albrehtynka Re: Ulubione sklepy 05.04.12, 12:54 Moje ulubione sklepy to Stradivarius, Pull&Bear, Asos, River Island (kocham ich torebki), Bershka, New look, Zara, Nike, reserved, House i top secret. W sumie kolejność nie jest przypadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkwiat Re: Ulubione sklepy 05.04.12, 19:36 Ja mam mój ulubiony sklep z biżu. DETOXDESIGN !!! Mają sklep w necie i polecam wszystkim. Świetne wzory, super obsługa. Ja jestem uzależniona od nich :) Sprawdźcie same:) Pozdrawiam. karolin Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt wasze ulubione sklepy 06.06.12, 10:13 Ja mam sporo takich sklepów, a ostatnio do tego zacnego grona dołączył klub stilago. Lubię go ze względu na to, że można w nim znaleźć sporo znanych i cenionych marek, które nie są powszechnie dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina Re: Ulubione sklepy 13.06.12, 10:40 ja uwielbiam Stradivariusa - choć często ciuchy stamtąd na mnie nie leżą:/ - a poza tym New Look i TopShop jest moim numerem jeden - tylko że ciuchy tych marek kupuje oczywiście w necie, na allegro lub kupuje.to, bo w moim mieście nie ma tych marek Odpowiedz Link Zgłoś
tadammania arena.pl lub allegro 17.06.12, 14:36 arena.pl lub allegro . Chodzenie po sklepach jest dla mnie nużące. Wolę na sokojnie poszukać okazji w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
annakurysia Re: Ulubione sklepy 18.07.12, 11:31 Ja zawsze kupuję na rosme.pl.Bielizny chyba nigdzie takiej nie znajdziecie!!!A bluzki super oryginalne!!!!Od chwili gdy pierwszy raz dokonałam tam zakupu to już nigdzie nie zaglądam.Polecam ten sklep internetowy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fibiz Re: Ulubione sklepy 27.11.12, 22:38 Najbardziej lubię robić zakupy ttp://www.azdoradztwo.pl/niemcy, w Polsce nie mam ulubionego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
highheel112 Re: Ulubione sklepy 08.01.13, 23:21 ubrania to chyba z NewYorkera najczęściej. ale buty - tylko z eobuwie.pl markowe, doskonałe jakościowo. to moja mała obsesja, więc wydaję na nią majątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
bullka Re: Ulubione sklepy 09.01.13, 20:09 ROKO – Rożne Odmiany Kwiatowych Obić :brawo: Odpowiedz Link Zgłoś
maika85 Re: Ulubione sklepy 10.01.13, 13:51 Top Secret, Troll, Orsay (chociaż ostatnio mają jakieś gorsze kolekcje niż kiedyś), C&A, H&M, Zara, Reserved, House. To chyba na tyle :) --- usługi rachunkowe gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
cooraline Re: Ulubione sklepy 01.07.13, 15:39 Massimo Dutti, Zara, Peek&Cloppenburg, H&M, etorba.pl , www.romwe.com Odpowiedz Link Zgłoś
dzdzasta Re: Ulubione sklepy 03.07.13, 15:32 Ostatnio bardzo podobają mi się ubrania ze stradivariusa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asia.j Re: Ulubione sklepy 03.07.13, 20:41 Obecnie Reserved - kocham ich nową kolekcję - shushu.pl/marki/reserved :) w sumie sporo rzeczy mogłabym tam kupić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka6816 Re: www.ciuch-ciuch.pl 14.07.13, 08:17 Z braku czasu, coraz częściej internetowe - www.ciuch-ciuch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszlouis Re: Ulubione sklepy 28.07.13, 21:59 COS ---> COŚ cudownego H&M Trend Berhka i Zara Pozdrawiam www.lukaszlouis.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
aga2233 Re: Ulubione sklepy 01.08.13, 19:18 Kupuje przeważnie w Diverse. Odzież tej marki jest wg. mnie wygodna i dobra jakościowo. Jestem klubowiczem Diverse Club i często otrzymuje rabaty;) Odpowiedz Link Zgłoś
emilla22 Re: Ulubione sklepy 22.08.13, 09:44 Ubrania z reguły kupuję na Allegro- ale buty tutaj buu - sa bardzo orginalne i kobiece :D Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxc sklepy 24.08.13, 10:11 Ja kupuje zawsze w markowe-obuwie,cropp, rockmetalshop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxc Re: Ulubione sklepy 19.09.13, 22:02 Ja mogę polecić markoweobuwie.com.pl, wiele razy kupowałam i nigdy się nie zawiodłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxc Re: Ulubione sklepy 20.09.13, 20:41 markoweobuwie.com.pl, cropp, rms to są moje ulubione sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
lululka buciki 21.09.13, 23:51 ja mam bzika na punkcie butów, więc lubię sklepy z nimi ;-) moj ulubiony to ten: luxbuty.pl/ Kupiłam już u nich kilka par i za każdym razem jestem mega zadowolona. Własnie przed chwilą przegladałam i chyba sobie nawet z wyprzedaży cos upoluję. Odpowiedz Link Zgłoś
atosiek32 Re: Ulubione sklepy 12.10.13, 19:20 Hej, ja lubie billabong, lrg mają fajne kurtki zimowe damskie, o jeszcze supreme i hazel21 jest swietna marka, maja strasznie fajne ciuchy street ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aina80 Re: Ulubione sklepy 23.10.13, 13:51 Ja najbardziej lubię Bershkę, Stradivarius, Orsay, Camaieu i Mohito. - l-arginina Odpowiedz Link Zgłoś