Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Najlepiej ubrana gwiazda

IP: *.stacje.agora.pl 19.06.09, 14:12
    Kto, Waszym zdaniem, zasługuje na tytuł najlepiej ubranej, wystylizowanej
    gwiazdy? Moją faworytką jest ostatnio Marion Cotiilard - ona zawsze jest
    elegancka. Podoba mi się też Anne Hathaway! A Wam?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mania Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.stacje.agora.pl 19.06.09, 14:14
        Jessica Biel i jej minimalistyczny styl są super. Jest bardzo elegancka...
        • Gość: patunia Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.quarto.pl 21.06.09, 13:46
          moim zdaniem beyonce ona jest świetna ma styl i ciało :-D:serce:
          • Gość: ulcia81335 Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.xdsl.centertel.pl 03.07.09, 17:17
            vanessa hudgens ,katy moss,ashley tisdale,miley cyrus i beyonce!:serce::brawo:
        • Gość: pati Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.cable.ubr07.sgyl.blueyonder.co.uk 21.06.09, 20:30
          Lauren Conrad moim zdaniem jest najlepsza!!;-)
        • Gość: hmmm Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.06.09, 11:44
          Demi Lovato
      • Gość: angie Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.stacje.agora.pl 19.06.09, 14:14
        też mi się podoba Anne! Pamiętacie tę sukienkę z Oscarów?
        https://bi.gazeta.pl/im/3/4960/z4960523X.jpg
        ale najlepiej ubiera się Kate Hudson!
        • Gość: victoria Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.ists.pl 21.06.09, 16:41
          Moim zdaniem najlepiej ubiera sie Vanessa Hudgens, wie co jest aktualnie modne i
          swietnie dobiera dodatki do całego stroju.
      • Gość: Kasia Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 09:32
        Vanessa Hudgens jest najlepiej ubierajaca się aktorka, piosenkarka .Jest zawsze
        na czasie ,wie jak sie ubrać na różne okazje.Dobiera świetne dodatki do swoich
        codziennych i niecodziennych stroi .Wybiera najdoskonalsze marki.Ubiera sie
        znakomicie ,dobiera rózne kolory swoich stroi aby,zaimponowac wszystkim .Czesto
        nasladuje jej styl.Bardzo mi sie podoba .Ubiera sie niewyzywajaca a jednoczesnie
        elegancko z nutka codziennego luzu.Stawiam na vanesse Hudgens najelpiej
        ubierajaca sie gwiazde Holywood.Dziekkuje za wypowiedz.
        • Gość: k Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.chello.pl 21.06.09, 09:54
          vanessa o nie jak ona ubrala sie na mtv
          bi.gazeta.pl/im/7/6672/z6672227X.jpg
          • Gość: monia Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 10:18
            Ja natomiast uważam, że najlepiej ubiera się Ashley Tisdale. Ubiera się
            dziewczęco, modnie i na luzie. Podoba mi się też Anne Hathaway i Kim Kardashian
            (chociaż ona gwiazdą nie jest, bo jest znana z tego że jest znana Xd)
      • parysia Re: Najlepiej ubrana gwiazda 21.06.09, 10:24
        Jak dla mnie tooo Ashley Tisdale(ma extra styl),Vanessa Hudgens,Hayden
        Panettiere(też cudowny styl!!)^^i Emma Watson,a także..Paris Hilton-może jej
        ciuchy są zazwyczaj zbyt wyzywające i na bank nie eleganckie(chociaż czasami,ale
        rzadko;)),ale ona też ma styl,a przede wszystkim jest dziedziczką ,więc nic
        dziwnego ,że codziennie chodzi na zakupy i wraca z torbami pełnymi nowych
        kosmetyków,zegarków,sukienek,....Czasem ubierze się kiczowato,postarzy się,ale
        ogólnie to wygląda spoko,szcególnie na premierach i na codzień...serio,a
        przynajmniej dla mnie.Czasem z tym różem(czy innym kolorem)stanowczo przesadza,z
        odsłanianiem ciała też,ale wygląda całkiem dobrze!!Też ma jakiś swój styl i
        potrafi się ubrać:raz lepiej,raz gorzej,ale dla mnie raczej OK.,np. tu:
        www.parishiltonzone.com/pictures/displayimage.php?album=428&pos=5
        czy tu:
        www.parishiltonzone.com/pictures/displayimage.php?album=424&pos=1 :))
        • Gość: Paulina xD Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 10:52
          ja najbardziej lubie styl carrie underwood i lauren conrad xD ich kreacje sa
          swietne xD a jesli nawet ich stroj mi sie nie podoba to i tak swietnie w nich
          wygladaja xD
      • Gość: gośc portalu Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 11:30
        Moim zdaniem najlepiej ubiera się Miley cyrus ona ma super styl czasami elegancki
        czasami na luza w dresach i t-shircie a czasami na hard rockowo Uwielbiam ja to jest
        najlpesza piosenkarak i aktorka na świecie całuski dla fanów Miley:*
        • Gość: zuzia.99 Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: 88.220.167.* 21.06.09, 11:38
          Ja najbardziej lubię styl : Anne Hathway. Drew Barrymore i Katie Holmes. Każda z nich
          ma inny styl, ale wszystkie lubię i podziwiam!!!!!!!:-):-)
        • Gość: lena Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 11:39
          Anne Hathaway, jest idealna, rzadko ma gorsze dni. Sama się na niej wzoruje.
          Perfekcja w każdym calu. Nawet w codziennych strojach bije od niej to 'coś'.
      • Gość: Natalie Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.09, 11:37
        Oczywiscie najlepszą jest Beyonce!!!Zawsze bosko wygląda nie to co te polskie..
      • Gość: gościniec Re: Emma Watson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 12:08
        Emma Watson -> piękna, dziewczęca, nie zalicza wpadek modowych, została twarzą
        Burberry, czysty szyk i elegancja (stosownie do wieku). Oprócz tego po jej
        wypowiedziach można stwierdzić, że jednak myśli. Ideał.
      • Gość: ooss Re: Najlepiej ubrana gwiazda to niik inny jak...;) IP: 88.220.56.* 21.06.09, 12:19
        Anne Hathaway. Nic dziwnego, ma za co się ubrać ale najważniejsze, że dobrze
        wykorzystuje trendy i na salonach wygląda idealnie. Czy ktoś się ze mną zgadza?
        • Gość: ladyGa Re: Najlepiej ubrana gwiazda to IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 13:28
          Według mnie Rihanna. Ma świetny styl, o czym świadczą fotki paparazzi i także
          foty z gali.
          Podoba mi się jeszcze styl Heidi Klum, Vanessy Hudgens, Ashley Tisdale , Emmy
          Watson i Amy Winehouse.
          • Gość: gościÓffka. ;) Re: Najlepiej ubrana gwiazda to IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 13:30
            Agyness Deyn.!
          • Gość: SyLuŚ Re: Najlepiej ubrana gwiazda to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 13:14
            Ashley Tisdale. nie kojarze zeby kiedys zaliczyla jakas wtope. zawsze jest slicznie i
            odpowiednio do okazji ubrana. ale z tych lepszych nie tylko disneyowskich gwiazd to
            jennifer aniston ;)
        • Gość: gość Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.leon.com.pl 21.06.09, 21:06
          Nicole Richie
          • Gość: natasza Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 19:33
            Kate Moss, Agyness Deyn, Nicole Richie, siostry Olsen.
            • Gość: ulcia81335 Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.xdsl.centertel.pl 03.07.09, 17:15
              KATY MOSS:-S:cool::>:-D;-):-):-):-)
      • Gość: BlackDove Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 12:19
        Jessica Alba !!:-)
        • Gość: ja Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.leon.com.pl 21.06.09, 14:14
          Anne Hathaway, Jennifer Aniston, Leighton Meester i Vanessa Hudgens
        • Gość: veńka ; d Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 14:15
          Kim Kardashian , Beyonce , Agness Deyn . ;d uwielbiam ich styl , a zwłaszcza tych 2
          pierwszych , Beycne i Kim są cudowne ! ;-)
          • Gość: izz Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 14:32
            Mi się bardzo podoba styl Amy Winehouse I Mischy Barton :)
      • Gość: MELLANIE Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 14:48
        Dla mnie najlepiej ubrane gwiazdy to: Kate Moss, Katie Holmes, Blake Liveley i Nicole
        Richie, ale ona nie jest gwiazdą:-)
        • madd_ Re: Najlepiej ubrana gwiazda 21.06.09, 15:00
          Mi najbardziej podoba się styl Ashlee Simpson i Ashley Tisdale . Beyonce ubiera
          się nawet fajnie np. ładnie wyglądała wtedy kiedy miała na sobie botki YSL
        • Gość: gość Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.leon.com.pl 21.06.09, 21:05
          Nicole Richie i Penelope Cruz
      • Gość: gosc Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: 80.48.166.* 21.06.09, 17:56
        Edward, Bella, Jasper, Emmett, Rosalie, Carlisle, Esme, Jane, Alec, Marek, Aro, Kajusz, Jacob, Sam, Leah czy Renesmee? A może zupełnie nowa niezwykła postać? Zaloguj się na nasze forum i zostań wampirem, wilkołakiem, pół-wampirem lub człowiekiem. Spełniej swoje marzenia. Wyżej wymienione postacie są wolne! Forum powstało dwa dni temu i posiada niewiele użytkowników. Jeśli zalogujesz się inni też tak zrobią ;) A wtedy przybędzie użytkowników i gra stanie się ciekawsza. :)
        Zapraszamy! Alice
        www. forks08.wxv.pl
      • reggaegyal Re: Najlepiej ubrana gwiazda 21.06.09, 18:12
        Beyonce, Anne Hathaway, Lauren Conrad i J.Lo może być... :-)
      • Gość: yellowlejdi Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:34
        moim zdaniem rihanna, vanessa i demi.
        ale jest jeszcze duż disneyowskich gwiazd które ubierają się super np.
        Selena gomez miley cyrus cheetah girls
        • Gość: milena Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 19:49
          według mnie miley cyrus i ashley tisdale.
      • Gość: m Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: 91.123.161.* 21.06.09, 20:25

Penelope Cruz, Liv Tyler, Kate Winslet, Natalie Portman, Alexis Bledel :-)
      • Gość: Marta Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.33.rev.vline.pl 21.06.09, 21:49
        Anne Hathaway ma zbyt sztywny styl; postarza się napuszonymi kreacjami Valentino
        (często na galach pojawia się w Jego sukniach). Rihanna bezmyślnie kopiuje trend cosmic
        wymieszany z latami 80-tymi. Popadła w śmieszność. Ten styl makabrycznie uwydatnia
        znaczne niedoskonałości Jej sylwetki. Podoba mi się styl Scarlett Johansson. Chociaż Jej
        również zdarza się dodawać sobie strojem lat. Mimo to najlepiej na świecie prezentuje
        ciuchy D&G. Nikt nie wygląda w nich lepiej. A co myślicie o Michelle Obama? Moim zdaniem
        , jest najbardziej przereklamowanym towarem ostatnich miesięcy.
      • Gość: qq Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.chello.pl 22.06.09, 14:57
        mi bardzo podoba się styl Kim Kardashian :)
      • Gość: klaudyna Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.09, 20:08
        Moim zdaniem najlepiej ubierającą gwiazdą jest Alexz Johnson... Ma świetny
        styl!!:-D:-S
      • Gość: pietnasolatka Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 20:22
        Natalie Portman
      • kasia.yankee. Re: Najlepiej ubrana gwiazda 25.06.09, 09:09
        Moim zdaniem najlepiej ubierajacą sie gwiazdą jest Madonna, zawsze wygląda
        świetnie, nowocześnie,najlepiej dostosowuje sie do obowiązującego kanonu mody,
        mało tego ona wyprzedza modę!To od niej małpuja potem inne gwiazdki styl. A
        wśród polskich gwiazd najlepiej ubiera sie... hmm, raczej ubieraja go, pan
        Oliwier Janiak. Zawsze super wygląda w ''Co za tydzien'', ale jesli chodzi o
        jego osobe, to nie przepadam za nim. to tyle, pozdrawiam!
      • Gość: ziomalka :D jaaaaaaa! :D IP: *.stk.vectranet.pl 26.06.09, 10:41
      • dolce89 Re: Najlepiej ubrana gwiazda 26.06.09, 13:00
        Anna Mouglalis klasyka w najlepszym wydaniu
        Marion Cotiilard
        Anne Hathway
        Rosin Murphy
        Sophie Ellis Bextor
        naczelną Fr. Vogue - Carine Roitfeld
      • Gość: sweetheart Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: 79.139.112.* 28.06.09, 14:00
        Moim zdaniem Kate moss jest wzorcem modowym. Jej kolekcje którą sama nosi można
        kupic w TOPSHOP:cool:
      • natixdd Re: Najlepiej ubrana gwiazda 03.07.09, 18:12
        Nicole Richie i Beyonce
      • Gość: ooola Re: Najlepiej ubrana gwiazda IP: *.opawska.osi.pl 05.09.09, 21:50
        Nicole Richie, bez dwóch zdań. Może i anorektyczka, ale styl ma BOSKI ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka