Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ikona Stylu

20.04.09, 13:50
    Kogo uważacie za ikonę stylu?
    Ja uwielbiam Audrey Hepburn
    https://famousquoteshomepage.com/Images/Audrey_Hepburn_Fashion_Icon_Movie_Star_Academy_Award_Best_Actress.png
    a jeśli chodzi o dzisiejsze czasy to
    lubie styl Hilary Duff ;-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kalinka Re: Ikona Stylu IP: *.stacje.agora.pl 20.04.09, 15:15
        dla mnie niezaprzeczalną ikoną stylu jest i będzie Jackie Kennedy :) nawet mam
        od niedawna sukienkę w jej stylu
      • Gość: LOla Re: Ikona Stylu IP: *.p3.InterArena.pl 20.04.09, 15:43
        Mnie się ostatnio bardzo podoba styl Rihanny , ale nie uważam, że jest ona ikoną
        mody.
      • conchit Re: Ikona Stylu 20.04.09, 16:25
        ja się tak zastanawiam, czy ikona stylu musi na co dzień też wyglądać super? za
        czasów Hepburn albo Kennedy nie było wszedobylskich paparazzi, mogly sie te
        panie odstawic, pokazac tu i owdzie i uchodzic za ikone mody. teraz gwiazy musza
        nawet idac po bulki kreowac sie na ikony mody... strasznie to przygnebiajace
      • coco Sophia Loren? 20.04.09, 16:34
        I inne gwiazdy dawnego filmu. Właśnie dlatego - nie było podglądactwa, kobiety
        mogły bardziej świadomie sterować swoim wizerunkiem. Każdemu zdarza się gorszy
        dzien przecież
      • tordis Re: Ikona Stylu 20.04.09, 16:40
        Na pewno Audrey Hepburn. A ze wspolczesnych gwiazd? Podoba mi sie bardzo
        kobiecy, ale nie przeslodzony styl Charlize Theron. Podoba mi sie nowo
        odnaleziony styl Gwyneth Paltrow. A, i jest jeszcze Heidi Klum, ktora zawsze
        trzyma fason.
        Co racja, to racja: wszechobecne kamery i aparaty wiele zmienily. Dzis trudno
        byloby znalezc osobe publiczna, ktora nigdy nie zaliczyla zadnej "wpadki".
        Kiedys latwiej bylo kreowac swoj wizerunek, bo bylo sie widzianym tylko wtedy,
        kiedy sie tego spodziewalo.
      • conchit Re: Ikona Stylu 20.04.09, 16:57
        aaaa! drew barymore - ostatnio same super kreacje
        Tekst linka
      • yagmur. Re: Ikona Stylu 20.04.09, 17:08
        Ja również Audrey Hepburn ale to jako Ikonę. A inspirują mnie stylizacje Kate
        Moss, sióstr Olsen, Aygness Deyn i Nicole Richie ... no i obowiązkowo 'męska szafa'.
        • kimberly25 Kim Kardashian 20.04.09, 17:38
          Moim zdaniem Kim ubiera sie super,ale raczej nie jest ikoną mody :-|
      • roxy_ Re: Ikona Stylu 20.04.09, 18:20
        Jak dla mnie najlepiej ubierają się : Ashlee Simpson i Ashley Tisdale .
        [url=http://www.gallery.ashlee-star.com/albums/photoshoots/benwatts-promo2007/normal_10.jpg]Tekst
        linka[/url]

ashley-pictures.com/albums/Appearances/121108%20-%20Out%20for%20her%20Morning%20Coffee/normal_008.jpg
      • greeny Re: Ikona stylu 20.04.09, 18:20
        moim zdaniem Nicole Ritchie. Ale to może dlatego, że mam do niej wielką słabość :)

a co do Hilary to racja, racja! jest taka 'świeża' i młodzieńcza, nie?:P
      • kassie Re: Ikona Stylu 20.04.09, 19:02
        Dla mnie ikonami stylu są Ashlee Simpson i Ashley Tisdale.
        Ashlee Simpson ma swój wyjątkowy styl dzięki któremu ciągle wygląda na 19
        lat.Ashley Tisdale wygląda pięknie w szarym kardiganie (uwielbiam te swetry) i
        zwykłej koszulce .:-P
      • Gość: LOla Re: Ikona Stylu IP: *.p3.InterArena.pl 20.04.09, 19:51
        Zgadzam się, Ashley ma fajny styl :-)
      • missjonas Re: Ikona Stylu 20.04.09, 20:02
        mnie osobiście strasznie podobają się sukienki i okulary Audrey, więc mogę ją nazwać
        ikoną mody.
        a w dzisiejszych czasach bardzo podoba mi się styl Vanessy Hudgens oraz Ashlee
        Simpson i Gwen Stefani.
      • Gość: Kalina Re: Ikona Stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 15:48
        Dla mnie ikoną mody jest Rachel Bilson. Bardzo podoba mi się jej styl :)
      • Gość: gońń Re: Ikona Stylu IP: 88.220.56.* 21.04.09, 19:02
        Ja lubię Jess Albe:-)
      • Gość: Princess Re: Ikona Stylu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 08:59
        Miley Cyrus :) Uwielbiam jej styl.......
        Albo Vanessa. :-* Nessa dobrze dobiera leginsy tuniki i kozaki :)
      • korelowa Re: Ikona Stylu 07.05.09, 14:36
        Jesli chodzi o mnie to Brigette Bardon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka