nitka-magda 24.08.08, 10:58 Wiem, że teraz jest tam duża przecena, ale interesuje mnie, co trzeba zrobić, by dostać jakiegoś esemesa ze zniżką??? Patrzałam na ich stronie, ale nic tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eressea Re: esotiq -esemes zniżka?? 24.08.08, 13:33 Pierwszego smsa wysyła ekspedientka do osoby która wykonała tam zakupy. Ta osoba może przesłać smsa do dowolnej liczby znajomych. Ja dostałam właśnie taką zniżkę w lipcu (50%). Odpowiedz Link Zgłoś
nitka-magda Re: esotiq -esemes zniżka?? 24.08.08, 13:57 Zrobiłam tam zakupy, ale ekspedientka nie wysłała żadnego esemesa. No to dół, a szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: esotiq -esemes zniżka?? 24.08.08, 15:47 Nie wiem czy jeszcze mają te smsowe promocje, w sumie sezon przecenowy już się zakończył. Moją zniżkę mogłam wykorzystać do 15 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka-magda Re: esotiq -esemes zniżka?? 24.08.08, 20:40 Mają jeszcze:) Teraz jest 70% na wszystko:) Jak ktoś chce esemesa niech da znać, a wyślę mu:) Będzie zniżka 70% na wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women W Lublinie wystarczy 24.08.08, 21:03 hasło PARIS-do końca miesiąca wszystko -70.Kupiłam tam piekny szlafrok:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: esotiq -esemes zniżka?? 24.08.08, 21:19 nitka-magda napisała: > Mają jeszcze:) Teraz jest 70% na wszystko:) Jak ktoś chce esemesa niech da znać > , > a wyślę mu:) Będzie zniżka 70% na wszystko:) Wysłałam Ci maila na adres gazetowy, byłabym wdzięczna za tego smsa ;) Odpowiedz Link Zgłoś