pompeli Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 03.05.08, 22:54 Mi jakies 5 lat temu ukradli... kolnierzyk od bluzki! Bylam na aerobiku na uczelni, swoja ulubiona koszule powiesilam w szawce - miala kolnierzyk slicznie haftowany. Wracam, biore koszule, a tam kolnierzyk odciety. Strasznie sie wtedy zdenerwowalam i juz wiecej nie poszlam tam na aerobik. Po co komu kawalek kolnierzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 09.07.08, 00:35 zastanawiam sie jaka to byla uczelnia,ze jestes na bakier z ortografia... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 03.05.08, 23:01 Stary bilet miesięczny na metro ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kvitebjorn Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 03.05.08, 23:46 a mi ukradziono drzwi do pokoju. Podczas remontu wystawilam je na klatke schodowa. Byly zniszczone, stare i odrapane. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 04.05.08, 09:18 Zrobiłam kartkę z runami na dobrą podróż i mi ją gwizdnęli w tramwaju :) Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 04.05.08, 21:44 mamy mala knajpke w warszawie,w centrum.wiekszosc klientow to studenci,niby na poziomie,jezyki znaja,po swiecie podrozuja,ale... -nagminnie gina szklanki do piwa(ok 20 tygodniowo,jakby sie tlukly,to szklo gdzies by bylo),takze szklanki do drinkow,swieczniki,popielniczki -mydlo w plynie(w specjalnym pojemniczku na umywalce stalo moze pol dnia) -papier toaletowy Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 02.07.08, 15:01 kochana 20 szklanek tygodniowo to nic...u nas setkami ginęły. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 04.05.08, 21:48 Nie ukradli Mi głupich rzeczy, zawsze traciłam coś cennego: 1. Będąc 5ty i ostatni raz w zyciu na solarium- złoty łańcuszek z krzyżykiem- prezent od babci na 18 2. na saunie- złoty łańcuszek. oczywiście NIKT NIE ZNALAZł Odpowiedz Link Zgłoś
kot_w_zimie Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 04.05.08, 22:00 Jak mieszkałam w akademiku, to mi kiedyś całe żarcie z lodówki ukradli. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 04.05.08, 23:26 Z domu letniego: kartonowe opakowanie od halogenu- sam halogen został i siekierę. Sąsiadom ukradziono niekompletne jelenie rogi i klapki basenowe pochlapane farbą. Z samochodu: torba z brudnymi roboczymi ubraniami z bagażnika - wiertarka i szlifierka leżące na podłodze zostały... Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 05.05.08, 00:41 na plaży ukradli mi ręcznik i klapki - torebka została :) mężowi na wakacjach (ten sam rok) ukradli breloczek od plecaka, pewnie w pociągu. i zginęły nam dwie łopatki dla dzieci, ale nie wiem czy zostały ukradzione, czy zakopane w piachu tudzież odpłynięte z falą morską :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wdeszczurosne Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 13.05.08, 00:23 Ukradziono mi jakis czas temu wycieraczke sprzed moich drzwi. Ja wiem, to byla piekna wycieraczka, kolorowa, idealny ksztalt, mila dla butow... Ktos wiec zapalal miloscia i porwal. :D Odpowiedz Link Zgłoś
camparis Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 18:23 Też miałam ten problem. Skończył się jak przestałam kupować fantazyjne wycieraczki. Poza tym od roku mam ... przyklejaną do podłoża - ciężko się ją zrywa i właściwie po zerwaniu nadaje się do wyrzucenia. ______________________________ miastowroclaw.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
molla7 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 09.07.08, 11:43 z podwórka moich rodziców ktoś buchnął.. siekierę. A tak się namordowali żeby elegancko rozciąć siatkę ogrodzeniową:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 13.05.08, 05:50 mialam przeyczepiona do sportowej torby maskotke biedronke z herbaty saga. Ktos mi to ukradl jak pojechalam nad morze, w sezonie, ale nie wiem gdzie, bo sie zorientowalam dopiero wieczorem. A na tyle to glupia kradziez, bo ja tych maskotek z herbaty mam jeszcze z 8. Odpowiedz Link Zgłoś
snowbabe Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 13.05.08, 10:14 2 razy ukradli mi recznik na basenie. Wbrew pozorom nie tylko w Polsce mi sie to zdazylo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_0101 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 13.05.08, 12:21 Mojemu chlopakowi ukradli w Anglii przewodnik po pubach(pomazany markerem, lekko juz zniszczony). Siedzielismy na dworze przy stole, odeszlismy na chwilke-minutka, dwie i zaraz wrocilismy, a ksiazki juz nie bylo. Moj chlopak bardzo to przezyl hehe, bo zakreslal tam wszystkie puby ktore odwiedzil w ciagu kilku lat. Barman chcial nam dac swoj, no ale po co taki bez zakreslen. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 13.05.08, 12:50 mój ojciec miał fajną przygodę wiele lat temu, mieszkał w akademiku, kupił sobie nowe buty a stare wsadził do pudła po nowych i wystawił przed drzwi, żeby rano wziąć na dół i wyrzucić do śmietnika. w ciągu nocy kilkakrotnie zginęły - kilkakrotnie bo za każdym razem wracały.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivonea Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 13.05.08, 17:52 Mi zakosili znaczek Peugeota z maski samochodu i obudowę do lewego lusterka.. A właściwie to ją wyłamali więc nie wiem czy się jeszcze komuś przyda. :/ A jak byłam w podstawówce to ktoś mi podebrał kilka bloczków karteczek (taka moda na wymienianie się różnokolorowymi karteczkami była). Odpowiedz Link Zgłoś
miuska Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 13.05.08, 18:10 Mi też ukradli te karteczki :P No i pokrowiec od aparatu..został mi wyciągnięty z torebki, nawet nie wiedziałam kiedy..dobrze że aparat miałam w ręce :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorottiss Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 02.07.08, 14:28 a mojej kolezance ukradli w autobusie z plecaka sloik z salatka, ktora wiozla na obiad do pracy. nic wiecej z plecaka nie wzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
sterlitz Trzy tony gruzu 02.07.08, 16:43 Nam "ukradli" TRZY TONY gruzu po remoncie spod bloku. Głowiliśmy się jak nisko-kosztowo wywieźć to cholerstwo, a to samo zniknęło.... nikt nic nie widział, nie słyszał ;) Ta sprawa akurat prosta do wyjaśnienia - w pobliżu budują się domki i ktoś potrzebował do budowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
lumja stary telewizor 03.07.08, 10:16 gdy jeszcze mieszkaliśmy w bloku to z piwnicy ukradli nam stary telewizor, ktory byl schowany w pudle po nowym. Wyjeli go z tego pudla chyba po to, żebysmy sie nie zorientowali. Najsmieszniejsze w tym bylo to, że były tam inne, ciekawsze i cenniejsze rzeczy, a telewizor byl stary i zepusty. Piwnica byla ubezpieczona więc jeszcze dostalismy odszkodowanie;) 10 lat temu ukradli mi antene w corsie, bardzo mnie to zdenerwowalo bo to byl moj pierwszy samochod, wycacany. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: 03.07.08, 14:19 Na dyskotece ukradli mi przezroczysty blyszczyk z brokatem za jakieś 8 zł :))) Nie wiem jak można ukraść szminkę czy błyszczyk, przecież mogłam mieć np. opryszczkę, zapalenie dziąseł, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
markytka Re: 08.07.08, 17:13 Mnie kiedyś zwędzili z balkonu mopa, który się suszył. Nie wiem, po co komu stary mop, brudny i używany do czyszczenia podłogi w WC...? Odpowiedz Link Zgłoś
mojek Re: stary telewizor 09.07.08, 09:03 Z "głupich" kradzieży, to nam ukradli: 1. Odkurzacz piorący z piwnicy - rury i wąż do prania zostały, chociaż wisiały obok, a bez nich odkurzacz był bezużyteczny. No ale szukali serwera z lokalnej sieci osiedlowej, bo u nas kabel wychodził do sąsiedniego bloku. Na szczęście mieszkanie było ubezpieczone i część kasy odzyskaliśmy. Najlepszy był komentarz policjanta, który spisywał protokół: "że też im się chciało" ;-) 2. Komplet plastikowych krzeseł ogrodowych, cztery białe, miały chyba z 5 lat i od zawsze stały w ogrodzie, więc "ząb czasy już je nadgryzł" - zresztą jedno w innym kolorze i wyglądzie zostało ;-). A wszystko przez wichurę, która uszkodziła nam bramę, więc zdjąłem skrzydła i musiałem naprawić słupki, a w tym czasie krzesła "wyparowały". Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion Re: Trzy tony gruzu 04.07.08, 16:36 sterlitz napisał: > Nam "ukradli" TRZY TONY gruzu po remoncie spod bloku. Głowiliśmy się jak > nisko-kosztowo wywieźć to cholerstwo, a to samo zniknęło.... nikt nic nie > widział, nie słyszał ;) > Ta sprawa akurat prosta do wyjaśnienia - w pobliżu budują się domki i ktoś > potrzebował do budowy.... ----------------------- to wlasciwie przysluge ci oddali Odpowiedz Link Zgłoś
josia_samosia Jajka 09.07.08, 10:53 Trzy jajka z pięciu gotujących się we wrzątku w kuchni w akademiku jak poszedłem do pokoju ( max 5 metrów) po sól. Pozbawili mnie posiłku! Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 04.07.08, 16:34 a moze on tez kupil ten miesiecznik i zerwalas mu jego naklejke? nie lepiej bylo porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 05.07.08, 15:12 ta, jasne, a moja naklejka sama sobie poszła Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 10.07.08, 08:58 przeciez nie drukuja jednej naklejki, tylko byla we wszystkich gazetach i pewnie ja sobie kupil. skad to przekonanie, ze komus by sie chcialo krasc naklejke. to absurd. a jesli to prawda, to nie o kradziez zlodziejowi chodzilo tylko macie jakies niewyrownane porachunki. za skore mu zaszlas i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 12.08.08, 00:03 Nic nie wiem o zajściu za skórę mieszkańcom lokalu, o który chodziło. I wzajemnie, oni mi też nic nie wadzą. A Polak wszystko ukradnie, i o tym jest wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
julita8888 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 12.08.08, 19:10 mi ukradli kaptur od kurtki, która wisiała w szatni w szkole, jakaś dziwnie lekka mi się kurtka wydała, ale zorientowałam się, gdy po drodze do domu zaczęło kropić i chciałam ów kaptur przywdziać, któego de facto nie było na swoim miejscu... ale złą byłam, bo ja nie cierpie kurtek bez kaptura... to jak komputer bez antywira, albo drzem bez owoców... ;/ musiałam sobie nową kurtke kupić Odpowiedz Link Zgłoś
markytka Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 17:11 Np. zapytać kulturalnie: przepraszam, czy przypadkiem nie ukradł mi pan naklejki ze skrzynki pocztowej? No proszę cię! Odpowiedz Link Zgłoś
natusia19 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 05.07.08, 10:21 Mama podawała mi w autobusie jedzenie na studia, z torby zginęło 10 gołąbków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuk2 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 14:57 Mojej mamie garnek z kotletami zakosili z balkonu (1 piętro). Ktoś byl głodny... Odpowiedz Link Zgłoś
vana-imago Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 22:19 mi ukradł jakiś koleszka torebkę pełną brudnych, porwanych rajstop. Była w niej też paczka podpasek no i okulary w niej były, a także regulamin szkoły do której akurat się dostałam. :D Odpowiedz Link Zgłoś
blond_heroina Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 05.07.08, 14:59 Pani która u mnie sprzątała ukradła mi rolkę worków na śmieci. Niebieskie, Jan Niezbędny, 35 l. Cena- z 4 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
zazaz3 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 06.07.08, 19:33 Mnie ukradli przy kasie takie cóś metalowego a la mydło do wywabiania zapachów z rąk.Babka przede mną sie grzebała,pakowała ....zostało to stwierdzone dopiero w domu,gdy chciałam wypróbować skuteczność.Raptem 4,99(promocja!)ale nie wiem do dziś,czy działa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 07.07.08, 15:44 gąbkowe zatyczki do uszu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 07.07.08, 17:11 poplakalam sie od tych wiadomosci ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nie_depcz_mojego_cienia Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 20:18 Jak ja lubie takie nicki jak Twój. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 09.07.08, 15:09 Dziekuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beaas Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 19:56 Karmnik dla ptaków z balkonu w bloku... Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 07.07.08, 18:46 Urządzałam kiedyś w domu imprezę i zginął mi po nim punktowy żel na pryszcze. Na imprezie była jedna, jedyna osoba z trądzikiem, toteż nie trudno było się domyślić, kto to... Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 07.07.08, 21:44 starą zardzewiałą wannę z działki, kiedyś w sklepie w którym pracuje ukradziono karteczki na których pisze się ceny... nie wiem po co komuś to... Odpowiedz Link Zgłoś
vult Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 12:17 A mnie z piwnicy rabneli zepsute hamulce od polkolarki - rama byla wtedy lakierowana na balkonie w mieszkaniu i 4 sloiki ogorkow kiszonych babci roboty :) Wtedy podobno tez kilku sasiadom gwizdneli pare sloikow z przetworami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
irena.earl Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 12:40 Na festiwalu szantowym w giżycku ktoś ukradł mi z namiotu rozbitrym w LOK-u starą, zniszczoną torbę podróżną oraz ubrania (trzy bluzki i spódnicę, wszystko kupione w chiucholandzie), które się w niej znajdowały. Widać było, ze ktoś wywlókł z namiotu otwartą torbę, bo część rzeczy wypadła niedaleko namiotu: szklak ucieczki złodziei znaczyły wywleczone z torby majtki i skarpetki. Złodziej nie ukradł ani nowiuśkiego, dzień wcześniej kupionego śpiwora, ani nawet porządnego, w miarę nowego plecaka turystycznego, tylko starą torbę z używanymi rzeczami. Po co komuś moje noszone gacie i koszulki? Fetyszysta jakiś, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkowski.karol Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 15:27 W Czechach w Pradze skradziono mi z samochodu podstawkę pod telefon komórkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 12:26 Wyprowadzający lokator zabrał ze sobą naszą tarkę do warzyw (ok. 10 PLN niech mu na zdrowie będzie), ale niestety zorientowaliśmy się robiąc chłodnik na obiadek zapoznawczy rodziców. Babci wyłamali tylną wycieraczkę z dwudziestoletniego suzuki maruti (w celu zbycia). Odpowiedz Link Zgłoś
jerzynka Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 17:36 Przez pięć lat zostawiania rowerów ( mialam rózne rowery holenderskie, podobno niekradzione!) w rożnych miejscach miasta,zależnie od tego, gdzie miałam zajęcia czy coś do załatwienia, ukradziono mi 5 takich rowerów, choć zawsze były zapięte. Kupiłam lepsze zapięcie- ukradli koło od roweru... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 17:47 choć zawsze były > zapięte. Kupiłam lepsze zapięcie- ukradli koło od roweru... Mojemu koledze tylko koło zostało w podobnej sytuacji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 09.07.08, 10:42 Trzeba było przypinać dwoma ;) przednie koło, rama, słupek, tylne koło, rama, słupek, a siodełko pod pachę. Mi w holenderskim akademiku ukradli pół butelki czerwonego wina, ale to akurat nie było głupie. Za to znajomym wyjęli wszystkie jajka i rzucali nimi w okna kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
nunia01 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 12:31 Stare, obcięte nad kolanem spodnie od dresu z dziurą na tyłku (używane intensywnie na treningach). Niestety razem z nimi ukradziono moje jedyne w tamtych czasach spodnie dżinsowe. Gumę do żucia i cztery nektarynki - to nielubiane koleżanki rąbnęły, bo ich nie chciałam poczęstować. Portfel bez pieniędzy, stary. Strasznie mi go szkoda, bo to był stary portfel mojego taty, który własnoręcznie pozszywałam i odnowiłam. Nosiłam w nim ulubione wiersze (z braku gotówki) i wierszy i portfela szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pyrismaragos Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 12:39 Nam ukradli z zaparkowanego samotnie daleko w polu, w górach samochodu który otworzyli i zamknęli potem - torbę orzechów i koc. W samochodzie było pełno różnych rzeczy: śpiwory, plecaki, kurtki, radio itd. Długi czas nie mogliśmy uwierzyć że zginęło właśnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 12:52 Mi w tramwaju złodziej chciał ukraść coś z torebki ale się nadział na cyrkiel (studiowałam matematykę :) i wydarł się na cały tramwaj " A ty co tam nosisz". A z przebieralni na basenie zginęły mi ciuchy a torebkę zostawili. Ochrona oczom nie wierzyła i ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
elan_der Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 13:45 Z tym cyrklem - super - usmiałam się...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tofffi Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 16:50 W czasach studenckich pracowałam w markecie budowlanym, klienci namiętnie kradli plastikowe pistolety na wodę dołączane do wiertarek renomowanej firmy. Wiertarki zostawały nietknęte. Mojej babci podwędzili zardzewiałą taczkę z ogródka. Kiedyś w Paryżu ktoś w tłumie otworzył mi plecak i zwinął mi szczoteczkę do zębów, zapałki, chusteczki chigieniczne i okulary. Korekcyjne. Jakis czas temu robiłam remont łazienki i wyniosłam starą umywalke na taras zamierzając ją wyrzucić. Po kilku dniach umywalka stała pod budynkiem ale bez kompetnie zużytej baterii... I największa bzdura - w lesie znalazłam kijek i wróciwszy ze spaceru oparłam go o ścianę domu (willa 3 rodzinna) gdyż zamierzałam go wykorzystać na dalsze wędrówki - był poręczny do podpierania się. Dwie godziny później zobaczyłam moją sąsiadkę pracowicie tnącą mój kijaszek na małe kawałki. Zrobiła sobie z niego płotek dookoła rabatki... Znalezione nie kradzione? Odpowiedz Link Zgłoś
lychee25 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 13:04 Klapki na basenie Parasolke z logo obchodow 2000 lat chrzescijanstwa z Rzymu (byla bardzo wytrzymala, sama nosilam ja ze 3 lata). Dodam, ze ukradziono mi ja na UW podczas zajec! Odpowiedz Link Zgłoś
anukla Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 13:51 A mi dawno, dawno temu ukradziono same torby podróżne z pociągu. Jechałam z rodzinką na ferie do Karpacza. W związku z tym, że wyjazd był babski tzn. same mamy z dziećmi moja mama wpadła na genialny pomysł nadania naszych toreb jako bagaż pociągiem dzień wcześniej żebyśmy nie musiały ich taszczyć w zatłoczonym do granic możliwości pociągu. W przedziale bagażowym kazali nam te torby zapakować jeszcze w worki foliowe (żeby nie można było otworzyć torby i wyciągnąć jej zawartości)i okleić je taśmą, którą skrupulatnie pani podstemplowała pieczątką PKP. Jakież było moje zdziwienie gdy na dworcu w Jeleniej Górze odebraliśmy bezkształtnie wyglądające miękkie, pakunki. W workach zostały luzem wrzucone ubrania bez toreb. Ciekawe czyja to była sprawka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasiek3 Re: OT - Najgłupsza rzecz, jaką wam ukradli 08.07.08, 13:41 W latach '80 ktos mi w podstawowce z szatni zaiwanil reklamowke w ktorej byly buty... buty zostawil - wzial tylko reklamoweke. Pewnie dlatego ze byla to reklamowka linii lotniczych SAS pomaranczowa z samolotem co w tamtych czasach bylo zadko spotykane. Troche mi bylo szkoda, ale co tam... I jeszcze wlamali mi sie do domu i buchneli magnetowid - tyle ze bez pilota, a bez niego mozna bylo tylko nacisnac play, przewinac i nagrac cos "na bierzaco". Pach zlodzieja polegal na tym ze jak wideo bylo przez chwile bez pradu to przy uruchmieniu trzeba bylo poustawiac godziny, daty i takie tam, bez tego nie chcialo wspolpracowac, a bez pilota nie szlo tego ustawic :) wiec sie tylko stresu najadl a mnie narazil na koszty wymiany drzwi balkonowych. Poza tym nic nie zginelo. Szkoda tylko ze balagan w domu straszny zostwil... Odpowiedz Link Zgłoś