shellerka 01.12.08, 14:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esceven Re: w czym na koncert Hey? 01.12.08, 15:03 Dzinsy + tiszert + trampki/martensy = strój na koncert Hey. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka [...] 01.12.08, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka [...] 01.12.08, 15:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: w czym na koncert Hey? 01.12.08, 15:27 Garść inspiracji: images.google.com/images?rlz=1C1GGLS_plIT299IT303&sourceid=chrome&ie=UTF- 8&q=Kasia%20nosowska&um=1&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: w czym na koncert Hey? 01.12.08, 15:29 no i co z tego że w auli UAM i na siedząco? bardziej liczy się że to koncert Hey a nie Wiedeńskiej Orkiestry Symfonicznej... a co uważasz, że powinnaś ubrać? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka [...] 01.12.08, 15:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: w czym na koncert Hey? 01.12.08, 15:32 Unplugged:)? Skoro nie będziesz pogować;) to może jakaś prosta sukienka z kozakami i masywną biżuterią? Albo dżinsy z jakąś fajną bluzką? Muszę przyznać, że najpierw podśmiewałam się z Twojego "problemu", ale teraz w sumie rozumiem, bo to ani filharmowania, ani Open-Air:)! Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka [...] 01.12.08, 15:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: w czym na koncert Hey? 01.12.08, 15:45 i te wersje są jak najbardziej ok, ta z szortami mnie się najbardziej podoba moim zdaniem - powinno być maksymalnie wygodnie i nie za elegancko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloee Re: w czym na koncert Hey? 01.12.08, 15:35 Ja najprawdopodobniej założę czarne botki na obcasie i sukienkę granatową lub te same botki i sukienkę niby jeansową na szelkach i koszulę w kolorze nie wiem jeszcze jakim. Jeśli będę miała dzień wybitnie anty-sukienkowy - buty na obcasie brązowe długie, jeansy granatowe w środek, białą lub inną koszulę na wierzch. Nie wykluczam, że będzie to coś zupełnie innego :-) la donna e mobile ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.lancucki Re: w czym na koncert Hey? 02.12.08, 08:14 Zwyczajnie. Oczywiście nie garnitur z koszulą, czy strój ala J. Rutowicz, ale dzinsy plus bluzka czy jakaś prosta sukienka i po kłopocie ;-) Przecież to koncert a nie wizyta u królowej angielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: w czym na koncert Hey? 02.12.08, 21:08 kurcze, za moich czasów to się na koncert wkładało dżinsy i trampki, a nie żadne koszule białe i inne cuda wianki... no chyba że wybierałabym się na Jessye Norman. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: w czym na koncert Hey? 02.12.08, 21:13 ja tak troche pospamuje... jak nie bedziesz sie mogla zdecydowac na stroj i sie rozmyslisz to ja b.chetnie "odziedzicze" Twoj bilet:) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: w czym na koncert Hey? 03.12.08, 16:20 Ja na wszelkie rockowe koncerty zakładam czarną koszulkę i dżinsy.Biała bluzka czy sukienka to raczej nienajlepszy pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś