d_nutki 23.08.09, 17:07 ze proklamowano na dzien dzisiejszy 'dzien ofiar stalinizmu i hitleryzmu' czy tez nazizmu? CZESC ICH PAMIECI-OFIAR OCZYWISCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutki Re: a tu cisza.... 23.08.09, 17:15 wolna444 napisała: > "idz sie za nich pokiwac do synagogi, tymczasem forum od ciebie > odpocznie" przedpole godzin pracy erecu? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 czy dotyczy tych z Gazy czy wylacznie z gazu? 23.08.09, 17:50 d_nutki napisała: > CZESC ICH PAMIECI-OFIAR OCZYWISCIE Czesc jak najbardziej. Czy wybiorczo dla Wybranych? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: czy dotyczy tych z Gazy czy wylacznie z gazu? 23.08.09, 18:35 rycho7 napisał: > Czesc jak najbardziej. >Czy wybiorczo dla Wybranych? Wybranych przez los? nie kazdy stal sie ofiara smiertelna czy tez... hmm [i]calopalna/i] chcesz o tym dyskutowac? czy mnie sprawdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dyskusja z dawcami nerek? 23.08.09, 18:47 d_nutki napisała: > chcesz o tym dyskutowac? > czy mnie sprawdzasz? Jest problem, czy Ty jestes dyskutowalna. My szatany antysemici o krwawych rencach lubimy przesiedziec cichutko w kaciku. Dej se klid (ukojenie). Kiedys Cie zapraszalem (lub chcialem, nie pamietam) na stype na grobie Golema. Byloby o czym podyskutowac przy koszernej sviczkovej z broskvami. Zaczynam miec problem. Zanadto rozumiem swoich "oponentow". Rozumiejac wzglednosci ich oponeckosci, wynikajaca z ich interesow. Czy konieczna jest wspolnota interesu, z ryzykiem HIV? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: dyskusja z dawcami nerek? 23.08.09, 20:20 rycho7 napisał: >Kiedys Cie zapraszalem (lub chcialem, nie pamietam) na stype na grobie Golema. Byloby o czym podyskutowac przy koszernej sviczkovej z broskvami. > tak,kiedys mnie zapraszalej do Prahy Czeskiej na cos tam do czego ja dorzucalam falafel z barszczykiem.stare dzieje > Zaczynam miec problem. Zanadto rozumiem swoich "oponentow". Rozumiejac wzglednosci ich oponeckosci, wynikajaca z ich interesow. Czy konieczna jest wspolnota interesu, z ryzykiem HIV? ----------------------------------------------------- miniony czas jedynie spowodowal,ze coraz bardziej odkrywales sie jako antysemita. czemu ciebie mianuje tym okresleniem? bo nie znalazles-a czasu bylo sporo-drogi do porozumienia z polakami o korzeniach zydowskich. no coz zycie is brutal -jak mawiaja moi mlodzi Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: dyskusja z dawcami nerek? 23.08.09, 22:16 d_nutki napisała: > porozumienia z polakami Ja przestalem czuc potrzebe porozumienia. Ty osobiscie wybierasz sobie i jestes odpowiedzialna za swoja polskosc. W jakiej sprawie sie tu "porozumiewac". Mam Ci placic za Twoja chcice? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: dyskusja z dawcami nerek? 23.08.09, 20:22 aha,jeszcze jedno a propos tego tytulu tematu. moje nerki nie nadaja sie do przeszczepu,ale tez przeszczepu nie wymagaja Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: dyskusja z dawcami nerek? 23.08.09, 20:42 a kogo obchodza twoje nerki, danutko? szurnelo cie juz kompletnie.. rycho jest napewno antysemita... a kim jest niejaka danutka, piszaca o zamordowanych jako o ofiarach "calopalnych" podkreslajac to slowo jeszcze? moze pokazesz ten wpis twojej rodzinie w israelu? Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Nie daj się w konia robić Dana33.... 23.08.09, 21:22 ....przecież d-nutka i abprall to ten sam je*bniety w mózg babochłop Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: dyskusja z dawcami nerek? 23.08.09, 22:22 dana33 napisała: > rycho jest napewno antysemita... Ty Dana dlugo nad Tym myslalas? Czy to nie wymaga od Ciebie wysilku? Nadprzyrodzonosc bezywsilkowa Narodowo Socjalistycznego Wybranstwa? Czy antysemickosc nerek Palestynczykow nie broni im koszernosci? Genetycznie, chazarsko? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: czy dotyczy tych z Gazy czy wylacznie z gazu? 23.08.09, 22:32 nie wiem kto jest bardziej walnięty rychu z tą głupia prowokację czy danutka,że na tę prowokację odpisuje i tłumaczy się i wychodzi z tego jakiś bełkot dzień pamięci ofiar to dzień pamięci ofiar bez wzgledu na narodowość Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: czy dotyczy tych z Gazy czy wylacznie z gazu? 23.08.09, 22:46 waronyou.com/topics/the-idf-israels-organ-grinder/ Odpowiedz Link Zgłoś