margueri3 07.03.09, 19:34 Mam buty w kolorze cebulowym (sa to buty z wojasa i u nich ten kolor jest tak okreslony) jaki wybrac kolor okrycia zewnetrznego oraz jakie dopasowac dodatki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: kolor cebulowy 07.03.09, 19:39 "okrycia zewnętrznego", czyli po prostu płaszcza lub kurtki? Wybrałabym ciemny granat, jeśli jest to kolor łupinek cebuli ;-) Dodatki czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: kolor cebulowy 07.03.09, 20:17 margueri3 napisała: > Mam buty w kolorze cebulowym (sa to buty z wojasa i u nich ten kolor > jest tak okreslony) jaki wybrac kolor okrycia zewnetrznego oraz > jakie dopasowac dodatki??? myślę, że będzie pasował kolor buraka ćwikłowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: kolor cebulowy 07.03.09, 20:50 Cebulowy? Cebula ma co najmniej kilkanaście odmian,każda ma inny kolor, do tego nie wiemy, o którą częśc cebuli chodzi, więc może jakiś link? fotka, albo link z czyms w zbliżonym kolorze ? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: kolor cebulowy 07.03.09, 23:12 nexstartelescope napisała: > Cebulowy? Cebula ma co najmniej kilkanaście odmian,każda ma inny > kolor, Wiecie co,może ja jestem zboczona,ale jak sie trafi taka fajna cebula cukrowa(uwaga!prawie biała!)słodko-ostra,posypana tylko grubamorską solą...ach rozm(M)ażam się cebulowo Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: kolor cebulowy 07.03.09, 23:20 No proszę! A jak ja sobie w akademiku robiłam kanapkę z cebulą i solą to moja współlokatorka umierała ze śmiechu i w ogóle jakąś sensację robiła;)! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: kolor cebulowy 08.03.09, 07:23 nessie-jp napisała: > E tam, z solą Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza no kurdesz jaki to jest??? 07.03.09, 23:53 aż polatałam z ciekawości po sklepie online wojasa, ale nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: no kurdesz jaki to jest??? 08.03.09, 00:32 Kurdesz jest nad kurdeszami... Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: kolor cebulowy 08.03.09, 00:35 ja nie wiem ale przestancie z tymiw arzywami bo glodna sie zrobilam. a tu dzis zakupilam spodnie i nie moge jesc bo 1. musze sie w nie zmiescic 2. nie mam za co jesc do konca marca Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: kolor cebulowy 08.03.09, 19:06 > 2. nie mam za co jesc do konca marca Nawet na ziemniaczki i mąkę na placki ziemniaczane się nie wyrobisz? O cebuli nie mówiąc... Odpowiedz Link Zgłoś