niedzwiedzica_sousie 27.11.08, 13:06 czyli kompletnie nieprzezroczyste, nie rajstopowe tylko bawełniane z lycrą czy coś w tym stylu, brązowe, długie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fallea Re: gdzie w Poznaniu kupię leginsy do swetra 27.11.08, 16:31 Właśnie takie dzisiaj oglądałam w Zarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: gdzie w Poznaniu kupię leginsy do swetra 27.11.08, 20:05 w większości sieciówek jeśli nie we wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement podepnę się.. 27.11.08, 22:09 nosicie takie właśnie grubsze legginsy tak po prostu do tunik np..? właśnie sie zastanawialam ostatnio bo widzialam świetne na impreze ale takie które trzebaby nosić solo, nie do spódnic...no i stwierdziłam, że to jednak tyłek na wierzchu, co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: podepnę się.. 27.11.08, 22:11 Tylka ma wierzchu nie uznaje, gora musi siegac ponizej bioder. Inaczej czuje sie jak na WF w podstawowce;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: podepnę się.. 27.11.08, 22:42 no tak ale jak ponizej bioder to jednak troche na wierzchu jest?:) tzn więc moge je założyc do tuniki a nie tylko do sukienki? teoretycznie bo chyba i tak z moim tylkiem nie wypada:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: podepnę się.. 27.11.08, 22:44 Do tuniki moga byc, byle nie do krotkich bluzek. Przynajmniej jak o mnie chodzi:-). Optymalna dlugosc gory to dla mnie taka dluzsza tunika, mini sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: podepnę się.. 28.11.08, 09:39 ten sweter jest do połowy uda Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: podepnę się.. 28.11.08, 10:56 no do połowy uda to dla mnie już sukienka:) dzięki w kazdym razie, może zaryzykuję kiedyś coś ledwo za tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś