adalco 11.04.08, 16:04 chciałem kupić żonie na trzydzieste urordziny takie buty na prezent, co o nich sądzicie? fotoforum.gazeta.pl/photo/0/dh/gd/9tyk/Gsls9jbxsAoYq3S20X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babe007 Re: prezent dla żony 11.04.08, 16:13 Że kupujesz sobie prezent. Nikt przy zdrowych zmysłach nie wyszedłby w czymś takim na ulicę.... (abstrahujące do tego, że buty powinno się przed kupnem przymierzyć). PS. Lepiej kup jej coś co JEJ sprawi przyjemność... Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: prezent dla żony 11.04.08, 16:18 kup, na pewno sie ucieszy ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: prezent dla żony 11.04.08, 16:34 mam nadzieje, ze to jakis zart. buty sa po prostu okropne!! Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: prezent dla żony 11.04.08, 16:46 sliczne ! tylko, ze.... drobna uwaga : butow sie w prezencie nie daje. ot, savoir vivre po prostu. a jesli jest to prezent baaardzo osobisty i intymny, to nie rozumiem dlaczego pytasz tutaj o zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: prezent dla żony 11.04.08, 18:13 no co moze facet podpatrzyl co sie jego zonie podoba co podpatruje w sklepach obuwniczych i chce jej takie kupic! ale owszem kupowanie butow bez mierzenia nie jest dobrym pomyslem. a co w zamian hmmmm jesli chcesz jej kupic cos eksclusive to kup moze jaka sekstra bielizne dodaj do tego jej ulubione perfumy np i mysle ze bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: prezent dla żony 11.04.08, 18:19 prezent to dobry sposób na urzeczywistnienie swoich "ukrytych pragnień", jeśli jednym z nich, jest małżonka w takich butach-kup. Choć jako obdarowywana, wolałabym otrzymać taki dar bez okazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: prezent dla żony 11.04.08, 19:07 Pomysł fajny, pod warunkiem że będzie służył do urzeczywistniania fantazji w domowych pieleszach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: prezent dla żony 11.04.08, 19:20 maga_luisa napisała: > Pomysł fajny, pod warunkiem że będzie służył do urzeczywistniania fantazji w > domowych pieleszach ;-) dokładnie :), choć tego nie dopisałam, to dołączam do warunku maga_luisa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ni_mha Re: prezent dla żony 11.04.08, 19:11 Ee... nie bardzo. Może wymyśl coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskow1 Re: ahahahahahahahahaahahahaha 14.04.08, 09:49 bardzo seksowne, kup koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: ahahahahahahahahaahahahaha 14.04.08, 14:41 hm chyba lepiej żebyś jej sprawił taki prezent bez okazji i puszczając oczko;) jeśli nie jest kobietą baarddzo poważną:) poza tym - jest taki przesąd, że facet butów kobiecie kupować nie powinien, bo wtedy ona sobie od niego w tych butach pójdzie...więc może lepiej jakaś ładna bielizna? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: prezent dla żony 14.04.08, 17:50 okropne ale tak w ogole to nie kupuje sie butów w prezencie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Może kup je raczej SOBIE na urodziny? 14.04.08, 20:23 Bo to chyba tobie chodzi o żonę w takich butach? Więc to prezent raczej dla ciebie? Jakie żona nosi na co dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Może kup je raczej SOBIE na urodziny? 14.04.08, 21:25 O to to chciałam napisać. Kup żonie, ale na Twoje urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
adalco Re: Może kup je raczej SOBIE na urodziny? 15.04.08, 08:43 żona lubi i chodzi w wysokich szpilkach, lubi ekstrawaganckie buty, ale nie ma jeszcze kozaków za kolano Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jeszcze nie ma? A może w ogóle ich nie lubi? 15.04.08, 14:13 Koleś, po pierwsze - szpilki-pantofelki a kozaki za kolano to są dla kobiet DWIE RóżNE sprawy i zapamiętaj to raz na zawsze! Po drugie, te buty nie są ekstrawaganckie. Ewentualnie za ekstrawaganckie mogłyby być uznane w burdelu "V.I.P. Tovasishion Agency"* w Pcimiu Dolnym. *Wiem, że nie tak się to tłumaczy. Nawiązywałam raczej do pseudoangielskiego, jakim posługują się "światowcy" spod budek z piwem w tymże Pcimiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Skoro nie ma kozaków za kolano, to może ich 15.04.08, 14:14 mieć nie chce? Koleś, prosta sprawa. Pokaż żonie te buty z pytaniem, czy podoba jej się coś takiego. Uwaga! Wybuch śmiechu małżonki NIE ZNACZY, że jej się spodobały. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Może kup je raczej SOBIE na urodziny? 15.04.08, 15:14 No cóż. Pantofelki na szpilkach a kozaki za kolano, to 2 różne rzeczy. A nawet jeśli żona chciałaby mieć kozaki za kolano i chodzić w nich po ulicy - to co innego kozaki za kolano, a co innego kozaki z kokardką, w dodatku w czerwonym kolorze i lakierowane. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsdreamkeeper Re: prezent dla żony 15.04.08, 14:17 Wbiłabym mojemu mężowi ten obcas w bardzo czułe miejsce, jakby to był prezent dla mnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: prezent dla żony 15.04.08, 14:25 butow sie nie kupuje, bo istnieje przesąd, ze w tych butach ten ktos sobie od darczyncy odejdzie (z moim eks swietnie sie to sprawdzilo) a takie buty fajna rzecz w sypialni, chociaz sama wolałabym takie ku...wskie klapeczki na przezroczystej platformie i mega obcasie heheh:))) ale do tych butow koniecznie musisz kupic cos jeszcze - cos co przekona twoja zone do włożenia tych butów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: prezent dla żony 15.04.08, 14:38 o tak, koniecznie kup jej peruke à la julia roberts dans Pretty woman Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: moj Boze... 15.04.08, 14:56 a tam zaraz biedna :) ja lubię gadżety. Ale sam gadżet jest faktycznie prezentem bardziej dla faceta niż dla kobiety. Dlatego powinien występować jako dodatek do prezentu właściwego, a to już wedle gustu kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: moj Boze... 15.04.08, 15:02 a biedny to jest facet ktorego kobieta wali obcasem w czułe miejsce, kiedy ten chce wprowadzić do sypialni troche humoru i pikanterii... Rozumiem ze niektore forumowiczki zyja tylko modą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: moj Boze... 15.04.08, 15:09 na zdjęciu fajne, ale obawiam się, że w realu będą plastikowo wyglądać gdyby były skórzane, byłyby super fason idealny no i pozbyłabym się tych wstążek z tyłu i założyła jakieś mniej rzucające się w oczy wiązanie Odpowiedz Link Zgłoś