nadia_v 23.03.09, 10:13 Czy wiecie jakiej firmy jest ta sukienka? Bardzo mi się podoba, bardzo bardzo... www.pudelek.pl/artykul/16209/histeria_gorniak/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
instant_coffee Re: Sukienka E.Górniak 23.03.09, 15:46 wyprzedziłas mnie z tym pytaniem, też jestem cikawa gdzie szukać tej kiecki Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlaczka Re: Sukienka E.Górniak 23.03.09, 15:54 Z tego co wyczytałam w komentarzach na pudelku, to tunika jest z Bershki. Czy mógłby to ktoś potwierdzić? Czy to obecna kolekcja czy jakaś starsza? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: Sukienka E.Górniak 23.03.09, 20:02 Nie jestem pewna, czy ta akurat jest z Bershki, ale bardzo podobna była w zeszłorocznej wiosennej/letniej kolekcji. Proponuję przeszukać allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
dina8 Re: Sukienka E.Górniak 23.03.09, 20:13 Jest śliczna:) Też poszukam jak znajdę dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Sukienka E.Górniak 23.03.09, 21:32 jakoś nie chce mi się wierzyć, że to bershka:) Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Mam taką :) 27.03.09, 12:37 Mam identyczną w szafie od miesiąca :). w przyszłym tygodniu zapraszam na allegro, będę miałą parę sztuk, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropidlaczka Re: Mam taką :) 27.03.09, 16:56 Można prosić o nick z allegro na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_wyjatkowa Re: Mam taką :) 27.03.09, 17:53 to w koncu skad jest (marka)? ..jesli to nie tajemnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: Mam taką :) 30.03.09, 16:50 sukienka ze Stanów, nie do kupienia w naszych sieciówkach :)!. na dzień dzisiejszy mam fioletową,żóltą i ecru, czekam na niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins wystarczy wpisać w allegrową wyszukiwarkę 31.03.09, 09:13 w dziale odzież damska "górniak", wyskoczą Ci te sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: Mam taką :) 17.04.09, 17:14 Dziewczyny zapraszam :) przepraszam że tak długo ale wszystko sprzedaje mi się poza allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: Sukienka E.Górniak 17.04.09, 19:32 Górniakowa tunika akurat z BERSHKI nie pochodzi, ale faktycznie w obecnej kolekcji można znaleźć bardzo, ale to bardzo podobną za bodajże 99zł. Mnie osobiście ta bershkowa nawet bardziej do gustu przypadła - zamiast tych białych pasów ma świetny motyw kwiatowy. Materiał też niezły, nie ma co, udało się beshce to ubranko :) A, oprócz kobaltowej istnieje też wersja intensywnie zielona! Odpowiedz Link Zgłoś