kuba12312003 17.04.09, 19:34 Jest może zniżka w promodzie, zarze...Benettonie? Chodzi mi o droższe sklepy ze zniżkami z tej karty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heike_kitsch Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 17.04.09, 19:43 Zniżki w wielu sklepach, z droższych to np. MaxMara, Coccinelle, Marella, Patrizia Pepe i kilka inncyh. Benetton też bierze udział w tej akcji, ale już np. Zara czy H&M - nie (co zresztą nie jest dziwne, w sklepach grupy Inditex zniżki tylko podczas wyprzedaży lub dla pracowników, w H&M - dla pracowników i podczas specjalnych h&m- owych akcji). Pełna lista sklepów tu: www.glamour.pl/glamour2/index.jsp?place=Lead05&news_cat_id=5&news_id=1705&layout=4&forum_id=1255&page= text A kto się wybiera na zakupy jutro z glamourem pod pachą, hem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 17.04.09, 20:08 Ja się wybieram do warszawskiej Galerii Mokotów i liczę, że nie zostanę stratowana:]! A co do wątku: czy google i forumowa wyszukiwarka gdzieś sobie poszły:D? Dla leniwych: Lista sklepów Karta Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 17.04.09, 20:18 Aj, mój link jakiś ułomny się okazał :/// Muszę rozkmninić, jak zamieszczać linki tak elegancko jak Ty, jogódko! Ale, ale - bardzo żałuję, że nie będzie mnie jutro w Warszawie, bo tam wybór sklepów 'ze zniżką' zdecydowanie największy. Z drugiej strony... konkurencja też większa :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 18.04.09, 00:10 Ha:)! Zawsze mi ludzie zameieszczający takie linki imponowali, ale jak sobie poczytałam ile się trzeba nagimnastykować by je zrobić - odłożyłam tę naukę na później;)... Teraz jest to dziecinnie proste: klikasz na URL i tam wrzucasz/wpisujesz link (już nawet jest, bo często ludzie bez tego adresy podawali i były nieaktywne), a potem z zaznaczone pole to jak chcesz go nazwać:). Ale mam radochę;)! Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 18.04.09, 01:04 No to próbujemy, a co: jagodo_pl...! Nie ma to jak dobra nauczycielka, ah!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 18.04.09, 01:13 Bravissiomo! Dostajesz 5:)! Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 18.04.09, 02:10 :) (tylko, że taraz mam ochotę robić TO cały czas..!!! drżyjcie, forumowiczki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 17.04.09, 20:20 Ja się wybieram :) Już dawno nic nie kupiłam, więc dobra okazja by zrobić wiosenne wietrzenie garderoby. Potrzebuję letnich butów na paski, może jakąs ładną sukienkę, bluzkę/top, kardigan, dodatki... Wybór zniżek w moim mieście nie jest powalający niestety :/ Pewnie część rzeczy i tak kupie bez tej karty. A czy trzeba mieć ze sobą egzemplarz Glamoura czy wystarczy tylko karta? Bo gazetka została w pociągu... Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 17.04.09, 21:46 Karta wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 18.04.09, 16:21 a jaki jest tego dnia % znizki??? :) i czy jak sie nie ma karty to mozna kupic gazete? Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 18.04.09, 16:27 Kartę można znaleźć w kwietniowym numerze Glamour. A zniżki są różnej wielkości - od bodajże 10 do 30-40% w zależności od sklepu. Dokładne informcje w Glamour lub na ich stronie internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 18.04.09, 18:13 Nie, w promodzie,camaieu,zarze nie ma zniżek. Zniżki obejmują sklepy, w których i tak jest drogo. Byłam dzisiaj w GM,ludzi sporo.Była degustacja,pokazy makijażu,śpiewał Zagrobelny.Kupiłam sobie w promodzie turkusową koszulę(bez zniżki). Odpowiedz Link Zgłoś
eulalka Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 18.04.09, 18:45 Ja miałam zamiar dzis z moją siostrą jechać (chciałyśmy się załapać na tort - siostra ma dzis urodziny) ale pogoda nas skutecznie zniechęciła ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kalincia Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 18.04.09, 20:41 ja bylam w Poznaniu, skorzystalam jedynie ze zniżki w Yves Rocher (w zasadzie jedyne 50%!!) W Reserved czy Trollu nic mi nie wpadlo w oko, gdy chcialam wykorzystać zniżkę w Tatuum, uslyszalam, ze u nich rabat obowiązuje jedynie na wybrane artykuly .. lol... więc kupilam bluzkę bez zniżki, trudno.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalincia tatuum 18.04.09, 20:46 a tak wlasciwie to zastanawiam się gdzie jest napisane, że w Tatuum rabat jest tylko na wybrane rzeczy ? nigdzie nie znalazlam takiej informacji .. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: tatuum 18.04.09, 22:20 Informacji nie znajdziesz,ale przeważnie to sam sklep ustala zasady. I zazwyczaj zniżka nie jest na całą kolekcje tylko na wybrane rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 18.04.09, 22:53 Wróciłam:)! Na poczatku chodzenia po GM byłam załamana, bo w sklepach, na które miałam zniżki nic znaleźć nie mogłam:(... Wydawało mi się, że zaopatrzę się tylko w krem w Yves Rocher tak jak już wcześniej planowałam, ale udało mi się upolować świetne luźne dżinsy w Reserved. Na metce było 149 zł, a w kasie zapłaciłam 99 zł, bo jeszcze jakaś inna zniżka była. Tak czy siak, w końcu uznałam, że jednak opłacało się wybrać:). Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 19.04.09, 02:04 Wstyd się przyznać, ale ja.. przespałam całą sobotę :// a miałam ambitny plan obejścia WSZYTKICH sklepów ze zniżkowej listy (no, może z wyjątkiem takich damexów czy innych step inów..). No ale nic to, w końcu nie jestem z tych, których brak rabatów/promocji od czegokolwiek powstrzymuje (czytać grobowym głosem!) - jutro też jest (zakupowy) dzień :))) Odpowiedz Link Zgłoś
doda1983 Re: dzień z kartą glamour 18.04- gdzie zniżki? 22.04.09, 19:51 U mnie bida z nędzą jesli chodzi o glamurowe znizki... :/ Po pierwsze sklepów respektującyh kartę było mało, bo drugie były małe ciekawe (jakies damexy i inne). Koniec końców kupiłam tylko jedną rzecz ze znizką - sukienkę w Top Secret. Byłam baardzo zdziwiona, że taka fajną znalazłam w tym sklepie, który kojarzył mi sie raczej z siermiężnymi koszulami w paski na każdą okazję. Sukienka jest granatowo-fioletowa, z pieknymi drapowaniami, bez rekawów, idealna na lato. Dałam za nia całe 69zł po zniżce. Jestem bardzo rozczarowana, że nie znalazłam żadnych butów :( , bo to był glówny cel moich zakupów. W Gino Rossi wybór zerowy, a do Ecco sie już spozniłam. Odpowiedz Link Zgłoś