reggaemama 04.03.09, 18:49 Witam,w którym ze szczecińskich sklepów znajdę duży wybór butów EKSBUT ? jeśli się orientujecie,proszę o namiar :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vickydt Re: pytanie do szczecinianek 05.03.09, 11:21 no wlasnie. Moze Fala/Galaxy... i nic wiecej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rafi-nka Re: pytanie do szczecinianek 05.03.09, 13:13 tylko Fala przychodzi mi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
reggaemama Re: pytanie do szczecinianek 05.03.09, 13:54 tak myślałam,ze Fala :) DZIęKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: pytanie do szczecinianek 05.03.09, 15:05 generalnie nędza jesli chodzi o wzory. A, jest jeszcze w galerii Turzyn duzy sklep, na pietrze. Moze tam? W kazdym razie czaje sie tam na jedne buty Adalbert (tylko dojsc nie moge, haha) Odpowiedz Link Zgłoś
reggaemama Re: pytanie do szczecinianek 06.03.09, 09:21 dzięki! niebawem ruszam na polowanie ;) miałam upatrzone buty ,właśnie EKSBUT,w moim mieście (Gryfino),ale kiedy zdecydowałam się je kupić następnego dnia,nie było już mojego rozmiaru :( taki pech.... Były to czarne trzewiki,wiązane do kostki,trochę w stylu retro.Grzebię w necie,ale znajduje je tylko w kolorze brązowym :((( Odpowiedz Link Zgłoś
biedronkamala Re: pytanie do szczecinianek 06.03.09, 21:26 to ja mam inne pytanie do dziewczyn ze Szczecina. Czy Simple ( w Galaxy) jest już czynny? Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: pytanie do szczecinianek 06.03.09, 22:12 bylam w zeszlym tygodniu w G. i null. Zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: pytanie do szczecinianek 07.03.09, 08:04 mam takie podejrzenia, ze Simple zlikwidowalo ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: pytanie do szczecinianek 07.03.09, 22:09 i to byc moze. Czynsze w Galaxy nieziemskie a ceny w Simple chyba nie przyciagaly tlumow... Odpowiedz Link Zgłoś