duffka 20.04.09, 13:50 Kogo uważacie za ikonę stylu? Ja uwielbiam Audrey Hepburn a jeśli chodzi o dzisiejsze czasy to lubie styl Hilary Duff ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kalinka Re: Ikona Stylu IP: *.stacje.agora.pl 20.04.09, 15:15 dla mnie niezaprzeczalną ikoną stylu jest i będzie Jackie Kennedy :) nawet mam od niedawna sukienkę w jej stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOla Re: Ikona Stylu IP: *.p3.InterArena.pl 20.04.09, 15:43 Mnie się ostatnio bardzo podoba styl Rihanny , ale nie uważam, że jest ona ikoną mody. Odpowiedz Link Zgłoś
conchit Re: Ikona Stylu 20.04.09, 16:25 ja się tak zastanawiam, czy ikona stylu musi na co dzień też wyglądać super? za czasów Hepburn albo Kennedy nie było wszedobylskich paparazzi, mogly sie te panie odstawic, pokazac tu i owdzie i uchodzic za ikone mody. teraz gwiazy musza nawet idac po bulki kreowac sie na ikony mody... strasznie to przygnebiajace Odpowiedz Link Zgłoś
coco Sophia Loren? 20.04.09, 16:34 I inne gwiazdy dawnego filmu. Właśnie dlatego - nie było podglądactwa, kobiety mogły bardziej świadomie sterować swoim wizerunkiem. Każdemu zdarza się gorszy dzien przecież Odpowiedz Link Zgłoś
tordis Re: Ikona Stylu 20.04.09, 16:40 Na pewno Audrey Hepburn. A ze wspolczesnych gwiazd? Podoba mi sie bardzo kobiecy, ale nie przeslodzony styl Charlize Theron. Podoba mi sie nowo odnaleziony styl Gwyneth Paltrow. A, i jest jeszcze Heidi Klum, ktora zawsze trzyma fason. Co racja, to racja: wszechobecne kamery i aparaty wiele zmienily. Dzis trudno byloby znalezc osobe publiczna, ktora nigdy nie zaliczyla zadnej "wpadki". Kiedys latwiej bylo kreowac swoj wizerunek, bo bylo sie widzianym tylko wtedy, kiedy sie tego spodziewalo. Odpowiedz Link Zgłoś
conchit Re: Ikona Stylu 20.04.09, 16:57 aaaa! drew barymore - ostatnio same super kreacje Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
yagmur. Re: Ikona Stylu 20.04.09, 17:08 Ja również Audrey Hepburn ale to jako Ikonę. A inspirują mnie stylizacje Kate Moss, sióstr Olsen, Aygness Deyn i Nicole Richie ... no i obowiązkowo 'męska szafa'. Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Kim Kardashian 20.04.09, 17:38 Moim zdaniem Kim ubiera sie super,ale raczej nie jest ikoną mody :-| Odpowiedz Link Zgłoś
roxy_ Re: Ikona Stylu 20.04.09, 18:20 Jak dla mnie najlepiej ubierają się : Ashlee Simpson i Ashley Tisdale . [url=http://www.gallery.ashlee-star.com/albums/photoshoots/benwatts-promo2007/normal_10.jpg]Tekst linka[/url] ashley-pictures.com/albums/Appearances/121108%20-%20Out%20for%20her%20Morning%20Coffee/normal_008.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
greeny Re: Ikona stylu 20.04.09, 18:20 moim zdaniem Nicole Ritchie. Ale to może dlatego, że mam do niej wielką słabość :) a co do Hilary to racja, racja! jest taka 'świeża' i młodzieńcza, nie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
kassie Re: Ikona Stylu 20.04.09, 19:02 Dla mnie ikonami stylu są Ashlee Simpson i Ashley Tisdale. Ashlee Simpson ma swój wyjątkowy styl dzięki któremu ciągle wygląda na 19 lat.Ashley Tisdale wygląda pięknie w szarym kardiganie (uwielbiam te swetry) i zwykłej koszulce .:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOla Re: Ikona Stylu IP: *.p3.InterArena.pl 20.04.09, 19:51 Zgadzam się, Ashley ma fajny styl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
missjonas Re: Ikona Stylu 20.04.09, 20:02 mnie osobiście strasznie podobają się sukienki i okulary Audrey, więc mogę ją nazwać ikoną mody. a w dzisiejszych czasach bardzo podoba mi się styl Vanessy Hudgens oraz Ashlee Simpson i Gwen Stefani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Ikona Stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 15:48 Dla mnie ikoną mody jest Rachel Bilson. Bardzo podoba mi się jej styl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gońń Re: Ikona Stylu IP: 88.220.56.* 21.04.09, 19:02 Ja lubię Jess Albe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Princess Re: Ikona Stylu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 08:59 Miley Cyrus :) Uwielbiam jej styl....... Albo Vanessa. :-* Nessa dobrze dobiera leginsy tuniki i kozaki :) Odpowiedz Link Zgłoś