k1k2 19.06.08, 20:36 chodzi mi o te w kolorze "Navy" www.shoebuy.com/naturalizer-referee/255867 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: fajne-niefajne? 19.06.08, 20:36 Pewnie wygodne, ale nie podpadajace u mnie pod kategorie "ladne":-) Odpowiedz Link Zgłoś
styledigger Re: fajne-niefajne? 19.06.08, 20:42 Mnie tez się nie podobają- nie lubię takich kwadratowch czubków. Gdyby miały trochę inn kształt, byłyby całkiem okej- podoba mi się połączenie granatu z brązem. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: fajne-niefajne? 19.06.08, 20:42 dzieki trudno mi wybrac buty ktore bylyby super wygodne a do tego choc troche kobiece ciagle konczy sie na jakichs takich 'oazowych' :( Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: fajne-niefajne? 19.06.08, 20:53 > ciagle konczy sie na jakichs takich 'oazowych' :( dobrze to ujelas :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: fajne-niefajne? 19.06.08, 21:06 nie fajne. Nadają się dla Dziewczynki z podstawówki;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: fajne-niefajne? 19.06.08, 21:56 niefajne. można znaleźć coś lepiej wyglądającego o podobnym fasonie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: fajne-niefajne? 19.06.08, 22:11 Do biegania bardzo fajne, mam podobne i chodziłam w nich swego czasu nawet codziennie. Latam z wózkiem więc szpilki odpadają (choć szpilek nawet nie mam :)). Moje już trochę się zniszczyły, ale chętnie bym znowu takie kupiła, a ponieważ nie noszę obcasów ubierałam takie butki do sukienek, spódniczek, spodni czyli do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: fajne-niefajne? 19.06.08, 22:51 miefajne. te niestety są właśnie z kategorii tych niekobiecych. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: fajne-niefajne? 19.06.08, 22:57 srednie takie ale chyba one nie maja byc ladne tylko komfortowe Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: fajne-niefajne? 19.06.08, 23:32 A mnie się niektóre buty tego typu podobają, ostatnio koleżanka miała całkiem ładne. Chętnie bym sobie kupiła coś w tym stylu do chodzenia na co dzień, biegania po mieście i długich spacerów, bo ostatnio takie dystanse robię, że we wszystkich butach nogi mi wysiadają, albo zdzierają się buty, jak nałożę jakieś delikatne balerinki, a w międzyczasie zdecyduję się na kilkukilometrowy spacer po mieście :)) Natomiast te odpadają jak dla mnie, głównie ze względu na ten szew pośrodku, kwadratowy czubek. No i kolor, nie lubię takiego odcienia niebieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: fajne-niefajne? 20.06.08, 13:07 Może i fajne...cichobiegi, jednak gustuję w butach na obcasach:-)) Odpowiedz Link Zgłoś