jestem_nowa 21.04.09, 01:13 hej dziewczyny, kupilam sobie dzisiaj swietna koszule w vero modzie z cieniutkiej bawelny, ale no lekko przeswituje i sie zastanawiam, czy bialy stanik wystarczy? nosicie pod czyms takim jeszcze cos dodatkowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhodeisland Re: biala przewiewna koszula 21.04.09, 02:05 Jesli nie chcesz zeby stanik przeswitywal, to kup w kolorze Twojej skory. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: biala przewiewna koszula 21.04.09, 10:44 jeśli prześwituje to tym bardziej cielisty stanik pod spód. Chyba, że ma być kontrastowo- ja wtedy noszę fuksjowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamagic Re: biala przewiewna koszula 21.04.09, 11:49 ja pod białą koszulą noszę cielisty stanik Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_nowa Re: biala przewiewna koszula 21.04.09, 12:57 kurde ale ja jestem glupia, a zawsze sie zastanawialam po co komu cielisty stanik... ehehhe no to teraz juz wiem. dzieki dziewczyny pedze do sklepu sobie takowy sprawic :) Odpowiedz Link Zgłoś