kochanica-francuza 06.09.08, 23:18 www.butyk.pl/marka.22.blend.html Natknęłam się w sklepie na buty tej firmy. Nie mieli mojego rozmiaru. Jaka jest stronka firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tequilkuk Re: Firma blend? 06.09.08, 23:40 www.blendofamerica.com/ Ale z butow na stronie za wiele nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Firma blend? 06.09.08, 23:56 To na pewno oni? Blend jest firmą duńską... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Firma blend? 07.09.08, 00:04 Juro poszukam adresu na pudełku po butach, chociaż nie kojarzę aby jakiś tam był. Btw mam 2 pary tych butów i obie są koszmarnie niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Firma blend? 07.09.08, 00:07 malange napisała: > Juro poszukam adresu na pudełku po butach, chociaż nie kojarzę aby > jakiś tam był. > > Btw mam 2 pary tych butów i obie są koszmarnie niewygodne. U, cholera... A swoją drogą skąd masz? Chodzi mi o konkretnego dystrybutora. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Firma blend? 07.09.08, 00:09 Kozaki kupiłam w sklepie Trans w Katowicach (już go nie ma), a baleriny w jakimś nieokreślonym sklepie w Bielsku-Białej. Wiem, że w Katowicach można je (było?) dostać w sklepie Cool-T. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Firma blend? 07.09.08, 00:19 Logo wyglada identycznie IMHO. W profilu stoi ze to firma dla facetow w wieku 15-30. Ja ich nie lubie. Ani jakosci ani wzornictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Firma blend? 07.09.08, 00:34 tequilkuk napisała: W profilu stoi ze to firma dla facetow w wieku > 15-30. hie hie chodzi mi o jedne buty trampkopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Firma blend? 07.09.08, 00:36 tequilkuk napisała: > Logo wyglada identycznie IMHO. nie tylko IYHO. Zonk! - nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Firma blend? 07.09.08, 10:33 Sprawdziłam. Na pudełku podany jest ten adres www.btxfootwear.com/brands/blend.aspx :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Firma blend? 07.09.08, 15:10 malange napisała: > Sprawdziłam. Na pudełku podany jest ten adres > www.btxfootwear.com/brands/blend.aspx > :) no żesz kurde, ja w guglu wyszukałam strony smartguy i smartgirl, a tu jeszcze co innego ale "collection" tam nie ma, tylko "must haves" bardzo tajne buty... Odpowiedz Link Zgłoś
blondzidelko Re: Firma blend? 07.09.08, 11:07 www.blendshe.com/Default.aspx?ID=1714 Blend u nas dzieli sie na She i He Zapewne interesuje cie wersja she... Odpowiedz Link Zgłoś