blondynka.online 19.09.08, 16:30 Macie jakiś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: Przechowywanie torebek 19.09.08, 16:31 ja swoje trzymam po prostu na polkach w szafie, nie mam jakiejs super metody. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiuss Re: Przechowywanie torebek 19.09.08, 16:40 Do niektórych firmowych torebek dołączają bawełniany worek do opatulenia. A więc jakiś worek na zewnątrz, do srodka zwiniete papiery, zamek otwarty celem wietrzenia wnetrza. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona-karuzela Re: Przechowywanie torebek 19.09.08, 17:27 ja mam na sodzie w szafie dwa duże kosze i w nich przetrzymuje większe torebki, na mniejsze torebki na długich paskach mam przybity do ściany spscjalny "wieszak"(nie wiem jak to dodkładnie określic:) Odpowiedz Link Zgłoś
eej Re: Przechowywanie torebek 19.09.08, 19:24 w garderobie na polce w dolaczonym do torebki dust bag. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Przechowywanie torebek 19.09.08, 20:40 rzucam gdzie popadnie, najczesciej na podloge Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Przechowywanie torebek 19.09.08, 20:50 Obecnie są porozwieszane w moim pokoju na ścianach - tego jest już jednak za dużo i czuję się przytłoczona. Część pewnie wywalę albo sprzedam. Odpowiedz Link Zgłoś
duuuz Re: Przechowywanie torebek 19.09.08, 21:18 ja w szufladzie tak po prostu lub na polce woreczki sie przypaja na inne rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Przechowywanie torebek 19.09.08, 21:30 Ja przechowuję w torbach- materiałowych workach dołączonych do torebek. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Przechowywanie torebek 19.09.08, 22:06 W spizarce zaadaptowanej na szafe :-) Teczko-torby i sportowe - na polce. Srednie w dwoch siatkowych koszach, czesciowo w dust-bags Male ostatnio na takich zestawach hakow na kubki/filizanki przyczepionych do polki w w/w spizarce. (Jedzenia tam nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka.online Re: Przechowywanie torebek 20.09.08, 08:52 Dziękuję Wam za rady:) Może uszyję płócienne woreczki, pomyślałam tez o "piętrowym" pojemniku z tkaniny. Mam taka manię, że zdarza mi się codziennie zmieniać torebkę...dlatego ciągle się w nich kotłuje. Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Przechowywanie torebek 20.09.08, 15:31 w pudłach z ikei:) i tak się wysypują Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Przechowywanie torebek 21.09.08, 20:25 Wypelnione papierem, taim do pakowania szklanych przedmiotow, plus (jesli torebka idzie na kilka m-cy do szafy) odswiezenie, nablyszczenie, zapachowe woreczki. Taka torebke wkladam w dust bag, ktory dostalam przy zakupie, i do garderoby! jesli torebka skorana, to polecam ja "wypastowac" na koniec sezonu, przed schowaniem do szafy. Jesli zrobimy to na poczatku sezonu, to ryzykujemy plamy z pasty na ubraniach. Odpowiedz Link Zgłoś