore pokazujesz, jak na tzw. sportowy typ sa bardzo ok. trudno im cos zarzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
patysia00 Re: sandały 05.04.08, 23:28 mi się średnio podobają... kojarzą mi się z kobietami po 30:P Odpowiedz Link Zgłoś
aplle_2006 Re: sandały 06.04.08, 01:01 patysia00 mam 30 i jakoś takich nie nosze lol Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: sandały 06.04.08, 09:18 Buty dobiera sie do wieku a nie okazji. Potem sie dziwie jak widze Panne wspinajacą sie na Gubałówke w szpilkach (autentycznie) albo w japonkach po szlakach górskich bo pani przyjechała z wielkiego miasta :). Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: sandały 06.04.08, 07:14 mam duzo butów ecco - wygodne i trwałe, przynajmniej te które ja mam. ALe fakt,że pare lat temu mieli i większa rozmiarówkę (w Polsce) i lepszą jakość. Teraz 35 to tylko na zamówienie najcześciej;-) Co do tych konkretnie to (pomijając rozmiar;-) nie kupiłabm przez ten japonkowy przód. Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: sandały 06.04.08, 10:30 Buty Ecco są bardzo wygodne i trwałe, kilka lat temu kupiłam sobie właśnie tam tenisówki, kiedy miałam manię na kilometrowe spacery w górskich krajobrazach. I są warte swojej ceny, jeśli to konkretne obuwie na lata. Sandały fajne, pewnie będą się trzymać, ale są w sumie w banalnym stylu, tzn. normalnym Ecco, bo ich wzornictwo jest raczej klasyczne i bardzo zwyczajne. Hush Puppies to trochę tańszy odpowiednik Ecco, może u nich warto poszukać czegoś oryginalniejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: sandały 06.04.08, 11:59 Nie miałam, ale wyglądają OK. Osobiście wybrałabym te: www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/damskie/2/biznes/20/65503/01129/detail.do:P Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 Re: sandały 06.04.08, 18:43 no Twoje też fajne, tylko kolor zielony bardziej mi jednak pasi:) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: sandały 06.04.08, 12:29 Nie miałam butów ecco, ale podobno są dobrej jakości. A takie sandały wygodne i płaskie noszę latem, bo akurat na moich wakacyjnych wyjazdach inne nie dają rady ;) Tylkow tych nie podoba mi się ten element "japonkowy", mam wrażenie , że coś pomiędzy palcami nie może być wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: sandały 06.04.08, 13:08 ja mam sandały ecco, ale bardziej sportowe, coś w ten deseń www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/damskie/2/outdoor/23/68923/00275/detail.do i stwierdzam po 2 latach, że warto było je kupić, wygoda dla stop podczas wycieczek jest bezcenna;) te Twoje ciekawe&ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: sandały 06.04.08, 21:50 O właśnie ja tez preferuję coś w ten deseń, na wycieczki i moje długie wyjazdy wakacyjne. Inne niż sportowe rodzaje sandałów nie dają rady wtedy, a wygoda jest bezcenna, to prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: sandały 06.04.08, 13:20 nie wiem czy warte bo nie mialam, ale mnostwo osob zachwala w kazdym razie, moze poszukaj ladniejszych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: sandały 06.04.08, 13:43 potwierdzam dobra jakosc ecco :D buty ok. Mialam od nich podobne biale, bardzo wygodne byly. Tylko mialy dizwaczny obcas (1 cm ale dziwnie sciety) i pare razy malo nie wywinelam w nich orla. Twoje wygaldaja norlamnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: sandały 06.04.08, 14:07 Swietne jakosciowo i b. wygodne. Minus: proste, sportowe fasony daja rade, ale zlote trampki mnie ostatnio powalily :D a zima kozaczki z kilometrowym czubem; kiedys mieli rownie stonowany ale bardziej sensowny dizajn chyba. -- Rzeczy, które próbują wyglądać jak rzeczy, częściej wyglądają bardziej jak rzeczy, niż same rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: sandały 06.04.08, 20:57 Noszę ecco, także sandały. Każde są rewelacyjne. Bierz! Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: sandały 07.04.08, 07:39 Mi się bardzo podobają te: www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/damskie/2/biznes/20/65583/00143/detail.do albo ewentualnie te: www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/damskie/2/biznes/20/66603/01283/detail.do ale ja szukam sandałów na koturnie w kolorze naturalnej skóry/zółtawym, więc dlatego wybrałabym takie :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: sandały 07.04.08, 09:03 No to co kto lubi, albo czego potrzebuje i gdzie takie buty mają byc używane :) Odpowiedz Link Zgłoś
szadoka Re: sandały 07.04.08, 13:46 Ja sie zasadzam na te na koturnie ale srebrne. Mam kilka par ecco. Wszystkie bardzo OK. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiecram.pl [...] 07.04.08, 15:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś