follebagnole 08.04.09, 14:52 Jak jest z jakością tej firmy. Do jakiej innej ją porównać. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyjatkowo_wyjatkowa Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 15:00 firma brytyjska www.janenorman.co.uk/pws/Home.ice , przekonalam sie juz kilka razy, ze jakosc nieadekwatna do ceny, zwlaszcza tej przedwyprzedazowej. Odpowiedz Link Zgłoś
follebagnole Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 15:01 a może wiesz jak jest u nich z kurtkami skorzanymi, bo się przymierzam do jedenj Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_wyjatkowa Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 15:10 nie wiem jak kurtki skorzane, plaszczyki imho mieli strasznie tandetne, zwlaszcza plastikowe sprzaczki przy paskach nie wygladaly zbyt fajnie :| Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 16:19 Bardzo tania firma w UK, jakosc ciuchow - moim zdaniem - nieco lepsza od H&M, ale zadna rewelacja. Spieraja sie i rozciagaja, do tego wiekszosc ciuchow to kicz i tandeta. Ja jednak lubie JN - maja bardzo kobiecy kroj i jesli jestes szczupla mozesz czasem - choc raczej rzadko - cos naprawde cudnego wyszperac. Mam od nich kilka prostych topow - obcislych, bez ramiaczek, jednokolorowych - naleza do moich najbardziej wyjsciowych:) Co z tego, ze po trzech miesiacach kazdy wyglada jak scierka, skoro kazdy kosztowal tyle co dwa piwa w barze? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 16:22 Ach, pytalas o kurtke skorzana. W JN na kurtke skorzana bym sie nie odwazyla. Jakosc na pewno bedzie kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 16:25 Brytyjska sieciowka z nizszej polki. Nigdy jeszcze nie widzialam na wystawie tych sklepow nic takiego, co by mnie zachecilo do wejscia (a mieszkam w UK od nastolectwa). Bardzo nieciekawe wzornictwo, celuja jak mi sie wydaje, w rynek nastolatkowy, chyba im to kiepsko wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_wyjatkowa Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 17:06 No wlasnie nie powiedzialabym ze 'bardzo tania'... ciuchy drozsze niz w h&m czy new look a jakosc taka sama jesli czasem nawet nie gorsza... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 17:22 No daj spokoj, jak na angielskie zarobki to strasznie tania:) Nawet jesli postawisz je w rzedzie z new look czy hm nie zmienia to faktu, ze to 3 najtansze sklepy w UK. Oczywiscie hurtowni szmat jak Primark nie traktuje jako sklepu odziezowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_wyjatkowa Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 18:04 jak na angielskie zarobki to wiekszosc sieciowek jest strasznie tania ;) wiec pomijajac wzgledne pojecia tanie-drogie, ubrania JN nie sa warte swojej ceny (oczywiscie moim, subiektywnym zdaniem) ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 18:17 I moim subiektywnym zdaniem sie z Toba zgodze:) Choc zapewniam, te obcisle topy za 8 funtow sa warte swojej ceny! Dalabym za nie nawet duzo wiecej, tylko nigdzie wiecej takich fajowych nie ma:) Pozdrawiam rowniez;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: co to za firma Jane Norman 08.04.09, 22:49 Spodnie - 40 funtów Sukienka - 40 funtów Bluzka - 25 funtów Chyba lepiej kupić w River Island, który ma takie same ceny, ale ciekawsze wzory. Nie ukrywam, że mam kilka rzeczy z JN, ale to nie jest to. Jeśli chodzi o jakośc, to taka jak wszędzie - czyli czasem im sie trafi coś doberj jakości, czasem coś bardzo kiepskiej Odpowiedz Link Zgłoś
b.davies Re: co to za firma Jane Norman 09.04.09, 10:23 no to ja chyba miałam jakieś wyjątkowe szczęście, bo kiedy 2 lata temu byłam w Irlandii i na gwałt potrzebowałam rzeczy do pracy w biurze, trafiłam akurat na wyprzedaż u Jane Norman. Nakupiłam naprawdę baaaardzo dużo ubrań, noszę je do tej pory i jestem bardzo zadowolona i z kroju i z jakości:) Odpowiedz Link Zgłoś
cortijo_blanco Re: co to za firma Jane Norman 09.04.09, 14:17 A ja nie lubie tej firmy. Wzornictwo dla nastolatek, przypominajace mi ubrania z Orsaya sprzed kilku lat. W dodatku za zimowy plaszczyk zycza sobie nieco ponizej 100 funtow, co przy oferowanej jakosci jest po prostu rozbojem w bialy dzien. Cos podobnego mozna znalezc w Primarku za 1/4 tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: co to za firma Jane Norman 09.04.09, 16:01 No nie, moja droga, Jane Norman jakoscia nie powala, ale do szmat z Primarku tego sklepu nie porownuj. Pierwsza lepsza scierka ma jakosc lepsza niz plaszcz z Primarku:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_wyjatkowa Re: co to za firma Jane Norman 09.04.09, 17:01 o plaszczykach wlasnie pisalam na poczatku, plastikowe wykonczenia, ubrania jakies takie..jesli nie do primarku to porownalabym do 'ryneczku w moim rodzinnym miasteczku' ;) brokaciki, sreberka, swiecidelka, panterka i zeberka w tym najgorszym wydaniu... moze w tym 'moim' akurat taki asortyment, ale bylam bardzo rozczarowana jak tam pierwszy raz wlazlam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: co to za firma Jane Norman 10.04.09, 19:38 bo to marka dla chavs z nizszej polki (nie stac ich na burberry:) Odpowiedz Link Zgłoś
hogata123 Re: co to za firma Jane Norman 10.04.09, 13:46 angielska firma, porownalabym ja do Orsaya. wiekszosc ciuchow jest moim zdaniem >nieoddychajaca<, a do ich swetrow mam awersje, bo sie >klacza< (klaczki zostaja na ciemnych ubraniach). za te sama cene wole znalezc cos w Zarze lub w Mango. ta marka jakos wielce tania nie jest i jakosc ubran pozostawia wiele do zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nefre-tka Re: co to za firma Jane Norman 10.04.09, 18:54 Sorrki, ale jak Wy pierzecie ze te rzeczy sie Wam niszcza tak szybko? Od lat jezdze regolarnie do Irlandii i za kazdym razem wracam z ciuchami z tego sklepu. Bardzo go lubie i ani razu sie nie zawiodlam. Nie wiem jak kurtki, ale mam bluzki, topy, swetry i sukienke i to moje ulubione ciuszki :) Odpowiedz Link Zgłoś